Adam Armstrong la Southampton / Foto: Profimedia

Video Southampton - Chelsea 2-1. ”Sfinții” îi înving pe ”Albaștri”

articol scris de Digi Sport
30.08.2022, 23:45
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Meciul Southampton - Chelsea, din etapa cu numărul 5 din Premier League, s-a terminat cu victoria gazdelor la limită, scor 2-1.

Southampton a reușit să întoarcă scorul, după ce elevii lui Thomas Tuchel au fost cei care au deschis scorul în meciul de marți seara.

Southampton - Chelsea 2-1, în etapa a cincea din Premier League

Southampton a început mai bien partida din etapa a cincea din Premier League, dar cei care au deschis scorul au fost cei de la Chelsea. Raheem Sterling a înscris în minutu 23 al jocului, după ce a profitat de faza bună de atac inițiată de colegii săi.

Avantajul ”albaștrilor” nu a ținut prea mult. Belgianul Romeo Lavia a prins un șut din afara careului în minutul 28 și nu i-a dat nicio șansă portarului Mendy. Mingea s-a dus lângă bară.

Până la pauză, Southampton a trecut și în avantaj. Adam Armstrong a înscris în minutul 45+1, după ce s-a trezit cu mingea în careul lui Chelsea. Acesta a profitat de spațiul liber avut și l-a învins pe Mendy.

În repriza a doua a meciului, Chelsea a fost echipa care a atacat mai mult, însă nicio ocazie nu a fost materializată. Mai mult, cei de la Southampton au fost aproape de a face 3-1, dar Thiago Silva a salvat mingea cu călcâiul în minutul 73. Meciul s-a încheiat cu victoria gazdelor.

În urma acestui rezultat, Southampton a acumulat șapte puncte în campionat, la fel ca Chelsea. Cele două formații se află pe locul șapte, respectiv opt în Premier League, după cinci jocuri disputate.

Southampton - Chelsea 2-1

FINAL DE MECI

Update Min 84: Raheem Sterling a încercat să centreze în fața porții, dar mingea sa a fost deviată în brațele portarului advers.

Update Min 73: Thiago Silva o salvează pe Chelsea. Fundașul a respins cu călcâiul mingea trimisă de ”sfinți”.

Update Min 66: Kai Havertz a reluat cu capul centrarea lui Azpilicueta, dar mingea s-a dus peste poarta lui Southampton.

Update Min 55: Sterling a cerut o lovitură de la 11 metri, dar arbitrul nu a dictat nimic.

Update Min 52: Elyounoussi a fost aproape de a duce scorul la 3-1. Fotbalistul a reluat o minge din întoarcere în careul lui Chelsea, dar Mendy a fost la post.

Update Min 46: A început repriza a doua a meciului.

Update Min 45+2: PAUZĂ

Update Min 45+1: GOOL Southampton! Adam Armstrong a înscris pentru gazde. Acesta a șutat din apropierea careului de șase metri, iar Mendy nu a mai putut face nimic.

Update Min 28: GOOOL Southampton! Romeo Lavia înscrie un gol spectaculos. Belgianul a șutat din afara careului de 16 meri, iar mingea a aterizat direct în poarta lui Mendy, fără vreo șansă pentru goalkeeper.

Update Min 26: Havertz a șutat din marginea careului de șase metri, dar mingea expediată de acesta a ajuns în brațele portarului advers.

Update Min 23: GOOOL Chelsea! Raheeem Sterling a deschis scorul. Englezul a înscris din șase metri, după ce a profitat de aportul bun al colegilor săi pe faza ofensivă.

Update Min 14: Raheem Sterling a ratat șansa de a deschide scorul. Englezul a șutat din marginea careului de 16 metri, dar mingea sa a fost reținută ușor de goalkeeperul advers.

Update Min 3: Elyounoussi a trimis primul șut pe spațiul porții. Mingea a fost reținută de Mendy.

Update 21:45: Min 1: A început meciul.

Echipele de start:

  • Southampton: Bazunu - Walker-Peters, Bella Kotchap, Salisu, Perraud - Ward-Prowse, Lavia - Aribo, Elyounoussi - Adams, Armstrong
  • Chelsea: Mendy - Azpilicueta, Thiago Silva, Koulibaly - Loftus-Cheek, Jorginho, Cucurella, Ziyech - Havertz, Mount - Sterling

Înaintea disputei de pe ”St. Mary's Stadium”, Chelsea ocupă poziția a șasea, cu șapte puncte adunate în patru meciuri, în timp ce Southampton este pe 13 în ierarhia din Premier League, cu trei puncte mai puțin.

Ultima victorie a ”Sfinților” pe teren propriu în fața lui Chelsea datează din martie 2013. De atunci, au mai avut loc 9 confruntări, londonezii câștigând șapte dintre ele, iar două încheiându-se la egalitate.

Cu aproximativ 24 de ore înaintea jocului, Chelsea a anunțat că s-a despărțit de Ross Barkley

  • Sterling, cu două reușite, respectiv Adams, cu același număr de goluri, sunt cei mai buni marcatori ai celor două formații.

Southampton - Chelsea | LIVE VIDEO, ora 21:45, Digi Sport 2. Echipe probabile

  • Southampton: Bazunu - Walker-Peters, Bella Kotchap, Salisu, Djenepo - Ward-Prowse, Lavia - Aribo, Elyounoussi - Adams, Armstrong
  • Chelsea: Mendy - Azpilicueta, Thiago Silva, Koulibaly - James, Loftus-Cheek, Jorginho, Cucurella - Havertz, Mount - Sterling

Etichete: chelsea , southampton chelsea , etapa 5 premier league , southmapton


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

Barcelona pregătește marea lovitură: starul de 85.000.000€ al lui Liverpoool! Cum s-a dat de gol jucătorul

Au fost prieteni ”la cataramă”, dar acum nu-și mai vorbesc. De ce s-a rupt ”prietenia” dintre Băluță și Mitriță

Live Video&Score Hermannstadt - Poli Iași 0-0, ACUM, în direct la Digi Sport 1. Moldovenii au avut un gol anulat

Citeşte şi

Șansa lui Horațiu Moldovan? Jan Oblak, dorit de un ”Gigant” din Premier League

Video Spectacol în Premier League. Liverpool - Tottenham 4-2 / Chelsea - West Ham 5-0

PEROZA cucerit toate privirile. Soția lui Chris Hemsworth, la cină într-un costum cu pantaloni scurți și pe tocuri

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dan Șucu îi dă replica lui Șumudică. Vrea un mare antrenor român citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”