Paul Pogba joacă pentru Manchester United / Sursa foto: Getty Images

Paul Scholes nu mai vrea să-l vadă niciodată pe Pogba în tricoul lui Manchester United! Cum l-a făcut praf pe tizul său

articol scris de Digi Sport
25.10.2021, 14:09
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Manchester United a suferit duminică seară una dintre cele mai umilitoare înfrângeri din istoria clubului, 0-5 cu Liverpool, pe teren propriu. 

La fel ca în meciul cu Atalanta, Paul Pogba a început pe banca de rezerve. Campionul mondial a fost introdus pe teren de către Ole Gunnar Solskjaer odată cu startul părții secunde, dar a "reușit" să plece la cabine peste doar 15 minute.

Paul Scholes nu mai vrea să-l vadă niciodată pe Pogba în tricoul lui Manchester United! Cum l-a făcut praf pe tizul său

Francezul a avut parte de un sfert de oră de coșmar pe Old Trafford. În minutul 50, a pierdut mingea din cauza unei neglijențe, iar "cormoranii" l-au taxat instant, marcând golul 5, iar peste alte zece minute a fost eliminat după o intrare horror la Naby Keita, care a părăsit terenul pe targă.

Paul Scholes, unul dintre cei mai buni mijlocași din istoria clubului englez, nu l-a menajat deloc pe tizul său, după evoluția de coșmar făcută de cel care amână de mai multe luni prelungirea contractului cu Manchester United.

"Paul Pogba intră pe teren la pauză pentru a încerca să-și ajute echipa și să-i mai salveze din demnitate, apoi ține de minge, încearcă să arate cât de puternic e el la mijlocul terenului, provocând încasarea unui gol. Mai târziu e eliminat după o intrare dezastruoasă, iar acum te trezești că ești condus cu 0-5 în 10 oameni.

Acest lucru ridică următoarea întrebare, dacă Ole rămâne antrenor, îl vom mai vedea vreodată pe Pogba în tricoul lui United? A provocat haos în ultimii ani. Cauzează toată această agitație prin faptul că nu semnează un nou contract, aproape șantajându-și clubul, și apoi face una ca asta.

Probabil va juca din nou, nu? Dar nu cred că United va pierde ceva dacă n-o mai face. A avut o grămadă de șanse, tot spune că nu poate fi constant, dar ce a făcut este o chestiune de lipsă de disciplină și de respect față de antrenorul și colegii săi", a tunat englezul, potrivit celor de la Goal.

Manchester United, umilință istorică în meciul cu Liverpool

Meciul a fost unul istoric. Keita a deschis scorul pe Old Trafford în minutul 5, apoi Jota a marcat în minutul 13. A urmat un recital al lui Mohamed Salah. Atacantul de 29 de ani a reușit un hat-trick pentru "cormorani: în minutele 38, 45+5 și 50.

  • Pentru prima dată în istorie, Manchester United a fost condusă la pauză cu 4 goluri.

Pe lângă umilința de pe tabela de marcaj, United a rămas și fără Paul Pogba, eliminat în minutul 60. În istoria meciurilor cu Liverpool, cei de la Manchester United au primit al 17-lea cartonaș roșu. Doar Everton are mai multe în duelurile cu "cormoranii", 22.

Astfel, Salah a devenit primul jucător din ultimii 18 ani care înscrie un hat-trick în deplasare, pe Old Trafford. Precedentul a fost brazilianul Ronaldo, pentru Real Madrid, în 2003.

Totodată, cu acest hat-trick, egipteanul Salah a devenit cel mai bun marcator african în Premier League, cu 106 goluri, cu două peste ivorianul Drogba. În plus, Salah este primul jucător al lui Liverpool care înscrie în poarta lui United în 3 deplasări directe consecutive.

Etichete: liverpool , manchester united , paul scholes , paul pogba


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Helmut Duckadam n-are dubii: prima retrogradată din SuperLigă

”Spuneați că UTA e prima echipă retrogradată”. Mircea Rednic, savuros la flash-interviu: i-a pus gând rău lui Dinamo!

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

Gigi Becali pregătește prima lovitură după ce a câștigat titlul. I-a propus un contract lui Florin Tănase

Citeşte şi

Arne Slot, ”pus la zid” în Marea Britanie înainte să ajungă la Liverpool: ”E un fel de Erik Ten Hag”

Lovitură pentru Liverpool! Virgil van Dijk este dorit de o altă forță a Europei

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”