Cristiano Ronaldo şi Ralf Rangnick / Foto: Profimedia

S-a terminat! "Ruptură" iremediabilă Ronaldo - Rangnick. Înlocuitorul a fost găsit rapid

articol scris de Digi Sport
15.02.2022, 08:18
  • Media: Digi Sport Special, duminică, 20:30, DGS 1

  • Minifotbal: Romania - Polonia, duminică, 21:40, DGS 1

Situaţia de la Manchester United este extrem de tensionată, după rezultatele din ultima vreme, iar între Cristiano Ronaldo şi Ralf Rangnick a intervenit o "ruptură" iremediabilă, scrie presa internaţională.

Relaţia dintre Cristiano Ronaldo şi Ralf Rangnick e "complet fracturată"

Spaniolii de la AS anunţă că relaţia dintre CR7 şi managerul german este "complet fracturată", iar cvintuplul câştigător al Balonului de Aur nu crede că Rangnick are nivelul de pregătire pentru a fi la cârma unei echipe ca Manchester United.

Starul portughez nu este de acord nu metodele de antrenament ale managerului interimar şi abia aşteaptă ca acesta să fie îndepărtat de la cârma echipei. Picătura care a umplut paharul a fost reprezentată de criticile îndreptate de german către Cristiano Ronaldo.

"El trebuie să înscrie mai mult, asta e clar!", au fost cuvintele care au dus la o ruptură iremediabilă între CR7 şi Ralf Rangnick.

Mauricio Pochettino e alesul! E aşteptat la Man. United în vară

Sursa citată mai scrie că vestiarul lui Manchester United s-a întors împotriva lui Ralf Rangnick şi că jucătorii abia aşteaptă despărţirea de actualul manager, care este interimar şi mai are contract până în mai. Cristiano Ronaldo le-a transmis deja şefilor de pe Old Trafford că echipa îl doreşte pe Mauricio Pochettino, actualul antrenor al lui PSG.

Şansele ca argentinianul să ajungă la cârma lui Man. United în vară sunt mari, în condiţiile în care între cele două părţi au mai existat contacte şi după demiterea lui Solskjaer. Pochettino îşi doreşte şi el să revină în Premier League, unde a mai pregătit-o pe Tottenham.

Argentinianul ar fi fost dispus să o preia pe Manchester United încă din toamnă, însă nu a găsit înţelegere din partea conducerii grupării pariziene. În vară, lucrurile se vor schimba fundamental, iar Pochettino are şanse uriaşe de a ajunge pe Old Trafford. 

Cristiano Ronaldo a stat cinci ore la baza de antrenament a lui Manchester United

Cristiano Ronaldo a fost primul jucător care a ajuns la antrenamentul de duminică al lui Manchester United și ultimul care a plecat.

Însă starul portughez a părăsit baza de pregătire după 5 ore! Atât la sosirea la Carrington, cât și la plecare, Ronaldo avea o figură îngândurată, așa cum au remarcat cei prezenți.

La remiza cu Southampton, Ronaldo a bifat a șasea partidă la rând fără gol înscris, ceea ce nu i s-a mai întâmplat din 2009, chiar înainte să se transfere de la Manchester United la Real Madrid.

Între timp, atacantul a revenit pe Old Trafford în vara lui 2021, însă, după un start perfect, a urmat și o perioadă mai puțin bună. Mai exact, Ronaldo nu a mai înscris de pe 30 decembrie, de la acel 3-1 cu Burnley.

În acest sezon, Cristoano Ronaldo are 14 goluri și 3 pase decisive în 27 de meciuri oficiale pentru "diavoli".

Etichete: cristiano ronaldo , manchester united , ralf rangnick


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu de pensionari a vândut tot și a plecat într-o croazieră în jurul lumii. A constatat că e mai ieftin pe apă decât pe uscat

Un cuplu de pensionari a vândut tot pentru a porni într-o călătorie în jurul lumii cu o navă de croazieră. Grace și Jerry au făcut calculele și au constatat că nu e mai scump să trăiești pe o navă decât dacă ar fi continuat să locuiască pe uscat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Câți bani au încasat cele două femei lovite cu pumnii și picioarele de un bărbat, în ”lupta rușinii” de la București

Neașteptat: Cristiano Ronaldo semnează, după ce a plâns în hohote! Lovitură de proporții + Salariu uriaș

Exclusiv Fotbalistul de 100.000.000 € pleacă de la Real Madrid după finala Champions League: ”Urât ce a făcut!” Unde poate ajunge

Neașteptat! FOTO Cum arată cele două femei după ce au încasat zeci de pumni de la un bărbat în Capitală: ”A lovit cu ură”

Oficial 10.000.000 € pentru atacantul dorit de FCSB! Cel mai scump transfer din istoria clubului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ilie Dumitrescu a dat verdictul, după finala Champions League: Kylian Mbappe, surclasat! ”El e cel mai bun. O bijuterie!”

FCSB a scăpat! Așa arată lista posibililor adversari din Champions League, după ce Real Madrid a luat trofeul

Video Ultimul meci! A izbucnit în plâns și a rămas nemișcat, imediat după finala UEFA Champions League

Mesajul Barcelonei pentru Real Madrid, după ce ”Galacticii” au câștigat Champions League

Citeşte şi

Video Neymar nu s-a putut abține, în timp ce fanii lui Al-Hilal îl ironizau pe Cristiano Ronaldo

Decizia luată de Cristiano Ronaldo, după ce a ratat șansa de a câștiga primul trofeu cu Al-Nassr

PEROZIrina Shayk, în cei mai scurți pantaloni, a defilat pe stradă ca pe podium. Picioarele lungi s-au văzut în toată splendoarea

FILM NOWEva Mendes, frumusețe atemporală. Fanii, uimiți de cum arată partenera lui Ryan Gosling la 50 de ani

Gigi Becali anunță oferta făcută lui Mititelu pentru una dintre vedetele FCU Craiova! ”Atât îi dau! El cere un milion” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Scenă înduioșătoare la Roland Garros: arbitrul de scaun care a salvat un porumbel VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Cum să te angajezi în Poliție fără să fi făcut Academia sau Școala de subofițeri. Ce trebuie să știi citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Digi World

5 semne care arată că mănânci prea multă sare. Organismul te atenționează când ai depășit cantitatea optimă

Digi Animal World

Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri