Jurgen Klopp, la Liverpool / Foto: Profimedia

Reacția conducerii lui Liverpool, după ce Jurgen Klopp a anunțat că va pleca de la echipă

articol scris de Digi Sport
26.01.2024, 13:45
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Jurgen Klopp (56 de ani), antrenorul lui Liverpool din octombrie 2015, a anunțat că va pleca de pe banca ”Cormoranilor” la finalul acestui sezon.

Cu Jurgen Klopp la cârmă, cei de la Liverpool au reușit să câștige Premier League, Champions League, Supercupa Europei, Campionatul Mondial al Cluburilor, o Cupă a Angliei, o Supercupă a Angliei și o Cupă a Ligii Angliei.

Reacția conducerii lui Liverpool, după decizia lui Jurgen Klopp

Mike Gordon, președintele Fenway Sports Group, care investește la Liverpool, a reacționat după hotărârea luată de Jurgen Klopp. Acesta a transmis un mesaj de recunoștință față de antrenorul german.

În primul rând, în numele lui John Henry și Tom Werner (deținătorii clubului), aș dori să exprim profunda noastră apreciere pentru Jurgen. Este de la sine înțeles că vom fi extrem de întristați să pierdem nu doar un manager de asemenea calibru, ci și o persoană și un lider pentru care avem un enorm respect, recunoștință și afecțiune.

În același timp, îi respectăm pe deplin dorințele și motivele pentru care a decis că sezonul curent va fi ultimul la Liverpool.

În conformitate cu dorințele exprimate de Jurgen, vom păstra omagiile cuprinzătoare pentru o perioadă mai potrivită, dar, cu toate acestea, am fi neglijenți dacă nu am profita de această ocazie pentru a reafirma că numirea sa rămâne una dintre cele mai mari binecuvântări ale timpului nostru ca proprietari.

Realizările incredibile din anii care au trecut vorbesc de la sine, la fel și bucuria pe care Jurgen și echipa sa au adus-o tuturor suporterilor noștri. Multele sale realizări nu vor fi niciodată luate de la sine înțelese. Jurgen Klopp a făcut oamenii fericiți și avem încredere totală că va continua să facă acest lucru până la eventuala lui plecare.

Este o dovadă a profesionalismului neîntrerupt al lui Jurgen și a angajamentului continuu față de interesele cele mai bune ale clubului Liverpool că decizia sa a fost luată într-un mod care permite menținerea activității ca de obicei pentru restul mandatului său, creând simultan o oportunitate pentru noi de a fi pregătiți pentru viitor.

Prioritatea noastră acum este dublă. În primul rând, să ne asigurăm că progresul care s-a făcut pe teren în acest sezon este menținut în ultimele luni ale campaniei. În al doilea rând, să continuăm diligența din culise, care va permite departamentului nostru să se adapteze la un viitor fără Jurgen. 

În sfârșit, aș dori să profit de această ocazie pentru a consemna recunoștința noastră față de Jurgen pentru tot ceea ce a făcut și continuă să facă pentru Liverpool FC. Mulțumesc, Jurgen. Când va veni timpul, nu vei merge niciodată singur”, a transmis Mike Gordon, pentru site-ul oficial al celor de la Liverpool.

Jurgen Klopp mai avea contract cu Liverpool până în 2026.

Jurgen Klopp nu ar exclude trecerea pe banca Germaniei

Jurgen Klopp a recunoscut recent că ar fi onorat să devină antrenorul echipei naționale a Germaniei.

Ar fi o onoare să fiu selecționer, nu există nicio îndoială. Obstacolul din fața acestui lucru este loialitatea mea. Nu pot să o părăsesc acum pe Liverpool și să preiau naționala Germaniei pentru o perioadă scurtă.

Nu merge așa și nici măcar nu există o ofertă în acest sens. Dacă voi face asta la un moment dat, va trebui să fiu liber de contract. Acum nu sunt și am o responsabilitate față de acest club”, a spus Jurgen Klopp, la jumătatea anului 2023, conform The Athletic.

Etichete: liverpool , jurgen klopp , jurgen klopp liverpool , mike gordon


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Antrenorul care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu. ”Copilu' e tare. L-am avut elev”

Ultimul bilet spre Premier League! S-a stabilit cine joacă finala barajului pentru promovare

Alibec se antrenează deja cu Farul! Are ofertă și de la FCSB

Foto FCSB revine oficial în Ghencea. Anunțul lui Mihai Stoica

Citeşte şi

Klopp nu s-a mai abținut: cum l-a numit pe Courtois, la doi ani de la finala Real - Liverpool

E gata! A semnat și va fi noul antrenor al lui Liverpool: ”Confirm”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”