Jadon Sancho la Manchester United / Foto: Profimedia

Video Leicester - Manchester United 0-1. Jadon Sancho le-a adus victoria ”diavolilor”

articol scris de Digi Sport
01.09.2022, 23:59
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Manchester United a câștigat meciul din etapa a cincea din Premier League, scor 1-0, în deplasare, cu Leicester.

Cu succesul la limită de pe terenul lui Leicester, elevii lui Erik ten Hag au avansat nu mai puțin de șapte poziții în clasamentul din Premier League.

Leicester - Manchester United 0-1. Cristiano Ronaldo a încercat să înscrie din ”foarfecă”

Meciul dintre Leicester și Manchester United nu a fost unul foarte spectaculos, ci mai degrabă unul sărăcăcios din punctul de vedere al ocaziilor de gol.

Prima fază semnificativă a partidei a avut loc în minutul 11, când Christian Eriksen a șutat la poarta celor de la Leicester, dar mingea s-a dus pe lângă poartă. Asistentul a ridicat ulterior steagul de la margine pentru offside.

Minutul 23 al jocului a adus și singura reușită a partidei. Jadon Sancho a fost găsit perfect de Marcus Rashford în careul lui Leicester, l-a driblat pe portarul advers și a înscris cu poarta goală. Același Jadon Sancho a fost periculos la poarta celor de la Leicester 14 minute mai târziu, dar scorul la pauză a fost 1-0 pentru United.

Repriza a doua a început cu inițiativa celor de la Leicester. Cea mai mare ocazie a gazdelor de a înscrie i-a aparținut lui Maddison în minutul 51 al jocului. Acesta a executat aproape perfect o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri. Mingea englezului s-a dus spre vinclu, dar a fost salvată la timp de David de Gea.

Cristiano Ronaldo și-a făcut apariția pe terenul de joc în minutul 68 al meciului și a mai animat partida pe final. După ce i-a pasat mai întâi în fața porții lui Rashford, portughezul a încercat în minutul 83 să înscrie cu o execuție din ”foarfecă”. Balonul trimis de portughez s-a dus pe lângă poartă.

Gazdele au fost la un pas de autogol pe final de joc. Meciul Leicester - Manchester United s-a încheiat cu victoria la limită a ”diavolilor.

În urma acestui rezultat, Manchester United a urcat pe poziția a cincea în Premier League, unde a acumulat nouă puncte, în timp ce Leicester ocupă ultimul loc în clasament, cu un singur punct obținut în cinci jocuri disputate.

Leicester - Manchester United 0-1, în etapa a cincea din Premier League

FINAL DE MECI 

Update Min 90: Iheanacho a fost la un pas de autogol. Nigerianul a deviat spre propria poartă o centrare venită din partea dreaptă a terenului.

Update Min 83: Cristiano Ronaldo a încercat să înscrie cu o execuție din ”foarfecă”. Mingea portughezului s-a dus pe lângă poartă.

Update Min 82: Ocazie ratată de Marcus Rashford. Din pasa lui Ronaldo, englezul a șutat lamentabil.

Update Min 68: Cristiano Ronaldo și-a făcut apariția pe terenul de joc. Lusitanul i-a luat locul în teren lui Jadon Sancho.

Update Min 51: Maddison a executat o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri distanță. Mingea s-a dus spre vinclu, dar de Gea a fost la post și a respins balonul în lateral stânga.

Update Min 46: A început repriza a doua.

PAUZĂ

Update Min 37: Același Jadon Sancho a fost găsit de Rashford în careul lui Leicester. Șutul trimis de englez a fost blocat de fundașii adverși de această dată, iar mingea a ajuns ușor în brațele portarului advers.

Update Min 23: GOOOL Manchester United! Jadon Sancho a deschis scorul. Englezul a fost găsit perfect de Marcus Rashford în careul lui Leicester, l-a driblat pe portarul advers și a înscris cu poarta goală.

Update Min 11: Christian Eriksen a expediat cel mai seminficativ șut de până acum. Acesta a trimis mingea pe lângă poartă, în partea din drepta portarului. Ulterior a fost semnalizat un offside.

Update Min 1: A început meciul. Manchester United a avut lovitura de începere.

Echipele de start: 

Leicester: Ward - Justin, Soumare, Evans, Thomas - Ndidi - Maddison, Tielemans, Dewsbury, Barnes - Vardy

Manchester United: de Gea - Dalot, Varane, Martinez, Malacia - McTominay, Eriksen - Elanga, Fernandes, Sancho - Rashford


Înainte de vizita de pe King Power Stadium, oaspeții se clasează pe locul 12 în Premier League. După două eșecuri în primele două etape, Manchester United a legat și două victorii, iar ultima a venit tot în deplasare, contra lui Southampton, scor 1-0

Astfel, "diavolii roșii" au 6 puncte în actuala ediție, cu un golaveraj negativ, -3. În ultimele 5 confruntări directe, trupa lui Erik ten Hag nu a reușit să obțină nicio victorie contra "vulpilor" (două remize și trei înfrângeri). 

Leicester - Manchester United, Live Video, 22:00, Digi Sport 2. Gazdele sunt pe ultimul loc în Premier League

Dacă istoricul confruntărilor directe o avantajează pe Leicester, forma actuală a celor două echipe o fac pe Manchester United marea favorită. 

Echipa lui Brendan Rodgers se află la coada clasamentului, cu un singur punct. După remiza cu Brentford, pentru "vulpi" au urmat 3 înfrângeri consecutive, cu Arsenal, Southampton și Chelsea. 

Etichete: manchester united , leicester , jadon sancho , etapa 5 premier league


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Alexandru Băluță îl înțeapă pe Mihai Rotaru, în ziua meciului Universitatea Craiova - FCSB. De ce este dezamăgit

Video Primul meci, prima criză de nervi! Dan Petrescu, ieșire incontrolabilă în CFR - Rapid și declarația serii după meci

Max Verstappen, învins de Lando Norris în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami. Cum a reacționat campionul mondial

”Cuplul anului din sport” e istorie!

Citeşte şi

Barcelona vrea să renunțe la fotbalistul de 40.000.000€, iar Manchester United a intrat pe fir

Starul lui Man. United ”arăta ca o felină care mâncase din mâna ei”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”