Ilie Dumitrescu / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Ilie Dumitrescu a descris într-un singur cuvânt alegerea lui Radu Drăgușin de a semna cu Tottenham și nu cu Bayern

articol scris de Digi Sport
10.01.2024, 12:09
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Ilie Dumitrescu (55 de ani) a comentat alegerea lui Radu Drăgușin (21 de ani) de a semna cu Tottenham, în detrimentul lui Bayern Munchen.

Fostul mare fotbalist, care a evoluat pentru Tottenham din 1994 până în 1995, crede că Radu Drăgușin a făcut alegerea ”perfectă”, întrucât echipa londoneză are probleme în compartimentul central defensiv.

Ce a spus Ilie Dumitrescu, după ce Radu Drăgușin a bătut palma cu Tottenham

Este un transfer extraordinar pentru el și pentru România. Este al patrulea român care ajunge acolo și am mare încredere că a făcut alegerea perfectă.

Un atu important pentru el este că s-a transferat la momentul optim la Juventus, la 16 ani, parcă, și a crescut într-o societate și alături de jucători care au o cultură de învingători. Au fost titluri câștigate, finale de Champions League, iar astea contează, iar el era în cadrul societății ...

A jucat foarte bine în Serie B, în Serie A, contra unor atacanți buni și s-a prezentat impecabil. Citeam o statistică despre fundași din care am aflat că a fost driblat o singură dată în sezonul acesta, imediat după Van Dijk. Asta spune totul despre el!

Poate sunt un pic subiectiv, dar a ales foarte bine Tottenham și nu Bayern. Aici sunt oarece probleme pe zona centrală și el se poate descurca bine. Este puternic, face un joc de întâmpinare bun și nu are teamă.

S-a dovedit de bază și la echipa națională, dar toate laudele acestea legate de ce a făcut până acum nu ar fi existat dacă el nu era un fotbalist bun. Te ajută și echipa, dar în primul rând trebuie să te ajuți singur”, a declarat Ilie Dumitrescu, pe Digi Sport.

Radu Drăgușin devine al patrulea fotbalist român care joacă la Tottenham, după Ilie Dumitrescu, Gică Popescu și Vlad Chiricheș.

Transfer de 30 de milioane de euro

Tottenham plătește pentru Radu Drăgușin o sumă care ajunge, cu tot cu bonusuri, 30 de milioane de euro. Fundașul va semna un contract valabil până în 2029, cu un salariu anual de 2.8 milioane de euro.

Radu Drăgușin, cel mai scump român din istorie

Radu Drăgușin devine, după mutarea la Tottenham, cel mai scump fotbalist român din întreaga istorie! Top 20 al fotbaliștilor români pe care s-au plătit cele mai mari sume de transfer, în galeria foto de mai jos.

Galerie Foto

Etichete: ilie dumitrescu , radu dragusin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali, sfătuit să ”forțeze” transferul lui Alex Chipciu. ”FCSB ar avea cea mai bună apărare din România”

Adio, EURO! Și-a rupt piciorul cu o lună înainte de turneul final

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

”Plin de ciudați”. ”Cea mai frumoasă sportivă din România” a dezvăluit ce-a pățit, ani de zile la rândul, pe internet

Citeşte şi

Antrenorul lui Tottenham a spus totul despre meciul cu Man. City, în care Drăgușin a jucat peste 100 de minute

Radu Drăgușin l-a convins pe Ange Postecoglou: decizia luată de antrenorul lui Tottenham

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”