Gareth Balea fost la un pas de transferul la Jiangsu Suning, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu

Gareth Bale, rugat de o legendă a lui Tottenham să revină la echipă: "Nimeni nu poate face asta"

19.10.2019, 18:39
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Gareth Bale are ușile deschise la Tottenham. O spune o legendă a lui Spurs, Clive Allen (58 de ani). Fostul mare atacant crede că mijlocașul ofensiv de la Real Madrid este cu totul special.

Întrebat dacă l-ar lua pe Bale la Tottenham, Allen a răspuns: "L-aș lua, desigur. L-aș lua pentru că eu cred că poate aduce ceva ce nimeni nu poate. Este ceva ce nu poți subestima niciodată, aduci un jucător cu asemenea abilitați în echipa ta, nu e doar un talent, ci îi ridică și pe ceilalți din club de asemenea".

Clive Allen, care are 60 de goluri în 105 meciuri pentru Spurs, îl cunoaște perfect pe Gareth Bale, pentru că a făcut parte din staff-ul lui Tottenham în momentul când Bale a fost descoperit, pe vremea când antrenor era Harry Redknapp.

Bale a ajuns la Tottenham în 2007, de la Southampton, iar ulterior s-a transformat dintr-un fundaș stânga într-un mijlocaș ofensiv extraordinar. Ulterior, Bale s-a transferat de la Tottenham la Real Madrid în vara anului 2013, după ce a jucat 6 ani pe White Hart Lane și a devenit un adevărat superstar.

"Când Gareth a intrat pe ușă, și nu cred că nu-i va place că spun asta, era un tânăr, un copil. Dar s-a ezvoltat fizic, mental. Prima dată când s-a făcut cunoscut în lume a fost în deplasarea cu Inter, pe San Siro, unde a înscris în hat-trick incredibil. Însă apoi a avut din nou o prestație impresionantă în retur, pe White Hart Lane, și a avut un meci bun în acea seară.

Dar evoluția lui Gareth Bale a arătat tuturor de ceea ce e capabil. El e acolo sus, alături de unul dintre cei mai buni jucători pe care i-am văzut eu, cu lucruri extraordinare pe care le poate face la o asemenea viteză", a explicat Allen.

Real Madrid a vrut de mai multe ori să scape de Gareth Bale

Cu toate că se află de mult timp pe Santiago Bernabeu, unde a strâns o mulțime de trofee, Bale nu s-a simțit niciodată confortabil și încă nu a învățat prea bine limba spaniolă. Speculațiile despre o plecare a sa au apărut de ceva timp, dar s-au intensificat cel mai mult în această vară, când a fost la un pas să plece, după ce Realul nu mai știa ce să facă să scape de el, iar echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, Jiangsu Suning, a fost la un pas să-l aconteze.

Gareth Bale și Real Madrid s-au aflat într-un război mocnit, iar totul a început încă din sezonul trecut. Madrilenii voiau să scape de el cu orice preț, mai ales din cauza salariului său, care este cel mai mare de la echipă. În plus, Zidane i-a transmis personal că nu se va baza pe el.

La un moment dat, Bale chiar a amenințat că își dă clubul în judecată pentru "tratament incorect". Fotbalistul galez a fost foarte supărat când a aflat că clubul său l-a oferit unei alte echipe, fără ştirea sa.

Mai mult decât atât, Bale a refuzat în mai multe rânduri să plece de la Real Madrid în această vară. Ba chiar și gentul său a declarat că galezul este fericit să joace golf în Spania, în timp ce îşi încasează salariul uriaş.

  • Bale, în vârstă de 30 de ani, a adunat 238 de meciuri și 104 goluri pentru Real Madrid, cu care mai are contract până în 2022.
  • 101 milioane de euro a plătit Real Madrid lui Tottenham pentru transferul lui Bale, în 2013.
  • În acest moment, valoarea de piață a lui Gareth Bale este de 60 de milioane de euro.

Etichete: real madrid , tottenham , gareth bale , transfer gareth bale , oferte gareth bale , clive allen


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Parma a promovat în Serie A! Echipa lui Pușcaș nu a putut să amâne sărbătoarea lui Dennis Man și Valentin Mihăilă

OUT până în 2025! Lovitura primită de Barcelona și un alt club în același timp

Exclusiv ”Și-a achitat Reghecampf datoria de 300.000 de euro?”. Rotaru a spus câți bani a recuperat

Citeşte şi

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

Liverpool îl poate scăpa de calvar pe Radu Drăgușin! Planul pus la cale de ”Cormorani”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă