Reacția părinților lui Emiliano Sala, după ce fotbalistul a fost dat dispărut. Cui aparține avionul

22.01.2019, 14:37
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Părinții lui Emiliano Sala, fotbalistul dat dispărut după ce avionul în care se afla, luni seara, s-ar fi prăbușit în jurul insulei Guernsey, situată în Canalul Mânecii, au vorbit despre momentele dramatice în care au aflat despre dispariția fiului lor în vârstă de 28 de ani.

Emiliano Sala se întorcea de la o întâlnire pe care a avut-o cu foștii săi colegi de la Nantes, el urmând să se alăture formației din Premier League, Cardiff City, galezii plătind pentru el 17 milioane de euro. În aceste momente, autoritățile franceze și britanice se află într-o operațiune de căutare și salvare a avionului "Piper Malibu" și a celor două persoane care se aflau bord, pilotul și fotbalistul. Se pare că punctul de impact al avionului se află chiar la jumătatea distanței dintre Nantes și Cardiff.

Între timp, părinții lui Sala, care locuiesc în Argentina, au reacționat la știrile șocante care au făcut înconjurul lumii.

Horatio, tatăl fotbalistului, a declarat pentru postul tv Channel 5 News: "Un prieten mi-a spus, nu știam nimic despre fiul meu. Sunt în Rosario și aștept disperat toate informațiile. Sper ca totul să fie bine", în vreme ce Mercedes, mama lui Emiliano, a spus: "Avionul este de la președintele lui Cardiff City. Ne-au informat că a dispărut și că îl căută".

Oficialii clubului Cardiff City au comunicat că au cerut clarificări asupra rapoartelor că fotbalistul se afla în respectiva aeronavă.  

"Suntem foarte îngrijoraţi după ce am aflat de avionul care a pierdut legătura cu radarul. Aşteptăm mai multe informaţii, dar suntem extrem de preocupaţi de siguranţa lui Emiliano Sala", a declarat președintele Mehmet Dalman.

Sala, peste Messi, Aguero, Icardi și Higuain. Real Madrid l-a avut în vizor

În luna noiembrie 2018, Sala avea deja 10 goluri marcate în actualul sezon din Ligue 1, fiind cel mai prolific marcator argentinian din Europa, peste Messi, Aguero, Icardi și Higuain! Această performanța l-a pus pe radarele mai multor cluburi importante, printre care și Real Madrid! Conform ASSala s-a aflat pe o lista selectă de atacanți doriți de gigantul spaniol. 

Sala nu a fost convocat la naționala Argentinei niciodată. El a jucat întreaga carieră în Franța, la Bordeaux, care l-a împrumutat la Orleans, Niort, Caen, apoi l-a vândut la Nantes.

Țucudean, în locul lui Sala, la Nantes

Footmercato susține că președintele lui Nantes ”caută soluții” după ce Emiliano Sala a fost vândut la Cardiff pentru 17 milioane de euro. "CFR i-a fixat prețul lui Țucudean", anunță sursa citată. Se pare că Nantes e pregătită să plătească 3 milioane de euro pentru golgheterul lui CFR Cluj.

Doar 1 milion de euro a costat-o pe Nantes transferul lui Emiliano Sala de la Bordeaux (42 de goluri în 117 meciuri), în 2015.

Etichete: avion prabusit , emiliano sala , parinti emiliano sala


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Exclusiv Dan Șucu, ironizat după cea mai recentă decizie de la Rapid. ”Gigi Becali are un concurent”

Cei de la Gazzetta dello Sport, ”vrăjiți” de Dennis Man! Topul în care românul e primul

Citeşte şi

Cer 120.000.000 € despăgubiri, după ce fotbalistul care a murit în 2019 nu a mai apucat să joace pentru ei: ”Ar fi înscris”

Englezii s-au convins de Radu Drăgușin, după doar 30 de minute jucate la Tottenham: ”Nu ne-ar surprinde”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură