Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool / Foto: Getty Images

Fundașul dorit de Jurgen Klopp le dă o pojghiță de speranță fanilor lui Liverpool

articol scris de Digi Sport
30.10.2020, 12:58
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Liverpool încearcă să se miște rapid pentru a profita de fereastra de transferuri din luna ianuarie și de a-și asigura serviciile unui fundaș central compatibil cu aspirațiile lui Jurgen Klopp. 

Ghinionul i-a lovit pe "Cormorani", iar antrenorul german insistă pentru aducerea de la Napoli a senegalezului în vârstă de 29 de ani, Kalidou Koulibaly (1,87 m).

Cotat la 65 de milioane de dolari, fotbalistul cu 33 de selecții și un gol în națională s-a aflat și în vară pe lista lui Jurgen Klopp. Liverpool și trupa din Serie A nu s-au înțeles în privința detaliilor financiare, iar mutarea nu s-a mai concretizat. 

Jurgen Klopp a rămas fără trei jucători care puteau evolua pe postul de fundaș central și a declanșat asaltul spre Koulibaly

Rând pe rând, Joel Matip, Virgil van Dijk, dar și Fabinho, care putea juca fundaș central, au devenit indisponibili, iar tehnicianul neamț mai are doar două soluții pentru postul de fundaș central: Joe Gomez și Rhys Williams.

Ca soluție de avarie, Klopp mai poate apela în centrul compartimentului defensiv și la căpitanul Jordan Henderson, dar mutarea i-ar subția și mai tare linia mediană, din care lipsește și Fabinho după accidentarea din ultimul meci de Liga Campionilor. 

Koulibaly: "Vom vedea ce se va întâmpla... Sunt calm, marile echipe mă caută, dar eu sunt încă aici"

Astfel, varianta Koulibaly a revenit în actualitate, iar senegalezul le dă puține speranțe fanilor lui Liverpool. ""Iubesc Napoli și Napoli mă iubește, acesta e cel mai important lucru", a puncat senegalezul pentru Sky Sports. Fundașul în vârstă de 29 de ani, dorit în vară și de City, a lăsat apoi garda jos.

"Mai am trei ani de contract, dar vom vedea ce se va întâmpla... Sunt calm, marile echipe mă caută, dar eu sunt încă aici. Antrenorul meu mi-a spus că are mare încredere în mine și se bazează pe mine", a mai spus Koulibaly.

Napoli se află pe locul secund în Serie A, după AC Milan.

În ultimul meci din Liga Campionilor, Liverpool s-a impus chinuit pe teren propriu în fața danezilor de la Midtjyllandscor 2-0, după ce la pauză s-a intrat cu scorul de 0-0.

Etichete: liverpool , napoli , koulibaly , jurgen klopp , van dijk


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”O să-i dau bani mulți!”. Anunțul lui Gigi Becali în miez de noapte

Exclusiv ”Patimile” FCSB-ului din acest sezon. Mihai Stoica a dezvăluit care au fost cele mai grele momente

Exclusiv Ion Crăciunescu, declarație misterioasă: ”Am înțeles că FCSB va reveni la Steaua! Sunt discuții”

Foto Atunci și acum! Cum a sărbătorit FCSB titlul în 2015 și ce s-a întâmplat după 9 ani de așteptare

Citeşte şi

Video Aston Villa - Chelsea 2-2 / Man. United - Burnley 1-1 / West Ham - Liverpool 2-2. Rezultatele zilei în Premier League

Prima lovitură pe care vrea să o dea Arne Slot la Liverpool

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”