Roy Keane, analist Sky Sports / Foto: Captură @ Skysports

Video Roy Keane s-a enervat în direct când vorbea despre Cristiano Ronaldo: "Lăsați-mă să termin!"

articol scris de Digi Sport
23.10.2022, 12:46
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Roy Keane (51 de ani) s-a enervat în timpul unei emisiuni în momentul în care colegii din platou vorbeau despre situația lui Cristiano Ronaldo.

Lusitanul nu a făcut parte din lotul lui Manchester United la partida cu Chelsea, 1-1, după ce a refuzat să intre pe teren în etapa premergătoare, cu Tottenham, iar în minutul 90 a plecat de pe banca de rezerve.

Roy Keane s-a supărat pe colegii de platou

Fost coleg cu lusitanul la prima aventură a acestuia ca fotbalist al "Diavolilor Roșii", Roy Keane i-a luat apărarea și s-a supărat pe Jimmy Floyd Hasselbaink și pe Gary Neville.

"Lăsați-mă să termin!", a spus Keane, iar olandezul i-a răspuns rapid: "Scuze, Roy".

"Vedem jucători mereu care se duc în China, în Statele Unite sau se retrag, pentru că nu mai pot. Omul ăsta vrea să continue. Nu sunt de acord cu comportamentul pe care l-a avut săptămâna trecută. Nici vorbă", a continuat irlandezul.

Neville l-a întrerupt din nou: "Nu asta e problema, Roy. Cu toții știm și recunoaștem ce a făcut. Vorbim de situația și de faptul că a plecat de pe bancă"

"Crezi că Manchester United ar avea mai multe puncte și ar fi mai bună cu el pe teren?", l-a întrebat Neville pe Keane.

"Da, cred asta. Ar fi unul dintre golgheterii campionatului", a concluzionat Roy Keane.

Încă o șansă pentru Cristiano Ronaldo? Mesajul lui Erik Ten Hag după Chelsea - Manchester United

În plus, starul portughez ar fi primit o amendă uriașă - un milion de lire sterline. Cristiano Ronaldo ar fi refuzat să intre pe teren spre finalul meciului și s-a îndreptat către vestiare.

Sâmbătă, Manchester United a remizat în derby-ul cu Chelsea, scor 1-1. "Diavolii roșii" au suferit în ofensivă, iar reușita a venit în minutul 90+4, din partea mijlocașului brazilian Casemiro.

La finalul partidei de la Londra, antrenorul lui Manchester United, Erik Ten Hag, a recunoscut lipsa de prospețime a jucătorilor din atac.

Olandezul a lăsat de înțeles că are puține variante în zona ofensivă. Presa engleză apreciază că această situație ar putea să favorizeze “iertarea” lui Cristiano Ronaldo.

“Este al patrulea meci în zece zile și se poate observa o lipsă de prospețime, în special în privința atacanților. Spre finalul meciului, ne-a lipsit forța de a înscrie goluri. A trebuit să schimb sistemul, dar n-am luat deciziile corecte cu mingea la picior, în repriza a doua.

În ultima treime, nu am dat dovadă de răbdare. Dacă am fi avut, ne-am fi creat mai multe ocazii cu Chelsea. Sunt foarte mulțumit de Rashford, a adus energie echipei. Poate să joace pe orice poziție în atac”, a spus Erik Ten Hag.

O altă variantă este că Manchester United pregătește un transfer important în această iarnă, după despărțirea de Cristiano Ronaldo.

VIDEO REZUMAT Chelsea - Manchester United 1-1

Roy Keane îi ia apărarea lui Cristiano Ronaldo

Roy Keane (51 de ani) îi găsește circumstanțe atenuante starului portughez. Una dintre legendele "diavolilor roșii" se teme că portughez nu va mai avea vreo șansă la Manchester United.

"Alții au făcut lucruri mult mai rele. E clar că managerul a decis să-l scoată din lot. E dezamăgit de Ronaldo pentru că nu a vrut să intre în minutul 87 sau 88 și de faptul că a plecat pe tunel. Evident că este pedepsit pentru asta.

Dar eu încerc să privesc și din punctul de vedere al jucătorului. Cu siguranță că el s-a săturat și cred că situația lui Ronaldo a fiert în ultimele câteva săptămâni.

Însă eu încerc, totuși, să-l apăr, e și el om, are scăpări, se simte frustrat că nu are șansele corecte și s-a săturat. A plecat pe tunel, dar cred că alți jucători au făcut și lucruri mai rele la Manchester United. Se întâmplă, e vorba de natura umană.

El trebuie să-și primească pedeapsa. Există vreo șansă pentru el? Nu sunt sigur. Eu aș fi mai îngrijorat dacă Ronaldo ar sta pe bancă în fiecare săptămână, dând din cap și nepăsându-i. Eu cred că omului îi pasă.

Am mai spus-o, acest joc (n.r. - jocul cu Tottenham) a fost plin de bufoni și el nu se află printre aceștia. Eu cred că lui îi pasă de club, cred că el vrea să joace. Trebuie să joace, e jucător de clasă mondială.

Lumea spune că el nu mai este jucătorul din urmă cu 10 ani. Bineînțeles că nu mai e. Dar a fost golgheterul lui Manchester United în sezonul trecut, el a ajuns la un Manchester United slab, o echipă foarte slabă și el tot era cel mai bun marcator", a spus Roy Keane, citat de presa engleză.

  • Keane a fost coleg cu Ronaldo la Manchester United timp de doi ani și jumătate, între august 2003 și ianuarie 2006.

Etichete: cristiano ronaldo , manchester united , roy keane , gary neville , jimmy floyd hasselbaink


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Exclusiv Mihai Stoica îl așteaptă la FCSB, dar fotbalistul pune o condiție. ”Vreau să joc fotbal”. Reacția lui Ilie Dumitrescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica: ”Trăiești o mare dezamăgire”

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

Citeşte şi

”Curățenie generală” la Manchester United! Doar 3 jucători scapă. Inclusiv starul și căpitanul echipei sunt ”pe tarabă”

Roy Keane ”l-a descalificat” din nou pe Erling Haaland, după Nottingham F. - Man. City 0-2: ”Jucător de liga a 2-a!”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”