Jadon Sancho, evaluat la 127 de milioane de euro / Foto: Getty Images

Promisiune "istorică". Cum l-a convins Manchester United pe puștiul cu cele mai bune cifre ale momentului

30.03.2020, 11:17
  • Media: Fotbal Club, duminică, 19:00, DGS 1

  • Baraj Superliga: Univ. Craiova - U Cluj, duminică, 20:00, DGS 1

Manchester United nu poate trece cu vederea cifrele fantastice pe care le are Jadon Sancho. "Diavolii" îl vor cu orice preț pe puștiul-minune al Borussiei Dortmund, iar pentru a și-l aconta, sunt dispuși să facă un gest enorm, cu o semnificație istorică.

Potrivit publicației Football365, United i-a promis mijlocașului ofensiv de doar 20 de ani tricoul cu numărul 7, unul legendar pentru gruparea de pe Old Trafford, făcut celebru de jucători precum George Best, Eric Cantona, David Beckham sau Cristiano Ronaldo.

Deși a fost format la academia rivalilor de la Manchester City, Sancho și-ar fi dat acordul pentru transfer în vară, potrivit publicației Irish Independent, "chiar dacă echipa nu se califică în Champoins League".

În plus, sursa citată susține că Sancho "va cere un salariu de 445.000 de euro pe săptămână".

Borussia Dortmund cere un preț uriaș pentru Jadon Sancho

Interesant este că șefii Borussiei nu au negat posibilitatea de a-l pierde pe Jadon Sancho în vară, însă o vor face doar pe un preț corect.

"Pot să spun clar că chiar și cluburile foarte bogate, în ciuda crizei actuale, nu trebuie să creadă că pot să negocieze un preț de chilipir cu noi. Nu suntem nevoiți să vindem pe nimeni sub valoarea sa", a spus președintele Borussiei, Hans-Joachim Watzke.

Borussia Dortmund e conștientă că ar putea să-l piardă pe jucătorul-minune de doar 19 ani și i-a stabilit un preț uriaș pentru vârsta sa, 133,5 milioane de euro.

  • Jadon Sancho are 27 de goluri și 37 de pase decisive în 69 de meciuri jucate în Bundesliga pentru Borussia. Dintre acestea, în acest sezon a reușit 14 goluri și 16 pase de gol.
  • De transferul lui Sancho se mai interesează Chelsea și Liverpool.

Jadon Sancho, tânărul cel mai bine cotat din lume în acest moment

Potrivit Centrului Internațional pentru Studiul Sportului, Jadon Sancho (19 ani) are o cotă de piață de 198,5 milioane de euro, în acest moment, cea mai mare din ziua de azi.

Mijlocașul ofensiv englez al echipei antrenate de Lucien Favre joacă la Dortmund din august 2017 și mai are contract până în iunie 2022. În acest sezon, Sancho are 35 de meciuri oficiale, 17 goluri și 19 pase decisive.

Jadon Sancho are statistici mai bune decât Leo Messi și Cristiano Ronaldo, atunci când erau de vârsta lui. În comparație cu Messi și Cristiano Ronaldo la vârsta de 20 de ani, britanicul are mai multe goluri decât cele două superstaruri care au, împreună, 11 Baloane de Aur. 

Englezul Borussiei a înscris de 31 de ori până la 20 de ani, la echipa de seniori, în timp ce Messi a avut 26 de reușite, iar Ronaldo doar 16. 

În ceea ce privește assist-urile, Sancho este cu mult peste cei doi mari jucători: a oferit 42 de pase decisive. Argentinianul a reușit doar opt assist-uri, iar CR7 16. 

Jadon Sancho a contribuit decisiv la 73 de reușite în 90 de partide, în timp ce Messi a fost implicat în doar 34 de goluri în 70 de meciuri, iar portughezul în 32 de reușite în 107 meciuri.

Etichete: manchester united , borussia dortmund , jadon sancho


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
A fost descoperită o planetă care teoretic ar fi locuibilă. „E de mărimea lui Venus și nici măcar nu este departe de Terra”

Oamenii de știință din Marea Britanie au descoperit o nouă planetă, denumită Gliese 12b, care ar putea susține viața și care „nu se află atât de departe de Terra”, transmite Sky News.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv ”Am rămas trăsnit. Cum să vii așa?”. Apariția de la dineul ”Generației de Aur” care a stârnit indignare în direct la TV

Au bătut palma! Dennis Man a spus "DA" și semnează

Foto ”Generația de Aur” - Legendele Lumii 3-2. Spectacol total pe Arena Națională! ”Remontada” reușită de gloriile României

Foto Aparițiile serii la dineul ”Generației de Aur”

Video A dat declarația serii după ce s-a salvat de la retrogradare cu FC Botoșani: ”Haideți să vă spun. O să mă certe”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ilie Dumitrescu a decretat după meciul de retragere al ”Generației de Aur”: ”Cel mai bun din istoria fotbalului”

Gestul făcut Jose Mourinho înaintea meciului de retragere al Generației de Aur

Carlo Ancelotti, ”cucerit” de Toni Kroos

Pep Guardiola, ”lăsat mască” de un jucător al rivalei Manchester United: ”El a făcut diferența”

Citeşte şi

”Credeți că Manchester United a fost mai bună?” Pep Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce pierdut Cupa Angliei

”Pe făraș” la Manchester United, Erik ten Hag a reacționat, după ce a câștigat Cupa Angliei

PEROZJennifer Garner și fiica ei de 18 ani, deja mai înaltă decât ea, într-o zi liberă. Naturale și simple, cele două par mai degrabă surori

FILM NOWA rupt tăcerea după 30 de ani. Sharon Stone a spus cine este producătorul care a sfătuit-o să întrețină relații intime cu partenerul de film, pentru o mai bună chimie pe ecrane

Alt atac devastator împotriva Generației de Aur, în ziua meciului de retragere: ”De ce nu vorbesc Mutu și Chivu?” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dănuț Lupu, mâhnit pentru că nu a fost chemat la meciul Generației de Aur: "Știi care e problema lor?" citeşte ştirea pe ziare.com

Descoperirea făcută de un turist nu avea ce să caute pe Pământ. Ar fi resturile unei nave spațiale, "nu e de pe aici" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fanii nu au recunoscut-o! Shania Twain, schimbată total cu părul roz, dar e suspectată că și-a făcut ceva la față: "Nu arăți ca tine"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fanii nu au recunoscut-o! Shania Twain, schimbată total cu părul roz, dar e suspectată că și-a făcut ceva la față: "Nu arăți ca tine"

Digi World

Cât de nocive sunt pentru sănătate uscătoarele de rufe pe care le avem acasă. Avertismentul lansat de oamenii de știință

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”