Paul Pogba este gata să plece de la Manchester United la Real Madrid

Să facă cerere dacă vrea la Real Madrid. Ce au putut să-i ceară lui Pogba conducătorii de la Manchester United

19.05.2019, 12:51
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Paul Pogba vrea neapărat să plece de la Manchster United la Real Madrid, însă mutarea este mai dificilă decât pare. Asta și pentru că oficialii "diavolilor" nu vor să-l lase cu una-cu două pe campionul mondial să se transfere.

Potrivit The Sun, șefii de pe Old Trafford i-ar fi cerut lui Pogba să facă o cerere scrisă dacă vrea să plece, cu toate că mijlocașul de 26 de ani a spus clar că vrea să se transfere la Real Madrid, pentru a putea fi antrenat de idolul său, Zinedine Zidane.

Și Zidane îl dorește pe Pogba, însă i-a transmis acestuia că, dacă vrea să vină, atunci mutarea ar trebui să se întâmple "acum ori niciodată", pentru că antrenorul Realului va trebui să știe pe cine se bazează pentru reconstrucția pe care o va face în această vară.

De cealaltă parte, vicepreședintele lui Manchester United, Ed Woodward, nu vrea ca Pogba să plece și crede că vânzarea sa va afecta și mai mult imaginea de coșmar a clubului din acest final de sezon, care i-a costat pe "diavoli" ratarea locurilor de Champions League. Pe de altă parte, oficialul lui United știe că Solskjaer e gata să-l lase pe Pogba să plece la Real, cu toate că antrenorul spunea că își dorea o reconstrucție în jurul lui Pogba.

Acum însă norvegianul știe că nu poate ține cu forța un jucător care nu își dorește să rămână și a pus deja ochii pe un înlocuitor pentru Pogba, Dan James, de la Swansea.

Pogba îi cere un salariu colosal lui Real Madrid pentru a se muta de la Manchester United

Pentru a semna cu Real, Pogba a cerut un salariu de 500.000 de lire sterline (în jur de 580.000 de euro) pe săptămână, adică aproape 28 de milioane de euro pe an.

Conform celor de la The Independent, Real Madrid speră să-l poată include în tranzacţie pe Gareth Bale, ajuns în dizgraţie, astfel că suma pe care ar trebui să o investească în aducerea campionului mondial cu Franţa nu ar constitui neapărat o problemă. În plus, Zidane a fost de acord să renunţe la Keylor Navas, tocmai pentru a mări suma disponibilă pentru noul Real.

O problemă mare în calea transferului este una cel puţin ciudată. Agentul lui Paul Pogba, Mino Raiola, este suspendat de FIFA până pe 9 august, adică imediat după închiderea ferestrei pentru transferuri în Premier League.

Ceea ce complică lucrurile pentru că ar însemna ca Manchester United să rişte o înţelegere cu Real, dar să nu poată semna nimic în perioada în care să aducă un înlocuitor, iar atunci când Raiola devine disponibil pentru semnarea actelor, acesta din urmă să vină cu pretenţii în stilul său caracteristic, iar totul să devină o nebunie.

Etichete: real madrid , zinedine zidane , paul pogba , transferuri real madrid , transfer pogba


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Am avut un secret!”. MM Stoica a dezvăluit totul, după ce FCSB a câștigat titlul

Denis Drăguș a marcat cu Trabzonspor, iar apoi a ieșit accidentat! Ce a spus românul la final

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Xabi Alonso vrea să aducă la Bayer Leverkusen unul dintre cei mai vechi jucători ai lui Real Madrid

Citeşte şi

”Messi al Turciei” a transmis un mesaj categoric, după ce Ancelotti i-a stabilit viitorul

Video Semn? Alături de cine a fost surprins Zinedine Zidane

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”