George Pușcaș a ajuns la Reading în această vară/ Foto: Twitter

George Puşcaş, dorit de un fost jucător al lui Real Madrid la echipa sa, în această vară

12.09.2019, 11:03
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

George Puşcaş (23 de ani) a avut un parcurs excelent cu naţionala U21 la EURO 2019, care a ajuns până în semifinalele competiţiei (2-4 cu Germania), unde atacantul a reuşit două goluri. Evoluţia sa l-a adus în vizorul mai multor echipe, dar în cele din urmă a ajuns în Championship, la Reading.

După ce Leeds United şi Birmingham au vrut să îl transfere şi ele de la Inter Milano, antrenorul lui Middlesbrough, Jonathan Woodgate, a recunoscut şi el că Puşcaş a fost una dintre ţintele echipei sale în această vară. 

"L-am văzut pe Puşcaş în vară, cu ocazia U21 din Italia, de la EURO. Am fost la meci, la Anglia-România, urmăream câţiva jucători români. L-am observat pe Puşcaş direct, este un jucător de top"

Fostul jucător al lui Real Madrid a declarat că Puşcaş nu s-a încadrat în bugetul echipei sale. Pentru atacantul român, Reading a plătit 10 milioane de euro, cel mai scump transfer din istorie pentru clubul englez.

"Ca să-l aducem aici trebuia să cheltuim mulţi bani. N-am putut să realizăm o astfel de mutare. Reading a reuşit, bravo lor - este un jucător foarte, foarte bun", a mai spus Woodgate.

George Puşcaş joacă următorul meci pentru Reading chiar împotriva lui Middlesbrough, în etapa a şaptea din Championship. Cluburile se întâlnesc sâmbătă, pe 14 septembrie, de la ora 17:00. 

George Puşcaş, dorit şi de Marcelo Bielsa la Leeds United

Marcelo Bielsa este managerul lui Leeds, un argentinian în jurul căruia s-a ţesut o adevărată mitologie - Pep Guardiola recunoaşte că Bielsa este mentorul său şi l-a numit cel mai bun din lume, în timp ce Mauricio Pochettino, tehnicianul lui Tottenham, este considerat, de asemenea, un discipol al său. 

Bielsa ar fi fost cel care ar fi pus ochii pe George Puşcaş şi ar fi trimis scouteri şi la partida dintre Tottenham şi Inter de la International Champions Cup, însă Antonio Conte nu a vrut să-i facă mai multă reclamă şi Puşcaş a intrat abia în minutul 97, în extra time. Românul nu a avut timp să impresioneze ci doar să transforme o lovitură de departajare. 

Cei de la Leeds au tergiversat apoi tratativele cu gruparea nerrazzurră, iar Puşcaş a ajuns la Reading spre nemulţumirea lui Bielsa, un mare fan al atacanţilor de tipul românului. Gabriel Battistuta a fost preferatul lui Bielsa, iar la Bilbao a mizat mult pe Fernando Llorente.  Ambii consideră că Bielsa a fost crucial în formarea lor ca jucători. 

Etichete: reading , middlesbrough , jonathan woodgate , george puscas


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

O tânără de 19 ani care se simțea rău după o vacanță cu prietenele și credea să suferă de mahmureală a primit o veste devastatoare de la medici.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția lui Dan Șucu, după întâlnirea avută cu Marius Șumudică

Coșmar! Ana Bogdan, învinsă de două ori într-o zi de aceeași jucătoare. Românca a câștigat puțin peste 2.000 €

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Are cel mai mare salariu de la Dinamo, dar ”este prea slab să joace”

Citeşte şi

Parma a promovat în Serie A! Echipa lui Pușcaș nu a putut să amâne sărbătoarea lui Dennis Man și Valentin Mihăilă

George Pușcaș a fost operat! Cât lipsește internaționalul român

PEROZMădălina Ghenea și-a dat examenul în arta seducției, îmbrăcată în lenjerie. Mihai Bobonete, comentariu savuros: "O să vă tragă la şale"

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună