Frenkie de Jong, jucătorul Barcelonei / Foto: Profimedia

S-a aflat motivul pentru care Frenkie de Jong nu a mai plecat de la Barcelona la Manchester United

articol scris de Digi Sport
01.10.2022, 08:27
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Frenkie de Jong (25 de ani) a fost protagonistul unei adevărate "telenovele" în perioada de mercato încheiată la finalul lunii august.

Mijlocașul batav a fost dorit cu insistență de Manchester United, care ajunsese la un acord cu Barcelona și urma să le plătească ibericilor aproximativ 80 de milioane de euro.

Motivul pentru care Frenkie de Jong ar fi refuzat transferul la Manchester United

Totuși, fotbalistul a refuzat mutarea și s-a speculat mult pe seama acestui fapt. Se pare că olandezul nu a dorit să renunțe la restanțele salariale pe care le avea de încasat de la gruparea blaugrana, 20 de milioane de euro.

Ultimul impediment în calea transferului lui De Jong la Manchester United a fost însă greu de acceptat de către englezi, care nu au dorit nici ei să-i achite jucătorului banii pe care îi avea de încasat de la Barcelona, anunță presa engleză.

Astfel, acesta a fost motivul final pentru care mutarea sa în Premier League a picat. Acum, Joan Laporta încearcă să-l convingă pe De Jong să accepte plata a unei părți reduse din salariile restante și micșorarea remunerației pe care o are pentru stagiunea 2022-2023, 10 milioane de euro.

  • În sezonul 2022-2023, Frenkie de Jong a înscris un gol în opt meciuri pentru FC Barcelona.

"Tot timpul mi-am dorit să rămân la Barcelona în această vară. De asta am rămas calm pe tot parcursul verii. Clubul are ideile proprii, eu am ideile mele, uneori se bat cap în cap. Dar în final lucrurile au decurs ok", a declarat Frenkie de Jong, conform Fabrizio Romano.

  • Meciul dintre Mallorca și FC Barcelona se va disputa sâmbătă, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 2. Jocul din etapa a șaptea din La Liga va putea fi urmărit și în format LIVE VIDEO pe siteul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Accidentările îi dau bătăi de cap lui Xavi înaintea meciului cu Mallorca

La conferința de presă premergătoare meciului cu Mallorca, Xavi Hernandez a dat de înțeles că nu este foarte liniștit în privința meciului. Barcelona nu se poate baza la acest meci pe Jules Kounde, Ronald Araujo sau Hector Bellerin.

Meciul cu Mallorca va fi complicat. Au o echipă foarte bună în apărare și joacă fotbal direct pe atac. Nu va fi ușor să obținem cele trei puncte.

Sunt dezamăgit (n.r. de accidentări)... dar trebuie să fim pozitivi. Toți jucătorii accidentați sunt importanți pentru noi. Dar acum asta este. Trebuie să fim atenți la fiecare detaliu. Nu există niciun motiv anume pentru care mulți jucători s-au accidentat.

Accidentările nu sunt vina nimănui, nici măcar a echipelor naționale. Bellerin s-a accidentat și el cu noi... Nu este vorba despre a da vina pe nimeni. Am spus echipei că va fi nevoie de toată lumea.

Mâine trebuie să câștigăm și să ne arătăm caracterul. Trebuie să ne arătăm punctele forte”, a spus Xavi Hernandez, în cadrul unei conferințe de presă.

Înaintea meciului din La Liga, FC Barcelona se află pe locul doi în clasament, cu 16 puncte, în timp ce Mallorca ocupă locul zece, cu opt puncte în ierarhie.

Etichete: barcelona , transfer , manchester united , frenkie de jong


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR Cluj - Rapid 3-2, ACUM, în direct la Digi Sport 1. Giuleștenii au ratat penalty

Video CFR Cluj, iertată de un cartonaș roșu în meciul cu Rapid? ”Crampoanele pe gambă” / ”E grav, sincer!”

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

Exclusiv Verdictul specialistului, după ce Rapid a cerut penalty în derby-ul cu CFR Cluj

Citeşte şi

Soția unui fotbalist de la Barcelona a văzut ce a făcut Xavi și nu s-a mai abținut

Carlo Ancelotti a dezvăluit momentul crucial care i-a adus titlul lui Real Madrid în acest sezon

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”