Pep Guardiola, antrenorul echipei Manchester City / Foto: Profimedia

Pep Guardiola, anunț despre contractul său cu Manchester City, înainte de startul sezonului în Premier League

articol scris de Digi Sport
06.08.2022, 11:21
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Antrenorul iberic Pep Guardiola (51 de ani) a anunțat că a amânat discuțiile privind contractul său cu Manchester City, scadent în vara anului 2023.

  • Premier League poate fi urmărit pe canalele Digi Sport pentru următoarele trei sezoane, alături de celelalte patru campionate puternice din Europa (La Liga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1).

Pep Guardiola: "Nu vreau să reprezint o problemă pentru club. Dacă forțezi lucrurile, nu e bine"

Pep Guardiola este la Manchester City din vara anului 2016 și a câștigat patru titluri în Premier League, o Cupă a Angliei și patru Cupe ale Ligii Angliei.

Duminică, 7 august, campioana en titre Manchester City joacă în deplasare cu West Ham United, de la ora 18:30, în direct pe Digi Sport 2.

La conferința de presă, Pep Guardiola a anunțat că este interesat să-și prelungească înțelegerea cu Manchester City, însă numai dacă va primi anumite asigurări.

“Am vorbit cu conducerea clubului – la mijlocul sau la finalul sezonului vom avea o nouă discuție și vom decide ce este mai bine pentru club. Am spus-o și înainte, sunt dispus să-mi prelungesc contractul, dacă ei vor acest lucru.

Aș vrea să stau mai mult la Manchester City, dar în același timp am nevoie de anumite asigurări. Nu este al doilea sau al treilea sezon – sunt deja mulți ani. Vreau să văd cum reacționează jucătorii, nu vreau să reprezint o problemă pentru club.

Uneori, dacă îți prelungești contractul și forțezi lucrurile, nu e bine. Trebuie să fii relaxat. Este o situație în care totul trebuie să vină în mod natural. Dacă forțezi, nu este bine. Vom vedea ce se va întâmpla pe durata sezonului, cum ne vom simți, apoi va fi luată cea mai bună decizie pentru club”, a spus Guardiola, citat de site-ul oficial al clubului.

Manchester City, marea favorită la câştigarea unui nou titlu în Premier League. Cum arată cotele

Sezonul 2022-2023 din Premier League a debutat vineri, 5 august, în direct pe Digi Sport 1, cu meciul dintre Crystal Palace și Arsenal, câștigat de “tunari” cu 2-0.

Manchester City este marea favorită pentru un nou titlu în Premier League, potrivit specialiștilor. La casele de pariuri, “cetățenii” au primit cota 1,57 pentru un succes în sezonul 2022-2023.

În această vară, Manchester City i-a transferat pe atacantul Erling Haaland (de la Dortmund), mijlocașul Kalvin Phillips (de la Leeds) și portarul Stefan Ortega (de la Arminia Bielefeld).

Programul primei etape din Premier League

5 august

Crystal Palace – Arsenal 0-2, Digi Sport 1

6 august

Fulham – Liverpool, 14:30, Digi Sport 1

Bournemouth – Aston Villa, 17:00

Leeds – Wolves, 17:00

Newcastle United – Nottingham Forest, 17:00, Digi Sport 2

Tottenham – Southampton, 17:00, Digi Sport 1

Everton – Chelsea, 19:30, Digi Sport 2

7 august

Leicester – Brentford, 16:00, Digi Sport 3

Manchester United – Brighton, 16:00, Digi Sport 2

West Ham – Manchester City, 18:30, Digi Sport 2

Etichete: manchester city , premier league , pep guardiola , guardiola , guardiola contract


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv A antrenat-o în două rănduri pe FCSB, dar nu a luat titlul. Mesajul transmis după ce roș-albaștrii au devenit campioni

Jucătorul de la Rapid pe care Lobonț ”l-a distrus”: ”În locul lui îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`”

Galerie Foto Dan Petrescu chiar nu a glumit! I-a pus ”la treabă” pe jucătorii lui CFR Cluj

Liverpool îl poate scăpa de calvar pe Radu Drăgușin! Planul pus la cale de ”Cormorani”

Citeşte şi

Căpitanul lui Manchester United a reacționat, după ce a fost pus pe lista de transferuri

Video Thiago Silva și-a anunțat decizia și a izbucnit în lacrimi: ”Înseamnă mult pentru mine”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă