Mohamed Salah / Foto: Getty Images

Mohamed Salah rămâne la Liverpool! Egipteanul s-a răzgândit, dar le-a pus "cormoranilor" o singură condiție

articol scris de Digi Sport
03.04.2022, 12:40
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Mohamed Salah (29 de ani) nu a reușit să ajungă la un acord cu Liverpool în privința unui nou contract, deși cele două părți au negociat timp de câteva luni. 

Egipteanul a cerut un salariu considerat prea mare de către conducerea "cormoranilor" (n.r. aproximativ 28,5 milioane de euro), iar de atunci discuțiile au stagnat. Însă, recent, Salah s-ar fi hotărât să cedeze și să accepte un nou contract, iar Liverpool este așteptată sa facă un anunț în acest sens în viitorul apropiat.

Mohamed Salah rămâne la Liverpool

Potrivit publicației britanice Mirror, africanul a transmis clubului de care aparține că va semna o nouă înțelegere în schimbul unui venit anual de 23 de milioane de euro, sumă agreată și de cei de la Liverpool. 

Totuși, pentru a pune pixul pe foaie, Salah a pus o condiție. Atacantul dorește ca Liverpool să îi ofere un contract pe 4 ani. Până acum, gruparea de pe Anfield i-a făcut mai multe oferte valabile pe 3 ani. 

Mohamed Salah nu merge la Cupa Mondială

Egipt a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Qatar, după ce a pierdut la loviturile de departajare împotriva reprezentativei din Senegal.

Salah a ținut să le mulțumească colegilor săi pentru determinare și și-a încheiat discursul cu o exprimare care lasă loc de multe interpretări, cu privire la retragerea sa din naționala Egiptului.

"V-am spus înainte de retur că sunt mândru să joc alături de voi, sunteți unii dintre cei mai dedicați jucători alături de care am jucat.

Am jucat alături de generația anterioară, cu Wael Gomaa și Mohamed Aboutrika, apoi cu Abdallah El-Said și următoarea generație. Pot să spun că sunt fericit cu actuala generație.

Sunt mândru de faptul că am jucat alături de voi și ce s-a întâmplat nu a fost în mâinile noastre, pentru că au fost lovituri de departajare, pentru a doua oară.

Nu sunt prea multe lucruri pe care pot să le spun, dar a fost un privilegiu să joc alături de voi, fie că voi fi aici sau nu", a spus Mohamed Salah, citat de Goal.com.

Etichete: liverpool , mohamed salah


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Chelsea e gata să facă transferul verii! Îl vrea pe starul de 117.500.000€

Exclusiv Baiaram e OUT! Țara surpriză în care e trimis la tratament fotbalistul Craiovei

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Citeşte şi

O nouă ofertă pentru Jurgen Klopp! O semifinalistă Champions League, pregătită să dea lovitura

Liverpool îl poate scăpa de calvar pe Radu Drăgușin! Planul pus la cale de ”Cormorani”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură