Un fanion cu emblema lui Chelsea / Foto: Profimedia

Primul transfer pe care Chelsea vrea să-l facă în iarnă, după ce în vara aceasta a cheltuit 464.000.000€

articol scris de Digi Sport
08.09.2023, 17:05
  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

După ce a transferat nu mai puțin de 12 jucători în perioada de transferuri de vară, Chelsea este gata să ”spargă banca” și în iarnă. 

În ultima perioadă de mercato, ”Aristocrații” au plătit nu mai puțin de 464 de milioane de euro pentru a îi aduce pe Diego Moreira, Angelo, Deivid Washington, Djordje Petrovic, Robert Sanchez, Lesley Ugochukwu, Nicolas Jackson, Alxel Disasi, Cole Palmer, Christopher Nkunku, Romeo Lavia și Moises Caicedo. 

Primul transfer pe care Chelsea vrea să-l facă în iarnă, după ce în ultima perioadă de mercato a cheltuit 464.000.000€

Potrivit celor de la Fichajes, Chelsea e gata să mai transfere un atacant în perioada de iarnă. 

Șefii londonezilor sunt de părere că Mauricio Pochettino mai are nevoie de un vârf de atac, iar aceștia au pus ochii pe un golgheter din Permier League. 

Conform sursei citate, primul pe lista celor de la Chelsea este Ivan Toney (27 de ani), atacantul celor de la Brentford. 

În acest moment, este suspendat pentru că a fost găsit vinovat în cazul pariurilor sportive, însă interdicția de a mai jucat expiră exact în iarnă, atunci când Chelsea ar dori să îl cumpere. 

Ethan Pinnock, Pontus Jansson și Ivan Toney / Foto: Getty Images
  • 35 de milioane de euro este cota de piață a lui Ivan Toney, exact suma pentru care Berntford ar fi gata să îl lase să plece. 

Enzo Fernandez ia serios în considerare plecarea de la Chelsea

După mai puțin de nouă luni petrecute la Chelsea, Enzo Fernandez (22 de ani) ia serios în considerare să plece de pe Stamford Bridge. 

În luna ianuarie a acestui an, ”Aristocrații” plăteau nu mai puțin de 121 de milioane de euro în schimbul argentinianului pentru a îl aduce de la Benfica.

Enzo Fernandez a ajuns pe Stamford Bridge ca un adevărat star, iar acesta a considerat ca va deveni rapid unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. 

Cu toate acestea, jucătorul argentinian nu obținut rolul așteptat, iar acest lucru este cauzat și de prestațiile sale mult sub așteptările șefilor și fanilor formației din capitala Angliei.

Din cauza acestului lucru, Enzo Fernandez se gândește serios să plece de la Chelsea în vara anului viitor dacă situația nu se va îmbunătăți sub conducerea lui Maruicio Pochettino, noul antrenor al formației, anunță Football 365. 

În momentul în care Chelsea a plătit 121 de milioane de euro pentru a îl aduce de la Benfica, toată lumea se aștepta ca acesta să fie un adevărat star al echipei. Cu toate acestea, jocul fotbalistului argentinian nu a fost unul deloc excelent în timpul petrecut pe Stamford Bridge. Plecarea sa în vara lui 2024 ar însemna o adevărată lovitură pe piața transferurilor. 

Etichete: chelsea , premier league , brentford , ivan toney


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”

Doctorul Horia Roşianu de la Institutul Inimii din Cluj Napoca a afirmat, miercuri, că actorul Florin Piersic avea septicemie atunci când s-a internat în unitatea medicală. Potrivit acestuia, trebuiau îndepărtate proteza de genunchi şi stimulatorul cardiac, care erau focare secundare de infecţie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

Video Scandal uriaș după Real Madrid - Bayern: nemții au egalat în minutul 90+13, dar degeaba! Eroare gravă de arbitraj

Al-Khelaifi a răbufnit după eliminarea PSG-ului din semifinalele UEFA Champions League!

Qatarul trece la fapte după eșecul din Champions League: transfer de 100.000.000€ la PSG!

Dan Șucu a început negocierile! Lovitura pregătită în secret la Rapid: peste 300 de meciuri în Premier League!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto A fost n-a fost ofsaid? Tehnologia a intervenit, în cazul fazei decisive care a declanșat scandalul din Real - Bayern

Nemții, dezlănțuiți: ”Trebuie să ai 'ouă' foarte mari pentru a face ce a făcut arbitrul” + ”O pată neagră pe arbitraj”

Foto Jucătorii Realului au adus pe gazon un tricou special după victoria cu Bayern

Greu de ucis 4! Recordul stabilit de Real Madrid în actuala ediție de Champions League

Citeşte şi

Decizia luată de șefii lui Manchester United în privința lui Erik ten Hag, după umilința cu Crystal Palace

Un antrenor din Premier League a întrebat de Gigi Becali

PEROZShakira, îndrăzneață într-o rochie albă tare decupată, la petrecerea de după Met Gala. A defilat ca pe podiumul de modă

FILM NOWA renunțat la rochia elegantă de la Met Gala pentru o fustă total transparentă, un maiou scurt și pantofi sport. Soția lui Matt Damon, mama a 4 copii, în formă maximă la 47 de ani

The Sun anunță că legendarul antrenor e la un pas să semneze cu Rapid! Lovitura lui Șucu a ajuns în ziarele din Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Înjurături de nedescris la Roma: campioana de Grand Slam care i-a făcut zob pe italieni VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”