Cristiano Ronaldo și Erik Ten Hag / Foto: Profimedia

Încă o șansă pentru Cristiano Ronaldo? Mesajul lui Erik Ten Hag după Chelsea - Manchester United

articol scris de Digi Sport
23.10.2022, 09:11
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost exclus din lotul lui Manchester United, după comportamentul avut la confruntarea cu Tottenham, câștigată de "diavolii roșii", scor 2-0.

Încă o șansă pentru Cristiano Ronaldo? Mesajul lui Erik Ten Hag după Chelsea - Manchester United

În plus, starul portughez ar fi primit o amendă uriașă - un milion de lire sterline. Cristiano Ronaldo ar fi refuzat să intre pe teren spre finalul meciului și s-a îndreptat către vestiare.

Sâmbătă, Manchester United a remizat în derby-ul cu Chelsea, scor 1-1. "Diavolii roșii" au suferit în ofensivă, iar reușita a venit în minutul 90+4, din partea mijlocașului brazilian Casemiro.

La finalul partidei de la Londra, antrenorul lui Manchester United, Erik Ten Hag, a recunoscut lipsa de prospețime a jucătorilor din atac.

Olandezul a lăsat de înțeles că are puține variante în zona ofensivă. Presa engleză apreciază că această situație ar putea să favorizeze “iertarea” lui Cristiano Ronaldo.

“Este al patrulea meci în zece zile și se poate observa o lipsă de prospețime, în special în privința atacanților. Spre finalul meciului, ne-a lipsit forța de a înscrie goluri. A trebuit să schimb sistemul, dar n-am luat deciziile corecte cu mingea la picior, în repriza a doua.

În ultima treime, nu am dat dovadă de răbdare. Dacă am fi avut, ne-am fi creat mai multe ocazii cu Chelsea. Sunt foarte mulțumit de Rashford, a adus energie echipei. Poate să joace pe orice poziție în atac”, a spus Erik Ten Hag.

O altă variantă este că Manchester United pregătește un transfer important în această iarnă, după despărțirea de Cristiano Ronaldo.

Roy Keane îi ia apărarea lui Cristiano Ronaldo

Roy Keane (51 de ani) îi găsește circumstanțe atenuante starului portughez. Una dintre legendele "diavolilor roșii" se teme că portughez nu va mai avea vreo șansă la Manchester United.

"Alții au făcut lucruri mult mai rele. E clar că managerul a decis să-l scoată din lot. E dezamăgit de Ronaldo pentru că nu a vrut să intre în minutul 87 sau 88 și de faptul că a plecat pe tunel. Evident că este pedepsit pentru asta.

Dar eu încerc să privesc și din punctul de vedere al jucătorului. Cu siguranță că el s-a săturat și cred că situația lui Ronaldo a fiert în ultimele câteva săptămâni.

Însă eu încerc, totuși, să-l apăr, e și el om, are scăpări, se simte frustrat că nu are șansele corecte și s-a săturat. A plecat pe tunel, dar cred că alți jucători au făcut și lucruri mai rele la Manchester United. Se întâmplă, e vorba de natura umană.

El trebuie să-și primească pedeapsa. Există vreo șansă pentru el? Nu sunt sigur. Eu aș fi mai îngrijorat dacă Ronaldo ar sta pe bancă în fiecare săptămână, dând din cap și nepăsându-i. Eu cred că omului îi pasă.

Am mai spus-o, acest joc (n.r. - jocul cu Tottenham) a fost plin de bufoni și el nu se află printre aceștia. Eu cred că lui îi pasă de club, cred că el vrea să joace. Trebuie să joace, e jucător de clasă mondială.

Lumea spune că el nu mai este jucătorul din urmă cu 10 ani. Bineînțeles că nu mai e. Dar a fost golgheterul lui Manchester United în sezonul trecut, el a ajuns la un Manchester United slab, o echipă foarte slabă și el tot era cel mai bun marcator", a spus Roy Keane, citat de presa engleză.

  • Keane a fost coleg cu Ronaldo la Manchester United timp de doi ani și jumătate, între august 2003 și ianuarie 2006.

Etichete: chelsea , premier league , cristiano ronaldo , manchester united , erik ten hag


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Această femeie se plânge pe TikTok că nu se poate angaja. Milioane de oameni s-au uitat la clip și i-au spus care-i motivul

Ash Putnam a povestit într-un clip postat pe TikTok că a fost supărată și frustrată după ce un lanț de magazine de îmbrăcăminte nu a angajat-o, presupunând că din cauza tatuajelor pe care le are.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fanii lui Tottenham au răbufnit după eșecul cu Arsenal! Îl cer pe Drăgușin în primul 11: ”E cel mai bun”

S-a autopropus la Barcelona și i-a anunțat pe catalani cât trebuie să plătească pentru transferul său: ”De atât e nevoie”

Dan Petrescu vine, jucătorii pleacă! E OUT fotbalistul care nu a mai evoluat de 17 luni pentru CFR

Alertă cu Luca Mihai, jucătorul băgat în spital de Homawoo. ”Este foarte, foarte grav, traversează niște momente...”

Citeşte şi

Lovitură pentru Liverpool! Virgil van Dijk este dorit de o altă forță a Europei

Reacția lui Erik Ten Hag, după ce Man. United a remizat acasă cu penultima clasată: ”Trebuie să ne uităm în oglindă”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”