Radu Dragusin / Foto: Profimedia

Radu Drăgușin a spus de ce a refuzat-o pe Bayern Munchen, după ce a debutat la Tottenham

articol scris de Digi Sport
16.01.2024, 18:30
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Radu Drăgușin (21 de ani) a debutat la Tottenham în remiza din deplasare cu Manchester United, scor 2-2, în etapa a 21-a din Premier League.

Radu Drăgușin a bifat aproximativ 10 minute la primul său meci pentru Tottenham, după ce a fost introdus pe teren în minutul 85 al jocului de pe Old Trafford.

Radu Drăgușin a debutat la Tottenham, apoi a spus de ce a refuzat-o pe Bayern Munchen

După primele sale minute în tricoul celor de la Tottenham, Radu Drăgușin a spus de ce a refuzat propunerea celor de la Bayern Munchen, formația care l-a dorit pe român în același timp cu gruparea de la Londra.

”Da, a fost alegerea corectă (n.r. dacă a refuzat-o pe Bayern). Am semnat cu Tottenham pentru că am simțit că era pasul potrivit pentru mine și am avut o discuție bună și cu antrenorul.

Am aflat că mă doreau de mai multă vreme și nu s-au gândit la mine doar cu o lună înaintea deschiderii ferestrei de mercato.

Am crezut cu adevărat în această echipă și am impresia că este mediul ideal să îmi continui cariera și să progresez pe acest stadion incredibil și lângă colegi minunați.

Mă gândesc că echipa și băieții de aici sunt pe o traiectorie bună. Simt că alăturându-mă lor mă va ajuta foarte mult. Doar cerul e limita. Sperăm să ajungem cât mai sus în campionat”, a spus Radu Drăguși, citat de The Independent

Alex a început să lăcrimeze la debutul lui Radu Drăgușin în Premier League, iar Tottenham a reacționat

Galerie Foto

Momentul debutului lui Radu Drăgușin la Tottenham nu a fost ratat de Alex, fratele fotbalistului, aflat în România.

Acesta a filmat momentul în care Radu Drăgușin a fost introdus pe teren la Tottenham și a postat imaginile pe internet. Alex a privit cu lacrimi în ochi primele minute ale fratelui său la Spurs.

Cei de la Tottenham au văzut imaginile cu fratele lui Radu Drăgușin și au reacționat pe rețelele sociale.

Un moment de mândrie pentru Radu și fratele său, Alex!”, au transmis cei de la Tottenham, pe platforma X, alături de imaginile cu Alex Drăgușin.

Gigi Becali, despre Radu Drăgușin: ”Am zis că se transferă pe 40-50 de milioane”

Galerie Foto

Gigi Becali nu a avut niciun dubiu după primul meci al lui Radu Drăgușin în Anglia. Omul de afaceri a spus că dacă fundașul ar fi plecat de la formația, suma de transfer ar fi fost cu mult mai mare față de cele 30 de milioane de euro plătite de Tottenham celor de la Genoa.

Eu am zis acum 4-5 luni. Am zis că se transferă pe 40-50 de milioane de euro. Eu nu mă pricep foarte tare. Nu sunt mare profesionist.

Eu am vândut sub preț vreodată? Dacă Drăgușin era aici, la mine, eu îl vindeam cu 35 de milioane. Eu am demonstrat-o.

Pe Man l-am dat cu 11 milioane. Eu iau trei milioane în plus tot timpul. Dați-mi marfă!”, a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Mesajele postate de sora și de iubita lui Radu Drăgușin la debutul fotbalistului la Tottenham

Galerie Foto

Meira Drăgușin, sora fotbalistului de la Tottenham, a urmărit meciul dintre Tottenham și Manchester United alături de iubita fotbalistului.

La scurt timp după ce Drăgușin a fost în trimis de către Ange Postecoglou în minutul 85, sora lui Radu Drăgușin a postat un story pe Instagram cu mesajul ”Momentul pe care l-am așteptat toți!

Mesajul postat de sora lui Radu Drăgușin după debutul fotbalistului la Tottenham / Foto: Instagram @meiradragusin

Și Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin, a postat un story cu momentul în care fotbalistul pășește pe teren. Aceasta a adăugat și un emoji prin care să sugereze că îi ține pumnii partenerului său.

Mesajul postat de Ioana Stan, după debutul lui Radu Drăgușin la Tottenham / Instagram @ioanastan_

VIDEO Rezumatul partidei Manchester United - Tottenham 2-2

Etichete: bayern munchen , radu dragusin , radu dragusin tottenham


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Oficial Decizia luată de Tottenham în privința lui Radu Drăgușin

Dan Petrescu, gata de primul transfer: atacantul de 850.000€ are drum liber către CFR Cluj!

6.000.000€ pentru Dennis Man!

Mircea Lucescu s-a întors în țară și a spus tot! Cum l-au pus grecii să vadă finala: "Ne-au închis într-o cușcă!"

Citeşte şi

Mesajul lui Radu Drăgușin după ultimul meci al sezonului la Tottenham! Și-a decis viitorul

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Un club din Superliga transferă fotbalistul lui Mititelu pe care Dan Petrescu îl are în fruntea listei la CFR citeşte ştirea pe Prosport.ro

FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”