Erling Haaland și Rodri, jucătorii lui Manchester City / Foto: Profimedia

Erling Haaland, avertizat de un coleg de la Manchester City: ”Ai ajunge rezervă!”

articol scris de Digi Sport
08.03.2024, 12:00
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Erling Haaland (23 de ani) a fost transferat de Manchester City de la Borussia Dortmund în vara anului 2022, în schimbul sumei de 60 de milioane de euro. De la momentul sosirii pe Etihad, norvegianul a impresionat lumea fotbalului prin evoluțiile sale remarcabile.

Haaland a reușit să-și pună semnificativ amprenta în jocul nuanțat de Pep Guardiola, iar City a câștigat ”tripla istorică” în chiar primul sezon al norvegianului în Anglia.

Erling Haaland, avertizat de Rodri: ”Cu Aguero în echipă, ai ajunge rezervă”

Înainte ca Haaland să ajungă pe Etihad, gruparea din Manchester a avut un alt atacant de mare valoare, în persoana lui Sergio Aguero, argentinianul care s-a retras la Barcelona din cauza unor probleme la inimă. Totuși, Aguero pare pregătit de revenirea în ”sportul rege”.

Chiar dacă Haaland a marcat de 81 de ori și a pasat decisiv în 15 rânduri în cele 85 de meciuri jucate pentru City, Rodri nu a ținut cont de acest lucru și a glumit pe seama atacantului norvegian.

Mijlocașul defensiv l-a întrebat pe Haaland ”Ce legendă a lui Manchester City ai aduce înapoi pentru a juca un meci alături de ea?”, iar apoi l-a ”înțepat”.

”Nu spune Sergio Aguero! Ai ajunge rezervă...”, a afirmat Rodri.

  • În ceea ce-l privește pe Aguero, argentinianul a îmbrăcat tricoul ”Cetățenilor” de 390 de ori. Acesta a înscris 260 de goluri și a oferit 73 de pase decisive, cucerind 15 trofee în această perioadă, printre care cinci titluri Premier League.

Englezii se tem că Erling Haaland ar putea semna cu Real Madrid

"Nu ştim niciodată ce ne rezervă viitorul", a afirmat Haaland, o declaraţie preluată de toată presa engleză, chiar dacă atacantul lui Manchester City a ţinut să sublinieze că este "cu adevărat fericit" la actualul său club, unde se înţelege foarte bine cu toată lumea.

"Avertismentul lui Erli", titrează The Mirror, în timp ce The Telegraph consideră că declaraţia a reprezentat un semnal adresat de Haaland clubului Real Madrid, care îl urmăreşte de mult timp pe golgheterul norvegian.

"Manchester City a învins-o pe Real Madrid când a obţinut semnătura lui Haaland în 2022, însă interesul lui Real nu a dispărut niciodată", scrie The Telgraph.

"Haala Madrid", titrează la rândul său ziarul The Sun, făcând un joc de cuvinte între scandarea suporterilor echipei madrilene ("Hala Madrid") şi numele atacantului norvegian.

Şi celelalte ziare britanice abordează acest subiect, precizând că Haaland "i-a deschis uşa clubului Real Madrid" prin această declaraţie.

Erling Haaland este legat de Manchester City până în 2027, însă în contactul său este inclusă o clauză de reziliere în valoare de 175 de milioane de euro.

Conducătorii clubului englez vor să demareze negocierile pentru o prelungire a contractului atacantului, însă acesta consideră că deocamdată nu este momentul potrivit.

Etichete: manchester city , premier league , rodri , erling haaland


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

6.000.000€ pentru Dennis Man!

Real Madrid i-a găsit deja înlocuitor fotbalistului care pleacă după 11 ani de pe Bernabeu

Trei fotbaliști ai unei echipe din Franța, aproape să fie împușcați!

Foto Campionat Mondial în România! ”Bijuteria” de 10.000.000€ a Bucureștiului poate găzdui totul

Citeşte şi

A început pe teren și nu s-a mai oprit până în zori! FOTO Cum a fost surprins Grealish după ce Man. City a cucerit titlul

Oficial Ultimul dans! A fost stabilită și a treia echipă retrogradată din Premier League

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Un club din Superliga transferă fotbalistul lui Mititelu pe care Dan Petrescu îl are în fruntea listei la CFR citeşte ştirea pe Prosport.ro

FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”