Joao Felix și Kai Havertz / Foto: Profimedia

Jucătorii de care Chelsea trebuie să scape pentru a-l transfera definitiv pe Joao Felix

articol scris de Digi Sport
23.03.2023, 17:04
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Joao Felix (23 de ani) a impresionat în tricoul celor de la Chelsea, iar oficialii londonezilor sunt gata să îl transfere definitiv. 

Portughezul a fost împrumutat în această iarnă de la Atletico Madrid, în schimbul a 12 milioane de euro, dar albaștrii vor trebui să plătească o sumă extrem de mare pentru a îl păstra. 

Cum poate rămâne Joao Felix la Chelsea

Joao Felix nu are în contractul cu Chelsea nicio clauză de cumpărare definitivă, însă Atletico Madrid ar fi gata să accepte 90 de milioane de euro în schimbul portughezului. 

După ce în ultimele două ferestre de transferuri, Todd Boehly a cheltuit nu mai puțin 600 de milioane de euro, bugetul din vară va fi unul mai scăzut. 

Pentru a crește bugetul, Frank Laboeuf, fost jucător al celor de la Chelsea, propune ca londonezii să îi vândă pe Chrisitan Pulisic și Mason Mount. Cei doi fotbaliști vor intra la vară în ultimul an de contra, iar mai multe echipe se interesează de serviciile acestora. 

„Joao Felix este un jucător grozav. Cred că este cel mai periculos jucător, cel mai plăcut de văzut jucător de la Chelsea acum. A fost și el destul de consecvent, aproape în fiecare joc creează ceva. Sperăm că Chelsea va putea să vândă câțiva jucători, poate pe Pulisic și Mount și apoi îl va putea aduce pe Felix permanent. Ar fi o mulțime de bani, asta este singura grijă pentru proprietari. Dar în ceea ce privește un fotbalist, l-aș semna pe Felix”, a declarat Frank Laboeuf, potrivit goal.com

Mason Mount forțează plecarea de la Chelsea

Contractul lui Mason Mount cu Chelsea expiră în 2024, însă englezul forțează plecarea în această vară.

Potrivit reputatului jurnalist Fabrizio Romano, citat de goal.com, mijlocașul și angajat un nou impresar, pe Neil Fewings, pe care l-a pus să negocieze cu mai multe echipe un transfer la sfârșitul acestui sezon.

Probabilitatea ca Mason Mount să o părăsească pe Chelsea devine din ce în ce mai mare. Intrat în ultimele 18 luni de contrat, fotbalistul a negociat prelungirea cu oficialii de pe Stamford Bridge, dar nu s-a ajuns la un acord. Londonezii i-au oferit lui Mount un contract pentru următorii 5 ani, cu un salariu anual de 12 milioane de euro, propunere refuzată însă de jucător.

Liverpool, Manchester United și Newcastle United sunt posibilele variante pentru englez. Mai mult, cei de la Chelsea ar fi de acord să scadă din pretențiile financiare în această vară pentru a nu îl pierde gratis pe fotbalist în 2024.

  • 65 de milioane de euro este cota de piață a lui Mason Mount, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Etichete: chelsea , christian pulisic , mason mount , joao felix


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Video Thiago Silva și-a anunțat decizia și a izbucnit în lacrimi: ”Înseamnă mult pentru mine”

Video Aston Villa - Chelsea 2-2 / Man. United - Burnley 1-1 / West Ham - Liverpool 2-2. Rezultatele zilei în Premier League

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă