Nasri și Guardiola / Foto: Profimedia

Pep Guardiola, pus la punct de un fost jucător: "A ţipat la mine din cauza kilogramelor"

articol scris de Digi Sport
26.04.2023, 16:34
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Samir Nasri (35 de ani) a relatat într-un interviu pentru publicația L'Equipe conflictul pe care l-a avut cu Pep Guardiola (52 de ani), pe atunci proaspăt antrenor al lui Manchester City.

Nasri spune că încă de la prima întâlnire, interacţiunea cu Pep Guardiola nu a fost una pozitivă. 

După o primă discuţie în care Pep Guardiola l-a întrebat pe Nasri ce are de gând în legătură cu situaţia sa la City, a urmat alt episod în care Guardiola l-ar fi certat pe francez pentru greutatea pe care o avea.

Nasri i-a cerut lui Guardiola să nu mai țipe la el, că nu este copil

Guardiola l-a certat din cauza kilogramelor în plus, dar a dat imediat înapoi, după ce Nasri i-a spus să nu mai ţipe la el, "că nu este un copil".

„M-am certat cu el încă de la primele întâlniri. Prima zi m-a sunat și m-a chemat în biroul său. M-a întrebat 'ce vrei să faci', iar eu i-am spus 'depinde de tine la ce te aștepți de la mine'.

A răspuns 'mă bazez pe tine dacă mentalitatea ta e foarte bună. Apoi, am luat parte la primul antrenament, totul bine, e fericit cu mine. În următoarea zi, Pep mă sună și țipă la mine din cauza greutății mele.

O știa, pentru că noi ne cântăream zilnic. I-am spus 'Vorbește mai încet, nu țipa la mine, nu sunt un copil, am 29 de ani. Poate vacanța a fost o scăpare pentru mine, o modalitate în care am făcut ce am vrut, pentru că veneam după un sezon greu și pentru că s-au întâmplat multe lucruri în viața mea”.

Guardiola a dat înapoi şi a recunoscut că a greşit, răspunzând: "Adevărat, îmi pare rău'”, a povestit Samir Nasri, citat de Tuttomercatoweb. Ulterior, Guardiola a scăpat de Nasri, care a fost împrumutat în Spania la FC Sevilla.

  • Nasri a evoluat pentru City în perioada 2011 - 2017. A marcat 27 de goluri în 176 de apariții și are în CV două titluri în Premier League, în 2012 și 2014.
  • Francezul a fost suspendat 18 luni în perioada 2017 - 2018 pentru un tratament intravenos efectuat în perioada când evolua la Sevilla. 

Etichete: manchester city , pep guardiola , samir nasri


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Pep Guardiola, ”în al 9-lea cer” după victoria cu Nottingham Forest: ”Este o victorie mare”

Video Nottingham Forest - Man. City 0-2 / Tottenham - Arsenal 2-3. Rezultatele zilei în Premier League

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă