Sigla clubului Manchester United / Foto: Profimedia

Un potențial cumpărător s-a retras din cursa pentru Manchester United: "Nu voi participa la această farsă!"

articol scris de Digi Sport
13.04.2023, 13:47
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Thomas Zilliacus (69 de ani) intrase în cursa pentru cumpărarea clubului Manchester United, după ce conducerea "Diavolilor Roșii" a anunțat că așteaptă oferte.

La nici măcar o lună distanță, omul de afaceri finlandez a anunțat că se retrage din această licitație, întrucât a fost total nemulțumit de o decizie luată de actualii proprietari, cei din familia Glazer.

Thomas Zilliacus s-a retras din cursa pentru cumpărarea clubului Manchester United

Anunțul a fost făcut de Zilliacus pe contul personal de Twitter

"Am refuzat să intru în a treia rundă de licitație pentru cumpărarea clubului Manchester United. Această licitație se transformă într-o farsă, iar Glazerii nu au niciun respect pentru acest club.

Întârzierile le vor face viață grea celor care vor cumpăra clubul și vor dori să construiască o echipă câștigătoare pentru sezonul următor.

Jim Ratcliffe, șeicul Jassim (n.r. fiul emirului Qatarului) și eu am fi dorit să negociem direct cu cei din conducere. În schimb, ei au ales să deschidă o nouă rundă. Nu voi participa la această farsă menită să maximizeze profitul celor care vând.

Sper că cine va cumpăra clubul să știe să relaționeze cu fanii. Pentru un alt club de top, compania mea a oferit servicii care aduc anual 400 de dolari pentru fiecare fan activ.

Venitul lui Manchester United a fost de 709 de milioane de dolari anul trecut. Această sumă poate fi dublată", a afirmat Zilliacus. 

  • Thomas Zilliacus conduce al cincilea grup care şi-a exprimat public interesul pentru preluarea grupării de pe Old Trafford, după cel al miliardarului britanic Jim Ratcliffe, cel al şeicului Jassim bin Hamad Al Thani, cel al fondului american de investiții Elliott și grupul petrochimic Ineos.

Thomas Zilliacus voia să facă "revoluție" la Manchester United

Zilliacus voia să cumpere clubul Manchester United într-un parteneriat de tipul 50-50 cu fanii acestuia, care ar fi avut un cuvânt de spus în procesul decizional la echipa din Premier League.

Într-un comunicat anterior, el a precizat că "orice club sportiv al trebui să aparţină în cele din urmă suporterilor săi".

Zilliacus, fostul preşedinte al clubului finlandez de fotbal HJK Helsinki şi fost proprietar al echipei de hochei pe gheaţă Jokerit, a spus că fiecare suporter care s-ar fi alăturat ofertei sale ar fi avut acces la o aplicaţie pe care o poate folosi pentru a vota când vor fi luate "decizii pe probleme fotbalistice legate de club".

Agerpres

Etichete: manchester united , thomas zilliacus


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Dennis Man a solicitat 2.000.000€: clubul urgentează negocierile

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

E gata! Răzvan Lucescu l-a "demis" pe Fatih Terim

Decizia lui Carlo Ancelotti care i-a scindat pe fanii lui Real Madrid: ”Nu m-aș supăra dacă ar scuipa pe contract”

Anunțul făcut de agentul lui Neil Lennon, antrenorul așteptat la Rapid

S-a terminat! Thomas Tuchel nu a mai ajuns la niciun acord cu șefii lui Bayern și pleacă de la echipă

Citeşte şi

Transferul de 100.000.000€ a picat. Cristiano Ronaldo, refuzat direct

Wayne Rooney cere ”curățenie” la Manchester United

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Tatăl lui Luca Mihai, mărturie de impact: „Nu am mai spus asta, trei zile băiatul meu a fost între noi și alt Pământ!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”