Kyle Walker, implicat într-un scandal după eșecul cu Arsenal / Foto: Colaj Captură Twitter

Video Motivul banal pentru care Kyle Walker și Erling Haaland și-au ieșit din minți, după Arsenal - Manchester City 1-0

articol scris de Digi Sport
10.10.2023, 13:07
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Arsenal a învins-o pe Manchester City în etapa a opta a Premier Leaguescor 1-0, iar tensiunea a atins cote maxime după fluierul final. 

Kyle Walker, scos din minți de Nicolas Jover, unul dintre membrii din staff-ul lui Mikel Arteta

Kyle Walker (33 ani) și Erling Haaland (23 ani) au răbufnit la adresa lui Nicolas Jover (41 ani), antrenorul specializat pe faze fixe de la Arsenal. Acesta a lucrat la Manchester City până în 2021, când a ajuns sub comanda lui Mikel Arteta (41 ani) pe "Emirates". 

Potrivit Daily Mail, Walker și Jover se cunoașteau foarte bine din perioada în care au colaborat, iar fundașul a fost scos din minți de un gest pe care antrenorul l-a făcut sezonul trecut. Concret, acesta a refuzat să îi salute pe jucătorii lui Manchester City după victoriile cu Arsenal din tur și retur, scor 3-1 și 4-1. 

Gestul lui Jover a fost considerat unul sfidător de Kyle Walker, care a răbufnit după ce antrenorul a încercat acum să îi salute pe jucători, după succesul lui Arsenal. Fotbalistul îl consideră "ipocrit" pe fostul tehnician al "Cetățenilor", mai notează sursa citată.

Reacția lui Pep Guardiola, după ce Erling Haaland și Kyle Walker au fost calmați de bodyguarzi

Meciul Arsenal - Manchester City 1-0 a fost plin de tensiune atât la pauză, cât și la final. Potrivit Marca, Kyle Walker, Erling Haaland și membrii staff-ului lui Mikel Arteta au fost implicați într-un scandal monstru, care a pornit în pauza meciului. Atunci, fotbaliștii au pornit un schimb acid de replici, iar situația a fost la un pas să degenereze.

Spaniolii scriu că scandalul a continuat și după fluierul final, când Manchester City a fost învinsă. Cei doi jucători au continuat schimbul de replici cu membrii din staff și a fost nevoie de intervenția bodyguarzilor pentru a-i liniști.

Întrebat despre situație, Pep Guardiola (52 ani) nu a dezvăluit motivul. "Știu ce s-a întâmplat, dar nu voi spune nimic", a declarat tehnicianul, potrivit sursei citate.

Etichete: manchester city , arsenal , kyle walker , erling haaland


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Transfer definitiv pentru Ionuț Radu! Anunțul venit din Italia

Foto Îl recunoști? În acest sezon a ieșit campion cu FCSB

”Nu trebuie să le fie rușine! Nu am ce să le fac”. Cu ce se ocupă copiii unui fost mare internațional român

Video Gheorghe Hagi și Dan Petrescu, primul duel după conflictul de anul trecut. ”Există mereu miză”

Citeşte şi

Scenariul sumbru lansat de Pep Guardiola înainte de ”finala” pentru titlu: ”Am o presimțire”

Pep Guardiola a numit echipa pentru care ar lăsa-o pe Manchester City: ”Este clubul meu”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”