Patrick Vieira, antrenorul echipei Crystal Palace / Foto: Profimedia

Patrick Vieira, anchetat de poliție după incidentul de la meciul Everton - Crystal Palace

articol scris de Digi Sport
21.05.2022, 09:33
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Francezul Patrick Vieira (45 de ani), antrenorul echipei Crystal Palace, este anchetat de poliția engleză după incidentul de la finalul partidei cu Everton, în penultima etapă din Premier League.

Patrick Vieira a lovit un fan al echipei Everton

Everton a învins-o pe Crystal Palace, scor 3-2, și s-a salvat matematic de la retrogradare. La finalul partidei, suporterii echipei Everton au intrat pe teren pentru a sărbători alături de jucători.

Patrick Vieira se îndrepta către vestiare, dar un fan l-a provocat pe fostul internaţional francez, cu anumite gesturi făcute cu mâna. Antrenorul a reacționat violent, lovindu-l și trântindu-l la pământ pe acel fan, înainte ca alţi suporteri să intervină.

Poliția din Merseyside a anunțat deschiderea unei investigații privind acea altercație de pe gazonul arenei Goodison Park.

“Colaborăm cu Everton pentru a strânge toate imaginile disponibile de pe camerele de supraveghere și vom discuta cu martorii. Nu am primit nicio plângere oficială până acum. Ancheta este în desfășurare”, se arată într-un comunicat citat de BBC.

Galerie Foto

Patrick Vieira n-a vrut să comenteze acest incident, în timp ce omologul său de la Everton, Frank Lampard, a încercat să-i găsească circumstanțe atenuante francezului.

“Îmi pare rău pentru Patrick. Nu l-am înteles la finalul meciului. Eu aș fi zis “haideți cu noi”. A trebuit să parcurgă peste 70 de metri pentru a traversa terenul, nu e ușor”, a spus Lampard, citat de BBC.

Patrick Vieira riscă o suspendare pentru câteva etape și o amendă din partea Federației Engleze.

Șapte persoane au fost arestate după meciul Everton – Crystal Palace, a anunțat poliția. Federația Engleză de Fotbal a publicat un comunicat în care își manifestă “îngrijorarea” față de comportamentul violent al fanilor.

Etichete: premier league , everton , crystal palace , patrick vieira , vieira , patrick vieira politie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

”Singurul motiv”. De la ce ar fi plecat scandalul dintre Jurgen Klopp și Mohamed Salah + Au apărut imagini dintr-un alt unghi

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 3-2, ACUM, Digi Sport 1. Blănuță a marcat și îi duce pe olteni, din nou, în avantaj

Citeşte şi

Video Man. United - Burnley 1-1 / West Ham - Liverpool 2-2 / Aston Villa - Chelsea, 22:00, LIVE VIDEO, DGS 2

Video ”Un moment foarte rar”! Gesturile făcute de Mohamed Salah la adresa lui Jurgen Klopp în West Ham - Liverpool

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”