Cristiano Ronaldo în tricoul lui Manchester United / Foto: Getty Images

Se schimbă căpitanul la Manchester United! Surpriză: Cristiano Ronaldo nu e favorit. Cine e preferatul vestiarului

articol scris de Digi Sport
05.06.2022, 16:32
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Manchester United poate avea un nou căpitan din sezonul următor, după numirea lui Erik ten Hag (52 de ani) pe banca tehnică. 

  • Premier League va putea fi urmărit pe canalele Digi Sport începând cu sezonul 2022/2023, alături de celelalte 4 campionate puternice din Europa (La Liga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1).

Cristiano Ronaldo, șanse mici să preia banderola de căpitan de la Harry Maguire

Potrivit presei britanice, antrenorul vrea să le dea șansa noilor săi elevi să aleagă fotbalistul care va purta banderola de căpitan din ediția viitoare. În acest moment, Harry Maguire (29 de ani) este căpitanul de drept, însă ar urma să-și piardă această atribuție în curând.

Deși Cristiano Ronaldo (37 de ani) ar părea varianta cea mai logică, se pare că cei din vestiarul "diavolilor roșii" au de gând să voteze pe altcineva. Cei de la Metro susțin că favoritul în acest moment pentru preluarea banderolei este David de Gea (31 de ani).

De altfel, spaniolul a mai câștigat recent un alt vot în fața lui Ronaldo, cel pentru "Cel mai bun jucător al lui Manchester United" în sezonul 2021/2022. Fotbaliștii de pe Old Trafford au considerat că portarul a avut evoluții mai bune decât CR7. 

Fotbaliștii lui Manchester United cred că nu Cristiano Ronaldo a fost cel mai bun jucător al sezonului

Portughezul se află în lupta pentru titlul de "jucătorul sezonului" în Premier League, dar coechipierii de la Manchester United sunt de părere că nu a fost nici măcar cel mai bun om din vestiar. 

Deși Ronaldo a marcat goluri deosebit de importante pentru "diavolii roșii" în ediția recent încheiată, fotbaliștii de pe Old Trafford l-au votat pe David de Gea (31 de ani) drept cel mai bun om al lui Manchester United.

Deși mulți ar considera că Ronaldo ar fi meritat premiul, portarul spaniol are destule argumente în favoarea sa. De Gea a fost titular în toate cele 38 de meciuri din Premier League și a reușit parade extraordinare, fără de care echipa sa ar fi pierdut puncte cruciale. 

  • 66 de goluri a primit David de Gea în cele 46 de meciuri jucate pentru Manchester United în sezonul trecut. În 8 partide, el a reușit să "închidă" complet poarta. 

Etichete: cristiano ronaldo , manchester united , david de gea , harry maguire , erik ten hag


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Video Aston Villa - Chelsea 2-2 / Man. United - Burnley 1-1 / West Ham - Liverpool 2-2. Rezultatele zilei în Premier League

Foto Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”