Momentul în care Pep Guardiola îl schimbă pe Erling Haaland / Foto: Profimedia

Pep Guardiola le dă o veste proastă rivalilor din Premier League: ”Este mai bun decât în sezonul trecut”

articol scris de Digi Sport
24.07.2023, 13:50
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Manchester City și-a început deja pregătirile pentru noul sezon, în care formația engleză își dorește să repete tripla istorică (titlul de campioană în Premier League, FA Cup și trofeul UEFA Champions League).

”Cetățenii” au jucat deja primul meci amical din turneul de pregătire organizat în Japonia, pe care l-au câștigat cu scorul de 5-3 împotriva celor de la Yokohama Motors.

Haaland, ”mai bun decât în sezonul trecut”

În această partidă, printre marcatori, s-a numărat și norvegianul Erling Haaland (23 de ani), care a înscris o dublă, și care, la finalul partidei, a fost lăudat de antrenorul său, Pep Guardiola.

Tehnicianul spaniol de 52 de ani a spus despre elevul său că, în acest moment, se prezintă mult mai puternic față de sezonul recent încheiat și că va deveni un jucător și mai periculos pentru defensivele adverse. 

"În raport cu sezonul trecut, el într-o formă mai bună. El este mai bun decât în sezonul trecut, atunci când a venit", a spus Pep Guardiola despre Erlind Haaland, la scurt timp după încheierea meciului amical cu Yokohoma, scrie Agerpres

În sezonul trecut, Haaland a marcat de 52 de ori și a oferit 9 pase decisive în 53 de meciuri jucate în tricoul celor de la Manchester City, în toate competițiile. De altfel, prin aceste cifre, atacantul norvegian a fost atât golgheterul ediției trecute de Champions League, cât și al Premier League.

În cantonamentul de pregătire din Japonia, Manchester City va mai juca împotriva campioanei Germaniei, Bayern Munchen (26 iulie) și Atletico Madrid (30 iulie).

Ulterior, după terminarea acestui turneu de pregătire, City se va întoarce în Anglia pentru a juca primul meci oficial al noului sezon, Supercupa (FA Community Shield) împotriva celor de la Arsenal. Acest meci este programat pe 6 august și se va juca pe stadionul Wembley din Londra. 

”Cel mai bun antrenor din lume”

Erling Haaland a reușit să câștige primul trofeu de UEFA Champions League din carieră, la finalul primului sezon la Manchester City.

După ce a reușit să îndeplinească acest obiectiv, atacantul norvegian a spus despre antrenorul său, Pep Guardiola, că este cel mai bun tehnician din lume. Totodată, golgheterul ”Cetățenilor” a vorbit și despre momentele de după acel meci, când a fost surprins plângând.

Mă bucur pentru Rodri și pentru Guardiola, el este cel mai bun antrenor din lume. Nu am mai plâns de foarte mult timp. E cel mai frumos moment trăit de mine, e incredibil.

Sunt foarte fericit și foarte obosit. Este prima dată când acest club câștigă UEFA Champions League, dar sper că e doar primul dintre multele trofee care vor urma.

Am fost adus aici pentru a câștiga Champions League, așa că primul gând a fost că mi s-a luat toată greutatea de pe umeri.

Am reușit 'tripla', așa că am plâns mult. Nu-mi aduc aminte când am plâns ultima dată atât de mult”, a spus la acea vreme Erling Haaland, citat de As.com.

Etichete: manchester city , pep guardiola , erling haaland


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Gică Hagi l-a văzut pe Ianis în meciul cu Real Madrid și nu s-a ferit de cuvinte

Citeşte şi

Prima întrebare care l-a lăsat fără replică pe Guardiola în 17 ani de antrenorat

Scenariul sumbru lansat de Pep Guardiola înainte de ”finala” pentru titlu: ”Am o presimțire”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”