Cristiano Ronaldo, jucătorul lui Manchester United, alături de Erik ten Hag / Foto: Profimedia

Manchester United, reacție oficială după interviul acordat de Cristiano Ronaldo

articol scris de Digi Sport
14.11.2022, 16:45
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

La puțin timp după mediatizarea declarațiilor date de Cristiano Ronaldo (37 de ani), Manchester United a emis un comunicat oficial.

Manchester United, reacție oficială după interviul acordat de Cristiano Ronaldo

Luni, Manchester United a postat un comunicat pe site-ul clubului. "Diavolii" au anunțat că au luat la cunoștința informațiile lansate în spațiul public de către Cristiano Ronaldo și urmează să ia măsurile necesare după ce starul portughez a făcut acele afirmații.

Cu toate acestea, formația de pe Old Trafford nu a menționat nimic despre presupusa amendă pe care i-ar fi dat-o lui Ronaldo.

"Manchester United ia act cu privire la mediatizarea interviului dat de Cristiano Ronaldo. Clubul va lua în considerare răspunsul său după ce toate faptele vor fi stabilite.

Accentul nostru rămâne pe pregătirea pentru a doua jumătate a sezonului și pe continuarea impulsului, a credinței și a comunității care se construiesc între jucători, manager, personal și fani", a transmis Manchester United, pe site-ul oficial.

Potrivit celor de la Metro, ca urmare a declarațiilor acordate în spațiul public de către Cristiano Ronaldo, Manchester United a luat primele măsuri.

Concret, Ronaldo a fost amendat cu un milion de lire sterline. Suma este una modică dacă ar fi să ne raportăm la veniturile starului portughez, dar una uriașă ținând cont de sancțiunile care au mai fost dictate până acum în fotbalul mondial.

Interviul pe care Cristiano Ronaldo i l-a acordat lui Piers Morgan a atins cifre remarcabile

CR7 a făcut o serie de afirmații dure și a lansat atacuri fără precedent la adresa celor de la Manchester United și a managerului Erik ten Hag.

Printre altele, cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a explicat de ce se simte trădat de Manchester United, dar și de ce nu îl respectă pe managerul Erik ten Hag.

Starul portughez i-a răspuns tăios şi lui Wayne Rooney, cel alături de care a evoluat în atacul grupării de pe Old Trafford, sub comanda lui Sir Alex Ferguson.

"Cred că fanii ar trebui să ştie adevărul. Vreau tot ce e mai bun pentru club. De aceea am venit la Manchester United. Dar sunt lucruri pe plan intern care nu ne ajută să ajungem la nivelul lui City, Liverpool şi acum chiar şi Arsenal. Un club de această dimensiune ar trebui să fie în top după părerea mea şi, din păcate, nu este cazul.

[...] De când Sir Alex (n.r. - Alex Ferguson) a plecat, nu am văzut nicio dezvoltare la acest club. Nimic nu a fost schimbat.

[...] După cum a spus Picasso, trebuie să distrugi pentru a reconstrui şi dacă începe cu mine, asta nu este o problemă pentru mine. Iubesc Manchester United, îi iubesc fanii, ei sunt mereu alături de mine. Dar dacă vor să facă lucrurile altfel, trebuie să schimbe multe, multe lucruri", a mai spus Cristiano Ronaldo.

"7 milioane de vizualizări în doar 8 ore...când Cristiano vorbește, lumea ascultă.", a postat Piers Morgan, pe contul de Twitter.

Etichete: cristiano ronaldo , manchester united , interviu ronaldo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
HARTĂ Cod galben de ploi torențiale în 14 județe. Zonele vizate de avertizare

ANM a emis o nouă avertizare de vreme rea. Potrivit meteorologilor, 14 județe sunt vizate duminică de un cod galben de ploi torențiale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a urcat în studio și a dezvăluit dialogul cu soția, care l-a convins să revină după patru ani: ”Luminița, Luminița”

Exclusiv Viitorul antrenor al lui Dinamo, anunțat în direct

Real Madrid a început discuțiile pentru starul de 110.000.000€

Foto Darius Olaru n-are dubii: a spus cine a câștigat ”duelul outfit-urilor” și i-a descris ținuta în două cuvinte

Citeşte şi

Manchester United - Arsenal, LIVE VIDEO, ora 18:30, la DGS 1. ”Tunarii” pot reveni pe primul loc în Premier League

S-a întâlnit cu cel mai cunoscut om al planetei, dar habar nu avea cine este! Ce a urmat, după ce s-a dus direct la ea

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”