Thomas Tuchel la meciul cu Liverpool / Foto: Getty Images

Thomas Tuchel a confirmat că Chelsea nu are bani să facă deplasarea la Middlesbrough cu avionul. Reacția jucătorilor

articol scris de Digi Sport
15.03.2022, 18:35
  • Fotbal: Franța - Canada, duminică, 22:10, DGS 1

  • Minifotbal, finala EURO: România - Serbia, sâmbătă, 21:45, DGS 1

Sancțiunile impuse de guvernul britanic lui Roman Abramovich creează mari probleme la Chelsea, care nu are voie să cheltuie peste 20.000 de lire pentru o deplasare.

Chelsea ar urma să ajungă la Middlesbrough cu autocarul

Astfel, după ce Thomas Tuchel a spus că el poate conduce chiar personal un microbuz cu jucători dacă e nevoie, iată că decizia de a nu merge cu avionul este deja luată.

Din cauza costurilor mari, jucătorii ar urma să facă deplasarea la Middlesbrough cu autocarul, iar drumul durează cam 10 ore, având în vedere că distanța este de 862 de kilometri.

La auzul acestei vești, Kai Havertz a spus că se oferă el să achite costul transportului cu avionul, numai că rămâne de văzut dacă poate fi făcut legal.

"Plătesc eu, nu e o problemă, chiar nu e mare lucru pentru noi. Cel mai important e să ajungem la meciuri. Există momente mai dificile în lume decât să ne facem griji că mergem cu avionul sau autocarul la meciurile din deplasare", a spus Havertz.

Thomas Tuchel a anunțat că nu pleacă de la Chelsea

Sancțiunile au dat peste cap și alte planuri ale lui Chelsea, care urma să închirieze un charter pentru fani, însă acest lucru nu mai este posibil acum.

Până la meciul cu Middlesbough, Chelsea mai are însă o deplasare, cea cu Lille, din Champions League, însă nu există probleme din acest punct de vedere, pentru că totul era deja rezervat și plătit înainte de primirea sancțiunilor de către Roman Abramovich.

Chiar dacă echipa sa se află într-o situație fără precedent, Thomas Tuchel (48 de ani) a anunțat că nu cedează. În cadrul unei conferințe de presă, tehnicianul german a confirmat că va rămâne cel puțin până la finalul sezonului pe banca lui Chelsea, indiferent dacă situația se va agrava și mai tare sau nu. 

Patronul lui Chelsea, Roman Abramovich, a fost sancționat de Guvernul britanic pentru că are legături cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, cel care a ordonat armatei invadaera Ucrainei pe 24 februarie.

Ca urmare, mulți oligarhi ruși, printre care și Abramovich, au fost sancționați. Conturile lui Abramovich din Anglia au fost blocate, iar activele sale sunt "înghețate".

Etichete: chelsea , roman abramovich , thomas tuchel


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Duel „medieval” în Ucraina: Un vehicul blindat american și unul rusesc se confruntă ca doi cavaleri teutoni în turnir. Cine câștigă

Confruntare în stil medieval între un M2 Bradley american și un transportor blindat rusesc pe frontul din Ucraina, surprinsă din dronă. Cele două vehicule blindate s-au intersectat pe un drum în apropierea unui sat din regiunea Donețk și au tras pur și simplu unul împotriva celuilalt, ca într-un turnir medieval între cavalerii teutoni. Transportorul rusesc a pierdut.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La un an de la gluma virală făcută despre ea, Mihai Bobonete a dat ”nas în nas” cu Mădălina Ghenea! Ce a urmat: ”Ea a insistat”

Video&Foto Dan Petrescu, socru mic. A dansat pe rupte la nunta fiicei Rebecca. Cu cine s-a fotografiat

Prima imagine cu soția lui Novak Djokovic, după scenele fără precedent de la Roland Garros

Foto Meme-urile apărute după România - Liechtenstein 0-0: ”Tricolorii”, luați la țintă

Foto România - Liechtenstein 0-0. Rezultat rușinos pentru ”Tricolori” înainte de EURO 2024

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Finala CE Minifotbal | România - Serbia 0-1, ACUM, pe DGS 1. ”Tricolorii” luptă pentru al șaptelea trofeu

Liechtenstein, singura țară membră UEFA fără campionat intern! Trimite o singură echipă în Europa, care joacă în altă ligă

După ce l-a pierdut gratis pe Kylian Mbappe, PSG pregătește o lovitură pentru Real Madrid

Video Dan Șucu, alături de Neil Lennon la meciul României U18. Reacția antrenorului de la Rapid

Citeşte şi

Oficial Chelsea, primul transfer al verii: un fotbalist de 20.000.000€ trecut pe la Manchester City!

25.000.000€ pentru cel mai slab om de pe teren din finala Champions League

PEROZFiica Iuliei Albu, fabuloasă la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a, unde a pășit ca pe podium. Fanii: „Este ireal de frumoasă!”

FILM NOWA fost soție de actor și obișnuia să strălucească. Acum trăiește pe străzi, caută prin tomberoane și tot ce mai are încape într-un cărucior de cumpărături

Soluția finală pentru atacul României lui Edi Iordănescu la EURO 2024, după dezastrul cu Liechtenstein citeşte ştirea pe Prosport.ro

Roland Garros 2024: cum s-a terminat finala feminină dintre Iga Swiatek și Jasmine Paolini citeşte ştirea pe ziare.com

Ea este Miss Alabama 2024. Ce reacție a avut când a fost criticată că nu duce un stil de viață sănătos citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Digi World

Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”