Radu Drăgușin / Foto: Profimedia

Imaginile cu Radu Drăgușin, după ce a primit un verdict greu de digerat. Englezii l-au caracterizat într-un singur cuvânt

articol scris de Digi Sport
01.03.2024, 08:53
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Transferat în iarnă la TottenhamRadu Drăgușin (22 de ani) a adunat doar aproximativ 30 de minute în tricoul londonezilor.

  • Tottenham - Crystal Palace se joacă sâmbătă, 2 martie, de la ora 17:00, în direct la Digi Sport 2.

Radu Drăgușin este "relaxat": trage tare la antrenamente și așteaptă să primească o șansă

La ultimele două jocuri din Premier Leagueromânul a fost rezervă neutilizată: cu Brighton și Wolverhampton, fundașul român a rămas pe bancă până la ultimul fluier al arbitrului.

Jurnaliștii englezi au dat un verdict greu de digerat pentru Radu Drăgușin: șansele ca el să fie titular în fața unuia dintre Micky van de Ven sau Cristian Romero sunt infime.

Chiar și așa, fundașul român continuă să tragă tare la antrenamente și este decis să-și aștepte, răbdător, șansa. Radu Drăgușin rămâne în centrul atenției, iar britanicii sunt în continuare cu ochii pe el.

Englezii de la We Are COYS, o pagină de Facebook dedicată fanilor grupării londoneze, au postat imagini cu internaționalul român la sala de forță.

"Radu Drăgușin muncește din greu pentru meciul de sâmbătă", au scris cei de la We Are COYS, alături de imaginile de mai jos.

Jurnaliștii de la Football London scriu că Ange Postecoglou va face nu mai puțin de 4 schimbări în primul 11 pentru confruntarea cu Crystal Palace. Niciuna nu îl vizează, însă, pe internaționalul român.

Astfel, Porro și Udogie vor fi titulari în benzile defensivei, acolo unde cu Wolves au evoluat Emerson Royal și Davies. La mijloc, Bentancur îi va lua locul lui Bissouma, în timp ce Richarlison i-ar putea lăsa locul în primul 11 lui Werner, scrie sursa citată.

  • Cum ar putea arăta Tottenham cu Crystal Palace: Vicario - Porro, Romero, Van de Ven, Udogie - Sarr, Bentancur - Kulusevski, Maddison, Son - Werner (Richarlison)

Jurnalistul de la The Athletic, Jack Pitt-Brooke, a vorbit despre Radu Drăgușin și a spus că românul este "relaxat în privința situației sale la clubul londonez".

"Drăgușin a fost un jucător fantastic în italia și este relaxat în privința situației lui. Știe că Tottenham nu are prea multe meciuri la dispoziție în acest sezon, în care să le dea șanse jucătorilor.

A venit într-un nou campionat, la o echipă cu doi fundași centrali bine sudați, refăcuți fizic și care nu au fost vizați de suspendări. Când unul dintre aceste lucruri se va schimba, Drăgușin va intra imediat în teren.", a spus Jack Pitt-Brooke, informează spurs-web.com.

Iubita lui Radu Drăgușin a făcut anunțul! Noul membru al familiei: ”Bine ai venit”

Galerie Foto

Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin (22 de ani), s-a mutat cu fotbalistul român la Londra odată cu transferul acestuia la Tottenham. 

Radu Drăgușin a ajuns la Tottenham în această iarnă de la Genoa, în schimbul a 25 de milioane de euro, plus alte șase sub formă de bonusuri.

Fundașul s-a mutat într-o casă din Londra, la o lună de la transferul la Tottenham, iar acum el și partenera sa vor avea și un nou membru în locuință.

Ioan Stan a anunțat prin intermediul rețelelor sociale că cei doi și-au luat un câine, mai exact un Labrador.

Bine ai venit în familia noastră, baby Kai”, a scris Ioana Stan, la InstaStory, unde l-a etichetat și pe Radu Drăgușin.

Radu Drăgușin nu mai locuiește în complexul lui Tottenham

Galerie Foto

Imediat după transfer, Radu Drăgușin a locuit în hotelul din cadrul bazei de pregătire a lui Tottenham, dar acum a decis să se mute, împreună cu partenera sa, Ioana Stan (FOTO sus).

La Tottenham ai totul pregătit, ai oameni care te ajută cu casa, cu mașina, cu asigurările. Și-a găsit o casă, stă cu prietena lui, îi place zona aceea mai liniștită.

Are un peisaj frumos, vede toată Londra. E frumos, e liniștit”, a explicat Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

În prima lună petrecută la Londra, Radu Drăgușin a stat în complexul inaugurat în 2018 de Tottenham, unde există un hotel modern cu 40 de camere, piscină, sală de forță, sală de cinema, restaurant și cameră pentru jocuri video (FOTO jos).

Galerie Foto

Etichete: tottenham , radu dragusin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ce le-a spus Răzvan Lucescu grecilor, după ce a umilit-o pe Panathinaikos și a ajuns la 90 de minute de titlu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Florin Prunea ”tremură” pentru Dinamo. Avertisment înaintea barajului cu Csikszereda

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

”Cum e să te bați doar pentru locul 2?” Răspunsul lui Xavi, după Almeria - Barcelona 0-2

Veste bună pentru Rapid înaintea derby-ului cu FCSB! Jucătorul s-a operat și a început recuperarea

Citeşte şi

Gata! E OUT de la Tottenham, din vară

Englezii au anunțat suma uriașă pregătită de Tottenham pentru transferuri! "Accent pe fundași"

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”