Mohamed Bin Salman, noul patron al lui Newcastle / Foto: as.com

Newcastle, gata să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor. 30 de milioane de lire pentru un fundaș central

articol scris de Mihai Alecu
08.01.2022, 22:37
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

După ce l-a transferat pe Kieran Trippier de la Atletico Madrid, Newcastle este pregătită să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor.

Noii proprietari ai lui Newcastle l-au adus pe Eddie Howe pe bancă și se pregătesc să întărească și lotul de jucători, având în vedere că echipa este amenințată serios cu retrogradarea.

Sven Botman, aproape de transferul la Newcastle

Problemele cele mai mari pentru trupa pregătită de Eddie Howe au venit în defensivă, acolo unde fundașii centrali nu au dat siguranță echipei și au făcut ca numărul de goluri primite să fie semnificativ, 41, după 18 etape.

De altfel apărerea lui Newcastle este cea mai slabă din această stagiune de Premier League, iar acest  fapt i-a făcut pe noii prorietari să caute soluții pentru defensivă.

Sven Botman, fundașul central olandez al celor de la Lille, se pare că este alesul grupării engleze pentru centrul defensivei. Conform informațiilor apărute în presă, Newcastle a făcut deja o ofertă de 30 de milioane de lire sterline, iar Botman îi presează pe șefii grupării franceze să accepte transferul.

Botman a fost comparat de fanii lui Lille cu Virgil Van Dijk, având în vedere statura impozantă pe care o au amândoi dar și stilul de joc care este unul asemănător.

Kieran Trippier, cel mai bine plătit fotbalist din istoria lui Newcastle United

Conform presei britanice, fundașul de bandă dreapta ar urma să primească anual aproximativ 8,3 milioane de euro pe an, cea mai mare sumă încasată vreodată pe St. James' Park. 

Suma reprezintă mai mult decât dublu față de cât primea la campioana Spaniei, 4 milioane de euro. În prezent, la Newcastle, cel mai bine plătit fotbalist este brazilianul Joelinton (25 de ani), cu 5,4 milioane de euro. 

Vineri, Newcastle United a anunțat oficial transferul lui Trippier, care a postat pe contul personal de Twitter următoarele:

"Sunt atât de fericit că am ajuns la Newcastle. Toată lumea știe că fanii sunt incredibil de pasionați și voi da absolut totul pentru ei. Abia aștept să trec la treabă. Mulțumesc tuturor de la NUFC și fanilor pentru primirea călduroasă de până acum", a transmis englezul.

Kieran Trippier, primul transfer al șeicilor de la Newcastle United!

Atletico Madrid a plătit 22 de milioane de euro în 2019 pentru transferul lui Trippier de la Tottenham, iar internaționalul englez s-a impus rapid în angrenajul lui Diego Simeone.

După doi ani și jumătate petrecuți în capitala Spaniei, fundașul a dorit o schimbare, iar oferta de la Newcastle a venit la momentul potrivit și fotbalistul va intra direct în istoria ”Coțofenelor”.

Etichete: newcastle , transfer , lille , sven botman


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Nu primesc foarte mulți bani la FCSB”. Ce salariu are campionul României

Mihai Rotaru, propunere suprinză pentru Edi Iordănescu! Pe cine cere la EURO

Ziua Z s-a amânat! Când se rezolvă transferul lui Florinel Coman. Ce oferă qatarezii și ce vrea Gigi Becali

Jose Mourinho și-a ales favoritele pentru câștigarea EURO 2024: ”Ele sunt cele mai puternice echipe!”

Citeşte şi

Chelsea e gata să facă transferul verii! Îl vrea pe starul de 117.500.000€

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când o femeie prinde o cobră cu mâinile goale. Șarpele era pe punctul să o atace