Florin Andone / Foto: Instagram @florinandone11

Florin Andone, șanse mici să continue la Brighton! Care este situația românului

articol scris de Digi Sport
13.07.2022, 21:59
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Florin Andone (29 de ani) nu a reușit să se impună în ultima perioadă la echipele sale de club, asta deoarece accidentările i-au dat mari bătăi de cap atacantului român.

Florin Andone, șanse mici să continue la Brighton! Care este situația românului

Andone aparține în acest moment de Brighton, club la care a ajuns în anul 2018 de la Deportivo la Coruna, contra sumei de 6 milioane de euro. Românul a fost împrumutat de-a lungul anilor la Galatasaray sau Cadiz, însă evoluțiile acestuia au fost unele modeste, astfel că s-a întors la gruparea din Premier League.

Cu toate acestea, Florin Andone pare că nu va fi păstrat nici de Brighton, cu care mai are contract încă un an. Deși a revenit la antrenamentele echipei, românul nu ar mai intra în calculele englezilor, care caută să îl vândă pe acesta în această vară.

"Andone a început pregătirea cu englezii și a fost prezent la reunirea echipei și la primele antrenamente din pre-sezon. Însă, în primul amical al verii, 0-0 cu Union Saint-Gilloise, managerul Graham Potter nu l-a inclus pe român în lotul lui Brighton”, au notat cei de la Brighton pe site-ul clubului.

  • Un milion de euro este cota lui Florin Andone, potrivit Transfermarkt.com

Florin Andone a vorbit despre posibilitatea unui transfer la Rapid: "E echipa mea favorită"

Despre Florin Andone s-a spus că ar putea ajunge la Rapid în această vară, acolo unde ar fi dorit de către Adrian Mutu. Întrebat despre această variantă, fotbalistul a pus capăt speculațiilor și a declarat că nu se pune problema să vină în fotbalul de la noi, asta deși nu își vede viața în România.

"Rapid e echipa mea favorită de când era micuț, dar acum este imposibil așa ceva. Cu tot respectul pe care îl am pentru România și fotbalul din țară, cu toată dragostea pe care o am, nu-mi văd viața acolo, sincer.

Cât timp voi simți că pot să dau 100% pe teren, și cred că voi putea asta încă mulți ani, mă văd jucând la un nivel mai înalt. De aceea mi se pare imposibil azi. Bine, nu știi ce se poate întâmpla mâine (n.r. râde). Glumesc, totuși cuvântul imposibil cred că spune tot. 

Nu știu de așa ceva. Cu mine nu a vorbit nimeni. Nici Adi Mutu, nici altcineva. Singurul cu care am mai vorbit, de câteva ori, dar prietenește, nu legat de vreo venire la Rapid, a fost Cristi Săpunaru. Dar asta de-a lungul timpului, așa…", a spus Andone, potrivit Playsport.

Florin Andone nu a evoluat pentru nicio echipă din România. Începând din vara anului 2011, atacantul a ajuns la Villarreal B, după  ce și-a făcut junioratul la Castellon CD.

  • 25 de selecții și două goluri are Andone pentru naționala mare a României

Etichete: brighton , florin andone


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Video Dan Șucu a făcut anunțul! Când va semna noul antrenor al Rapidului + Ce se întâmplă cu Lobonț: ”Îi mulțumim”

Citeşte şi

Conducerea lui Bayern Munchen a făcut anunțul, după ce Roberto De Zerbi a rămas liber de contract

Oficial OUT! Clubul a anunțat despărțirea de antrenorul dorit de Barcelona și Bayern Munchen

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian