Eden Hazard joacă la Chelsea din 2012

Real Madrid a aflat prețul final al lui Eden Hazard. Indiciul care arată când poate pleca de la Chelsea

15.01.2019, 09:22
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Chelsea vrea să rezolve odată situația lui Eden Hazard, după zvonurile din ultimele perioade de transferuri, care îl dădeau pe belgian ca și plecat la Real Madrid, dar și după declarațiile sale din ultimele luni. Astfel, londonezii au stabilit că mijlocașul de 28 de ani costă nici mai mult, nici mai puțin decât 112 milioane de euro, iar Real Madrid știe acest lucru și se pregătește să ia o decizie.

Cu toate acestea, transferul are mari șanse să se facă la finalul sezonului și nu acum. Hazard va decide abia la finalul stagiunii dacă își va prelungi contractul cu Chelsea sau dacă va părăsi echipa de pe Stamford Bridge.

Actualul contract al lui Eden Hazard cu Chelsea este scadent în vara anului 2020, dar britanicii vor și ei să rezolve cât mai repede situația sa, pentru a ști exact cum abordează următorul sezon.

"Eu nu sunt președinte, nu mă ocup de transferuri, sunt antrenorul și aș vrea să vorbesc despre ceea ce face el pe teren, însă trebuie să rezolvăm problema", a spus și Maurizzio Sarri, după ce în decembrie era convins că belgianul rămâne la echipă: "Hazard rămâne aici, poate nu știe cât de multă clasă are și cât de mult se poate îmbunătăți".

Un indiciu care arată că Chelsea se așteaptă să-l piardă oe Hazard este transferul făcut recent, Christian Pulisic, care va rămâne la Dortmund până la vară sub formă de împrumut.

În noiembrie, Hazard a recunoscut că e posibil să părăsească Chelsea, însă a lăsat și o portiță deschisă pentru o eventuală prelungire: "Dacă nu îmi înnoiesc contractul, un transfer este posibil, la vară este posibil, dar este posibil să și rămân la Chelsea în restul carierei".

Totuși, în ultima sa declarație, decarul a lăsat de înțeles că ar putea să-și încheie cariera la Chelsea, probabil și dacă va primi o ofertă bună.

"Vreau să fiu o legendă a lui Chelsea, ca Lampard sau Drogba. Să înscriu 101 goluri în acest tricou înseamnă mult pentru mine. Vreau să mai înscriu goluri pentru acest club", a spus Hazard.

Mijlocașul belgian face din nou un sezon de excepție. A devenit al doilea jucător din cele cinci ligi europene de top care are cel puţin zece goluri şi zece pase decisive în acest sezon. Primul este chiar starul Barcelonei, Lionel Messi, care a înscris de 16 ori şi mai are zece pase de gol în actuala stagiune, în campionat.

Eden Hazard e golgheterul lui Chelsea în acest sezon

Eden Hazard a înscris ultima oară în a doua zi de Crăciun, când a reuşit o "dublă" în victoria cu 2-1 a lui Chelsea de la Watford. Belgianul e golgheterul lui Chelsea, cu zece reuşite în 21 de partide de campionat.

Mijlocaşul în vârstă de 28 de ani e la două goluri distanţă de egalarea numărului de reuşite din tot campionatul trecut. Recordul său este de 16 goluri marcate, în stagiunea 2016-2017 din Premier League.

Transferat de Chelsea în 2012, de la Lille, pentru 40 de milioane de euro, Eden Hazard are 327 de meciuri şi 101 goluri în tricoul londonezilor, în toate competiţiile.

Etichete: real madrid , eden hazard , transfer eden hazard , pret eden hazard , oferta eden hazard


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Record absolut! La 38 de ani și 234 de zile a intrat în istorie

Video ”Ascultă tactica”. Muller și Tchouameni au stârnit hohote de râs, după Bayern - Real 2-2

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă