Radu Drăgușin, prezentat oficial la Tottenham / Foto: Profimedia

Suma imensă încasată de Drăgușin la semnarea contractului cu Tottenham! Ce bonus primește la fiecare meci din Premier League

articol scris de Digi Sport
12.01.2024, 17:47
  • Fotbal: FC Bihor - Ghiroda și Giarmata Vii, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Fotbal: Belgia - Muntenegru, miercuri, 21:30, DGS 1

Radu Drăgușin (21 de ani) a fost prezentat oficial la Tottenham, în cursul zilei de joi, 11 ianuarie.

Radu Drăgușin, primă de instalare uriașă la Tottenham

Fundașul central a fost transferat de gruparea din Premier League de la Genoa, în schimbul a 25 de milioane de euro, sumă fixă, însă afacerea se poate ridica la 30 de milioane, cu tot cu bonusuri de performanță. În plus, Djed Spence a fost împrumutat de londonezi în Serie A până la vară.

La Tottenham, Drăgușin va încasa un salariu excelent, 2,8 milioane de euro pe an, potrivit jurnalistului Nicolo Schira. Contractul pe care fundașul l-a semnat se întinde până la 30 iunie 2029. Pe lângă acești bani, fotbalistul a încasat și o primă de instalare imensă, 1,5 milioane de euro, notează Fanatik.

Mai mult, pentru fiecare apariție în Premier League, Radu Drăgușin va primi câte 6.000 de euro, indiferent de numărul minutelor jucate, informează aceeași sursă.

Cel mai bine plătit jucător de la Tottenham este sud-coreeanul Heung-Min Son, cu 11,4 milioane de euro anual. Următorul pe această listă e Ivan Perisic, cu un salariu de 10,9 milioane pe sezon, iar podiumul este încheiat de James Maddison, 10,2 milioane, conform spotrac.com.

Radu Drăgușin este abia al 20-lea, dacă se confirmă faptul că va primi 2,8 milioane pe an. O poziție destul de joasă, având în vedere suma de transfer plătită în schimbul său. Totuși, diferențele nu sunt foarte mari. Topul complet îl puteți vedea în galeria FOTO de mai jos.

Galerie Foto

Radu Drăgușin: ”Decizia am luat-o cu inima”

Sunt entuziasmat, sunt fericit. E un pas mare pentru mine, dar cred că e un pas corect. Decizia am luat-o cu inima. Am avut câteva discuții cu antrenorul, am simțit o conexiune.

Mi-a spus că își dorește foarte mult să vin, că îi place stilul meu de joc și că el crede că mă potrivesc bine aici. Îmi place acest stil de joc, agresiv, cu linia defensivă sus.

Sunt un tip care dă totul pentru echipă. E un vis pentru mine să joc la o astfel de echipă. Voi da totul mereu pe teren.

E un sentiment plăcut că mă voi reîntâlni cu ei (n.r. cu Bentancur și Kulusevski), am fost împreună la Juventus în urmă cu trei ani. Abia aștept să mă întâlnesc cu ei și cu ceilalți colegi.

Am ajuns la Juventus când aveam 16 ani. A fost dur impactul, nu o să mint, dar am aflat de mic că trebuie să faci sacrificii și să fii dispus să muncești pentru a-ți îndeplini visul.

Toată viața mi-am dorit să joc la cel mai înalt nivel, să joc în Premier League, astfel că visul meu s-a îndeplinit. Abia aștept să intru pe teren”, a declarat Radu Drăgușin, după ce a semnat cu Tottenham.

Radu Drăgușin, al 16-lea român din Premier League și al patrulea din istoria lui Tottenham

Fundașul în vârstă de 21 de ani va deveni al patrulea român din istoria lui Tottenham, după Gică Popescu, Ilie Dumitrescu și Vlad Chiricheș. Totodată, Drăgușin este al 16-lea conațional care va juca în Premier League.

În galeria FOTO de mai jos sunt prezentați toți românii care au evoluat în primul eșalon englez. Nu au fost luați în considerare fotbaliști precum Cătălin Cîrjan sau Adrian Mazilu, care nu au bifat niciun minut în Premier League, chiar dacă sunt sub contract cu echipe britanice.

Galerie Foto

Etichete: tottenham , radu dragusin , salariu dragusin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Imagini șocante cu un prizonier ucrainean după doi ani de captivitate în Rusia. „Evocă cele mai întunecate pagini ale istoriei umane”

Autoritățile ucrainene au făcut publice fotografii șocante cu un prizonier de război ucrainean întors acasă după doi ani de captivitate în Rusia. Bărbatul, care făcea parte din echipa de pază a centralei nucleare de la Cernobîl, a fost luat prizonier în martie 2022 și eliberat după doi ani, la sfârșitul lunii trecute. Starea lui Roman Gorilik este deplorabilă, amintind de lagărele de concentrare naziste, potrivit autorităților ucrainene.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Ubioh bih se!”. Ce i-a spus Novak Djokovic soției, cu care s-a certat în timpul meciului de la Roland Garros

Oficial Cale liberă pentru transferul lui Horațiu Moldovan

L'Equipe a descris într-un singur cuvânt răspunsul lui Cristiano Ronaldo pentru Kylian Mbappe

Scene rar întâlnite: Novak Djokovic și-a ieșit din minți când a auzit ce i-a strigat soția din lojă

PSG nu se oprește: îi dă lui Kylian Mbappe lovitură după lovitură

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Un nume uriaș a confirmat că va semna cu un club din SuperLigă: ”Obiectivul e participarea în cupele europene”

Real Madrid a lansat noul echipament, dar nu poate vinde tricouri cu numele lui Mbappe

A anunțat despărțirea de Dan Petrescu, după 8 ani! Mesajul de adio

Ce lovitură: ofertă din Europa pentru Edi Iordănescu! Clubul important care-l vrea pe selecționerul României

Citeşte şi

Tottenham, gata să renunțe la încă un fundaș! Ange Postecoglou a luat decizia

Oficial OPT dintr-o lovitură: OUT de la Tottenham

PEROZSofia Vergara, ședința foto din tinerețe care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Actrița a pozat nud printre boabe de cafea

FILM NOWFermecătoarea Dakota Fanning, la 30 de ani. Fostul copil minune al Hollywoodului a uimit cu apariția sa la premiera filmului „The Watchers”

Atac fără precedent asupra lui Gică Popescu! „E un om de nimic. Să-i fie rușine!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

S-au aflat salariile jucătoarelor de la CSM București: Cristina Neagu încasează o sumă uriașă lună de lună citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalist român mort la doar 19 ani. Mesajul clubului de fotbal după tragica dispariție a lui Flavius Magraon citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Digi World

"Așteptări vs. realitate. Mă simt înșelată". A crezut că și-a închiriat cea mai frumoasă cameră cu vedere la mare, dar a rămas total dezamăgită

Digi Animal World

Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF