Florin Andone a marcat golul de 20 pentru Brighton/Foto:Getty Images

Florin Andone, gata să cucerească Anglia! Atacantul român şi-a fixat obiectivele după primul gol la Brighton

14.08.2019, 11:29
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Florin Andone a început fantastic noul sezon din Premier League. Deşi rezervă, românul a marcat la prima atingere de la intrarea pe teren - managerul lui Brighton a apelat la el când echipa conducea cu 1-0 la Watford, dar gazdele puneau o presiune din ce în ce mai mare. Andone a majorat diferenţa pe tabelă cu o finalizare exactă din centrarea lui Pascal Gross.

Brighton s-a impus în cele din urmă cu 3-0, iar românul a fost lăudat de fanii "Pescăruşilor". Florin Andone nu e îngrijorat deloc de faptul că nu joacă titular deocamdată şi crede că în curând va fi om de bază.

"Nu mă aşteptam să dau gol după un singur minut, a fost extraordinar! Am reuşit o victorie uriaşă, acesta e lucrul cel mai important.

Toţi jucătorii vor să prindă primul 11, se vede chiar şi la antrenamente cât de mare e concurenţa. Uneori, recunosc că atunci când nu prind echipa sunt cam trist, dar nu am ce face, trebuie să accept asta.

Eu mă antrenez din greu, obiectivul meu este să joc cât mai mult posibil. Oricum, şi eu şi Maupay am marcat venind de pe bancă, şi rezervele pot schimba soarta unei partide!," a declarat Florin Andone într-un interviu pentru Brighton&Hove Independent. 

Florin Andone, încântat de tactica noului manager

Sezonul trecut, Brighton s-a luptat din greu să evite retrogradarea, iar clubul a schimbat antrenorul , iar obiectivul a devenit clasarea în primele 10 în Anglia. Graham Potter este noul manager, iar Florin Andone crede că noul sistem îl avantajează, mai ales că Potter preferă o tactică mult mai ofensivă.        

"Totul este nou pentru noi, am schimbat sistemul, iar echipa arată bine. Se vede că ne simţim bine pe teren, jucăm un alt fotbal faţă de sezonul trecut. Managerul a venit cu idei noi, iar eu sunt fericit cu stilul lui, ne pune mai mult în valoare calităţile," a adăugat Florin Andone.  

Florin Andone, elogiat şi de antrenor

Şi antrenorul lui Brighton, Graham Potter, l-a elogiat pe atacantul în vârstă de 26 de ani, aflat la al doilea sezon în Premier League.

"Florin a muncit foarte mult și i-a dat jocului o dimensiune diferită. Am fost foarte satisfăcut de el și de Neal (n.r. Maupay, şi el introdus în minutul 64). Îți dorești ca rezervele să fie pregătite să joace, să intre și să ajute. Cu siguranță avem acest lucru în echipa noastră. În viața de antrenor, ai câteodată noroc și iei deciziile corecte. Toţi jucătorii mei au fost fantastici", a spus Potter.

Maupay a înscris ultimul gol al lui Brighton, în minutul 77. Atacantul francez în vârstă de 22 de ani este cel mai scump transfer din istoria clubului: a fost transferat în această vară, de la Brentford, pentru 20 de milioane de euro.

Şase milioane de euro a plătit Brighton, în 2018, pentru transferul lui Andone, de la Deportivo La Coruna.

28 de meciuri a marcat Florin Andone pentru Brighton, în toate competiţiile

6 goluri a înscris Andone pentru "pescăruşi"

 

Etichete: florin andone , brighton hove&albion


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Mijlocașul de 900.000€ l-a convins pe Mihai Rotaru! Anunțul finanțatorului Universității Craiova

Laurențiu Reghecampf, la Rapid? Ce a răspuns antrenorul

Ange Postecoglou ”și-a anunțat plecarea” de la Tottenham: ”Mă duc acolo din sezonul următor” :)

Coman a petrecut titlul până la 05:00 dimineața, după care a plecat în Serbia. Cine l-a însoțit

Citeşte şi

Englezii s-au convins de Radu Drăgușin, după doar 30 de minute jucate la Tottenham: ”Nu ne-ar surprinde”

Foto Peste 400.000 de persoane au semnat o petiție împotriva ”robotului” Erling Haaland, adresată Guvernului Britanic

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă