Cristiano Ronaldo / Foto: Profimedia

Ten Hag nu știe dacă Cristiano Ronaldo revine din vacanță la Manchester United. A verificat ce scrie în contractul său

articol scris de Digi Sport
18.07.2022, 21:23
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Situația lui Cristiano Ronaldo este, în continuare, un adevărat suspans pentru toată lumea.

Antrenorul lui Manchester United, Erik ten Hag, încă nu știe dacă starul portughez va reveni după ce echipa se întoarce din prima parte a pregătirilor.

Ten Hag nu știe dacă Cristiano Ronaldo revine din vacanță la Manchester United

Practic, olandezul de pe banca "diavolilor" recunoaște voalat că atacantul de 37 de ani ar putea să nu se întoarcă, având în vedere că el nu a venit la club la reunirea echipei, motivând că are probleme de familie. Astfel, zvonurile privind transferul său continuă.

Întrebat dacă Ronaldo va ajunge la baza de pregătire de la Carrington, ten Hag a spus: "Nu pot să vă spun încă. Nu știu".

Când a sesizat că a lăsat de înțeles o posibilă despărțire de Ronaldo, antrenorul "diavolilor" și-a nuanțat declarația și a dus discuția pe faptul că Ronaldo se pregătește singur și că nu ar fi o problemă să facă față în echipă la momentul unei eventuale reveniri.

"Cred că știm cu toții că Ronaldo este un profesionist de top și va fi pregătit, aceasta e ultima grijă pe care o am", a precizat ten Hag.

Atacantul lusitan l-a mandatat pe agentul său, Jorge Mendes, să se ocupe de găsirea unei formații calificate în Liga Campionilor și dispusă să-l transfere.

Erik ten Hag s-a interesat ce scrie în contractul lui Cristiano Ronaldo

  • Digi Sport va difuza următoarele trei sezoane ale celei mai puternice competiții de fotbal din Anglia, Premier League (2022/2023, 2023/2024, 2024/2025). Astfel, pentru prima dată în istoria companiei, Digi Sport va transmite simultan toate cele cinci campionate de top din Europa: Bundesliga, La Liga, Ligue 1, Serie A și Premier League.

Ten Hag a fost întrebat dacă Ronaldo s-ar putea integra și adapta la stilul pe care antrenorul lucrează să-l implementeze la echipă.

"Cred că Cristiano este capabil să o facă. În cariera sa a arătat absolut totul. Eu am trimis solicitarea mea. Noi dorim să jucăm într-un anumit fel.

Un jucător de top poate contribui la asta, iar Ronaldo este un jucător de top în echipa noastră.

Jucătorii dictează modul în care joci. În special jucătorii care marchează goluri, pentru că ei sunt extrem de importanți în echipă. Îți construiești echipa în jurul lor", a precizat ten Hag.

În plus, întrebat dacă Ronaldo ar putea chiar să-și activeze clauza de prelungire a acordului cu un an, antrenorul susține că s-a interesat despre ce scrie în contractul lui Ronaldo: "Sunt bine informat, el are și această opțiune".

Între timp, Cristiano Ronaldo a negat speculațiile cu privire la un transfer al său la Sporting Lisabona, deși mașina lui a fost văzută la baza clubului.

Și Atletico Madrid a devenit o posibilitate pentru transferul lui Ronaldo.

Etichete: cristiano ronaldo , manchester united , transfer cristiano ronaldo , erik ten hag


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

Reacția lui Erik Ten Hag, după ce Man. United a remizat acasă cu penultima clasată: ”Trebuie să ne uităm în oglindă”

Video Aston Villa - Chelsea 2-2 / Man. United - Burnley 1-1 / West Ham - Liverpool 2-2. Rezultatele zilei în Premier League

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”