Sir Alex Ferguson, fostul antrenor al lui Manchester United / Foto: Twitter

Fotbalistul pe care "marele" Sir Alex Ferguson regretă cel mai mult că nu l-a transferat

articol scris de Digi Sport
28.09.2021, 14:59
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Considerat de mulți ca fiind cel mai mare antrenor din istoria fotbalului, Sir Alex Ferguson a dezvăluit ce fotbalist regretă și acum că nu l-a adus la Manchester United.

Legendarul fost antrenor al lui Manchester United a avut parte de-a lungul timpului de mulți jucători de talie mondială, însă scoțianul a rămas totuși cu un mare regret în privința unui transfer ratat.

Sir Alex Ferguson: "Transferul ratat al lui Gascoigne e cel mai mare regret al carierei"

Sir Alex Ferguson a vorbit într-un interviu oferit presei engleze despre perioada petrecută la Manchester United, însă lucrul care a sărit în evidență a fost transferul ratat al lui Paul Gascoigne, pe care scoțianul îl regretă și în ziua de azi.

"Era absolut fantastic. Cred că dacă-l luam, avea o carieră grozavă la noi, chiar cred asta. Nu zic că nu a avut o carieră bună, dar fiind la noi sigur o avea la un nivel superior. Gascoigne a promis că semnează cu noi și așa că am plecat în vacanță.

După am primit un telefon de la club și mi s-a spus că a semnat cu Tottenham. E cel mai mare regret al carierei, că nu l-am transferat atunci", a spus Sir Alex Ferguson, conform The Sun.

Paul Gascoigne, etichetat drept unul dintre cei mai talentați fotbaliști englezi din istorie

Fostul mijlocaș a avut o carieră la nivel înalt, în ciuda problemelor de natură personală pe care le-a avut. Gascoigne a avut 57 de selecții și 10 goluri pentru naționala albionului, iar la nivel de club a evoluat, printre altele, pentru Newcastle, Tottenham, Lazio, Rangers sau Everton.

În 1988, Sir Alex Ferguson a avut acordul talentatului mijlocaș ofensiv, însă în cele din urmă acesta a preferat să-și încalce cuvântul dat și să meargă la Tottenham.

Sir Alex Ferguson a povestit cum a trăit debutul lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford

Într-un podcast acordat recent pentru clubul englez, Sir Alex Ferguson a vorbit despre momentul în care fostul său elev a jucat din nou pentru Manchester United după o perioadă de aproximativ 12 ani. De asemenea, legendarul antrenor nu a uitat să-i acorde lui CR7 laurii cuveniți pentru faptul că a evoluat continuu.

"A fost fantastic. Ați văzut că a fost ca Cezar când se întorcea în Roma după victorie. Am venit, am văzut, am cucerit. Întrucât există atâția fani ai lui United, puteam să avem un milion de oameni acolo (n.r. pe Old Trafford), fără niciun dubiu, pentru că erau foarte mulți afară, a fost genul acela de moment.

Când era doar un copil aici, procesul său de învățare a fost foarte, foarte rapid. Multă lume zicea că simulează și era puțin adevăr în asta, dar ulterior a început să atace fundașii și n-a avut nevoie decât de un ghiont pentru a începe să-i ia la vals. Ataca cu o viteză incredibilă. Cred că s-a născut cu o dorință, aceea de a cunoaște jocul din ce în ce mai bine", a declarat Ferguson.

Etichete: transfer , manchester united , sir alex ferguson , paul gascoine


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Un fotbalist al Rapidului s-a dus la Dan Petrescu, la pauza meciului: ”I-am zis să plece, că m-a enervat”

Arne Slot ar putea veni la Liverpool ”la pachet” cu un fotbalist dorit de Barcelona

Theo Hernandez a spus ”Da” pentru transfer! Costă 100 de milioane de euro

Victor Pițurcă ”a făcut praf” un jucător român din străinătate

Citeşte şi

Primul jucător ofertat de Real Madrid după ce a câștigat titlul în La Liga

A refuzat-o în 2022 pe FCSB și rămâne ferm în decizia luată: ”Ați văzut ce s-a întâmplat și cu Compagno!”

PEROZA cucerit toate privirile. Soția lui Chris Hemsworth, la cină într-un costum cu pantaloni scurți și pe tocuri

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Pe ce loc a urcat Simona Halep în clasament, deși nu a jucat, și ce poziție ocupă rivala Sorana Cîrstea citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dan Șucu îi dă replica lui Șumudică. Vrea un mare antrenor român citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”