Jack Grealish și Pep Guardiola / Foto: Profimedia

”Mai aproape ca niciodată!”. Manchester City, gata să ofere 90.000.000€ pentru transferul verii

articol scris de Digi Sport
19.03.2024, 16:28
  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

Chiar dacă se află în lupta pentru Premier League și UEFA Champions League, cei de la Manchester City se pregătesc deja de sezonul viitor. 

Astfel, ”Cetățenii” sunt gata să ofere o sumă fabuloasă pentru unul dintre cei mai promițători jucători din Premier League. 

Manchester City, gata să ofere 90.000.000€ pentru Eberechi Eze 

Potrivit celor de la Fichajes, cei de la Manchester City sunt la doar un pas să îl transfere pe Eberechi Eze (25 de ani)

Vara trecută, echipa antrenată de Pep Guardiola a refuzat să plătească 70 de milioane de euro pentru mijlocașul ofensiv, iar acum cei de la Crystal Palace a crescut prețul. 

Conform sursei citate, cei de la Palace își doresc în schimbul lui Eberechi Eze nu mai puțin de 90 de milioane de euro, iar Manchester City este gata să facă acest efort financiar. 

Mai mult, jurnaliștii anunță că transferul fotbalistului cu două selecții la echipa națională a Angliei pe Etihad Stadium este ”mai aproape ca niciodată”.

  • 22 de partide, 6 goluri și 3 pase decisive a reușit în acest sezon Eberechi Eze pentru Crystal Palace. 
Pep Guardiola și Eberechi Eze / Foto: Profimedia
  • 48 de milioane de euro este cota de piață a lui Eberechi Eze, potrivit transfermarkt.com. 

Manchester City, calificată și în semifinalele FA Cup

În urma tragerii, primele două echipe extrase au fost Manchester City și Chelsea, iar celelalte Coventry City și Manchester United. 

Ambele meciuri vor fi jucate pe Wembley Stadium, în weekendul 20-21 aprilie, la ore care vor fi anunțate ulterior. Marea finală este programată pe 25 mai. 

Desfășurarea sferturilor FA Cup

Trei dintre cele patru sferturi au avut parte de dramatism total.

Chelsea a trecut de Leicester cu 4-2, într-un meci în care Sterling a ratat un penalty, apoi Disasi și-a înscris în propria poartă, iar de la oaspeți Doyle a fost eliminat. Meciul s-a decis cu două goluri marcate în prelungirile timpului regulamentar. 

Tot în prelungiri s-a decis și Wolves - Coventry City, scor 2-3. Echipa din a doua ligă engleză s-a calificat în penultimul act cu două goluri înscrise în minutele 90+7 și 90+10. 

Singurul meci care nu a fost echilibrat a fost Manchester City - Newcastle, scor 2-0. Campioana en-titre a dominat tot meciul și a obținut biletul către semifinale după două goluri marcate în prima repriză. 

Etichete: manchester city , premier league , transfer , pep guardiola , crystal palace , eberechi eze


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”

Doctorul Horia Roşianu de la Institutul Inimii din Cluj Napoca a afirmat, miercuri, că actorul Florin Piersic avea septicemie atunci când s-a internat în unitatea medicală. Potrivit acestuia, trebuiau îndepărtate proteza de genunchi şi stimulatorul cardiac, care erau focare secundare de infecţie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

Al-Khelaifi a răbufnit după eliminarea PSG-ului din semifinalele UEFA Champions League!

Dan Șucu a început negocierile! Lovitura pregătită în secret la Rapid: peste 300 de meciuri în Premier League!

Qatarul trece la fapte după eșecul din Champions League: transfer de 100.000.000€ la PSG!

Radu Drăgușin nici n-a vrut să audă! Transferul pe care l-a refuzat din start

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Thomas Tuchel, ”tiradă” după Real Madrid - Bayern 2-1: ”Dezastru total! Au încălcat regulamentul!”

Foto Apariția serii pe Santiago Bernabeu! Un jucător trecut prin Liga 1, în loja VIP: "Ce caută acolo?"

Exclusiv Marius Avram a dat verdictul, după ce arbitrii au provocat un scandal uriaș la Real Madrid - Bayern

Carlo Ancelotti i-a luat la rost pe cei de la Bayern, după ce nemții au sărit la gâtul arbitrilor

Citeşte şi

Pep Guardiola își freacă palmele! Manchester City a transferat ”cel mai bun jucător”

Decizia luată de șefii lui Manchester United în privința lui Erik ten Hag, după umilința cu Crystal Palace

PEROZShakira, îndrăzneață într-o rochie albă tare decupată, la petrecerea de după Met Gala. A defilat ca pe podiumul de modă

FILM NOWA renunțat la rochia elegantă de la Met Gala pentru o fustă total transparentă, un maiou scurt și pantofi sport. Soția lui Matt Damon, mama a 4 copii, în formă maximă la 47 de ani

The Sun anunță că legendarul antrenor e la un pas să semneze cu Rapid! Lovitura lui Șucu a ajuns în ziarele din Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum a refuzat antrenorul care a promovat cu Gloria Buzău două oferte din prima ligă. Promovarea s-a jucat cu Marcel Ciolacu în tribună citeşte ştirea pe ziare.com

Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”