Logo Manchester United / Foto: Profimedia

Manchester United trebuie să plătească 100 de milioane de euro pentru înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo

articol scris de Digi Sport
28.11.2022, 12:19
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Manchester United s-a despărțit recent de Cristiano Ronaldo (37 de ani) și este în căutare de un nou atacant.

Lusitanul și-a reziliat contractul cu englezii de comun acord, asta după declarațiile făcute în spațiul public în care i-a atacat atât pe patronii lui Manchester United, cât și pe tehnicianul formației, Erik ten Hag.

Golgheterul lui Napoli, dorit pe Old Trafford

Antrenorul olandez a susținut plecarea lui Ronaldo, dar le-a transmis conducătorilor grupării engleze că este nevoie de un înlocuitor, care să fie adus în perioada de mercato din iarnă.

Presa scrie despre interesul pentru atacantul lui Napoli, Victor Osimhen, însă trupa de pe Old Trafford s-a lovit de o mare problemă, și anume prețul pe care italienii îl cer.

Conform sursei citate, Aurelio de Laurentiis vrea undeva în jurul a 100 de milioane de euro pentru a-l lăsa pe nigerian să plece, iar suma este considerată a fi una mult prea ridicată de către factorii de decizie de la Manchester United.

Osimhen a ajuns la Napoli în 2020, de la Lille, pentru 75 de milioane de euro, și a reușit să impresioneze în tricoul liderului din Serie A. A contribuit la 50 de goluri în 76 de partide în tricoul formației unde Diego Maradona a scris istorie.

Gakpo, o variantă mai realistă pentru Manchester United

Cody Gakpo (23 de ani), atacantul lui PSV, este alesul celor de la Manchester United. Olandezul a marcat două goluri la Campionatul Mondial din Qatar, câte unul în fiecare meci al ”Portocalei Mecanice”, 2-0 cu Senegal și 1-1 cu Ecuador.

  • 45 de milioane de euro este cota de piață a lui Gakpo, potrivit Transfermarkt.

Gakpo a înscris 13 goluri și a reușit 17 assist-uri pentru PSV în acest sezon, în 24 de meciuri, și-și continuă forma fantastică și în Qatar. Conform Footballinsider247.com, Manchester United a ajuns la un acord de principiu cu fotbalistul olandez, care vrea să facă următorul pas în carieră.

Clubul de pe Old Trafford vrea ca mutarea să se materializeze încă din iarnă, însă va avea o misiune dificilă în a se pune de acord cu PSV privind suma de transfer. ”Diavolii” au mai făcut o ofertă pentru Gakpo în vara acestui an, aproximativ 30 de milioane de euro, dar olandezii au refuzat-o.

În orice caz, chiar dacă internaționalul batav nu va face pasul în Premier League în următoarea perioadă de mercato, Manchester United este prima opțiune a fotbalistului, care nu va mai putea fi blocat de PSV și în vara lui 2023.

Cu două goluri marcate în Qatar, Gakpo este unul dintre golgheterii Campionatului Mondial, în urma lui Mbappe și Valencia (câte 3 goluri), dar la egalitate cu Torres, Saka, Richarlison, Giroud și Taremi.

Cody Gakpo are cifre excelente în ultimele șase luni. A reușit 13 goluri și 17 pase decisive pentru PSV Eindhoven, în toate competițiile, și, de asemenea, pentru naționala Olandei, Gakpo a marcat patru goluri și a oferit o pasă de gol în cele șapte meciuri bifate.

  • În total, Cody Gakpo a adunat 17 goluri și 18 pase decisive în ultimele șase luni!

Etichete: transfer , manchester united , napoli , victor osimhen


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

”Te transferi la Barcelona?”. Joshua Kimmich a răspuns fără să stea pe gânduri

Liverpool s-a săturat! L-a scos la vânzare pe Mohamed Salah și i-a setat prețul

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”