Radu Drăgușin (dreapta), la un antrenament al lui Tottenham / Foto: Twitter @SpursOfficial

Video Radu Drăgușin a văzut ce a făcut un coleg la antrenamentul lui Tottenham și l-a luat imediat la fugă

articol scris de Digi Sport
16.02.2024, 10:15
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Radu Drăgușin (22 de ani) s-a adaptat foarte bine la Tottenham, după transferul de 30 de milioane de euro de la Genoa efectuat în perioada de mercato a iernii

Deși încă nu s-a impus în primul 11 al lui Ange Postecoglou, fundașul central se simte foarte bine în vestiar și s-a integrat printre colegi, la doar o lună distanță după ce a ajuns la Londra.

Radu Drăgușin l-a alergat pe Pape Sarr la antrenamente

O nouă dovadă în acest sens este ce s-a întâmplat la antrenamentul de joi al londonezilor. Drăgușin și câțiva colegi făceau un joc de rondo, iar Pape Sarr a trimis mingea mult în afara cercului.  

Cum se întâmplă de obicei, cel care strică jocul trebuie să primească o palmă sau un picior amical din partea colegilor, însă senegalezul n-a vrut să se conformeze și a luat-o la fugă. 

Moment în care patru dintre cei implicați în joc, inclusiv Drăgușin, au început să-l alerge pe mijlocaș. Căpitanul Son și internaționalul român au fost cei care au insistat cel mai mult, dar Sarr a fost de neprins.  

Faza cu pricina, postată de Tottenham pe pagina oficială de Twitter, a făcut deliciul fanilor, care s-au arătat încântați de atmosfera de la echipă. 

Englezii au văzut ce a făcut Radu Drăgușin și au dat imediat verdictul: "Asta arată ce caracter are!"

Rezervă neutilizată în Tottenham - Brighton, scor 2-1, Drăgușin nu a mai ținut cont de nimic, a sprintat de pe bancă și a intrat pe teren de bucurie, imediat după golul victoriei, marcat în minutul 90+6.

Jurnaliștii de la football.london au remarcat momentul și l-au scos în evidență, la două zile după meci.

"Momentul cu Radu Drăgușin în prim-plan a demonstrat de ce Tottenham este încântată de era Ange Postecoglou. Tânărul jucător român s-a adaptat bine la Tottenham, în ciuda faptului că multe lucruri s-au schimbat pentru el în ultima lună.

Radu Drăgușin ar putea fi iertat pentru că a avut momentul său de ezitare înaintea transferului la Tottenham, în urmă cu exact o lună (...).

În ciuda progresului său rapid de la Genoa și a laudelor primite, Drăgușin știe că transferul este un pas mare și că va avea nevoie de un timp de adaptare.

Faptul că Postecoglou a schimbat sistemul și a folosit 3 fundași în momentul în care l-a introdus pe teren a arătat că managerul vrea să-l ajute să se adapteze mai repede în Premier League.

Drăgușin este foarte fericit în acest grup și se simte suficient de confortabil încât să sprinteze pe teren, în fața celor 61.455 de fani, pentru a se bucura alături de colegul Johnson, care tocmai decisese soarta meciului.

Ar putea fi unul dintre aspectele minore într-o bucurie imensă, dar demonstrează exact ce caracter are Radu Drăgușin și ceea ce construiește Ange Postecoglou aici.", au scris jurnaliștii englezi.

Etichete: tottenham , heung min son , radu dragusin , pape sarr


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

De neînțeles! Ce s-a întâmplat cu Ianis Hagi după ce a fost cel mai bun cu Real Madrid. A atins de 3 ori mingea

Primul transfer al FCSB-ului pentru Champions League! Când face vizita medicală + Salariul jucătorului

Și-a anunțat plecarea imediat după ultimul meci al sezonului: ”Mă duc undeva unde sunt dorit”

Citeşte şi

Englezii nu l-au ”iertat” pe Florin Manea, după ultimele declarații făcute în legătură cu viitorul lui Drăgușin

Ce au cerut englezii, după ce l-au văzut pe Radu Drăgușin contra lui Manchester City

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Contractul ”beton” prin care Nelu Varga vrea să-l convingă pe Risto Radunovic să o trădeze pe FCSB pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină