Virgil Van Dijk, în meciul cu Everton / Foto: Getty Images.

"Van Dijk trece prin iad, dar e puternic". Un coleg dezvăluie calvarul căpitanului Olandei

articol scris de Digi Sport
10.11.2020, 10:26
  • Fotbal: Franța - Canada, duminică, 22:10, DGS 1

  • Minifotbal, finala EURO: România - Serbia, sâmbătă, 21:45, DGS 1

Virgil van Dijk s-a operat după accidentarea provocată de Jordan Pickford în meciul cu Everton și în acest moment urmează o recuperare complicată pentru a-și reveni cât mai repede.

Colegul său de la Liverpool și din naționala Olandei, Georginio Wijnaldum, a povestit pentru presa din Olanda calvarul prin care trece bunul său prieten. Mijlocașul susține că Van Dijk are ca obiectiv refacerea până la Euro.

"Vorbim pe facetime foarte des, Virgil trece prin iad, dar e puternic. Cu voia lui Dumnezeu își va reveni repede, își dorește să nu rateze Campionatul European din vara anului viitor și meciurile lui Liverpool. E perioadă foarte dificilă pentru el, dar așa e viața de fotbalist", a declarat Wijnaldum, citat de Goal.com.

Van Dijk a fost operat pe 30 octombrie

"Van Dijk a fost operat cu succes, dar încă nu se știe exact când va reveni", a scris, pe 30 octombrie, publicația The Mirror.

Și Daily Mail a marșat pe misterul care planează asupra perioadei de refacere a căpitanului naționalei Olandei. "Clubul a făcut anunțul, dar nu a oferit niciun comentariu cu privire la data în care ar putea reveni Van Dijk".

"Perioada de după operație e mereu neplăcută. El va fi apt când se va reface total", a comentat Jurgen Klopp, pentru BBC.

Antrenorul german caută soluții de avarie pentru centrul defensivei până în ianuarie, când Liverpool va încerca să efectueze un transfer sonor. Englezii au notat că Liverpool încearcă din nou să-l transfere pe senegalezul de la Napoli, Koulibaly, în vârstă de 29 de ani.

Rând pe rând, Joel Matip, Virgil van Dijk, dar și Fabinho, care putea juca fundaș central, au devenit indisponibili, iar tehnicianul neamț mai are doar două soluții pentru postul de fundaș central: Joe Gomez și Rhys Williams. Ca soluție de avarie, Klopp mai poate apela în centrul compartimentului defensiv și la căpitanul Jordan Henderson, dar mutarea i-ar subția și mai tare linia mediană, din care lipsește și Fabinho după accidentarea din ultimul meci de Liga Campionilor.
În tot acest timp, Jordan Pickford a primit amenințări de la fanii lui Liverpool și și-a angajat o firmă de securitate care să-i păzească vila.

Cine este Virgil van Dijk, declarat cel mai bun jucător sezonul trecut în Premier League

  • 6 trofee are Vilgil van Dijk cu Liverpool
  • 130 de meciuri a disputat Vilgil van Dijk în tricoul lui Liverpool
  • 84,65 milioane euro a plătit Liverpool pe Van Dijk în 2018

Etichete: liverpool , van dijk , wijnaldum , van dijk accidentare


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Duel „medieval” în Ucraina: Un vehicul blindat american și unul rusesc se confruntă ca doi cavaleri teutoni în turnir. Cine câștigă

Confruntare în stil medieval între un M2 Bradley american și un transportor blindat rusesc pe frontul din Ucraina, surprinsă din dronă. Cele două vehicule blindate s-au intersectat pe un drum în apropierea unui sat din regiunea Donețk și au tras pur și simplu unul împotriva celuilalt, ca într-un turnir medieval între cavalerii teutoni. Transportorul rusesc a pierdut.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La un an de la gluma virală făcută despre ea, Mihai Bobonete a dat ”nas în nas” cu Mădălina Ghenea! Ce a urmat: ”Ea a insistat”

Video&Foto Dan Petrescu, socru mic. A dansat pe rupte la nunta fiicei Rebecca. Cu cine s-a fotografiat

Prima imagine cu soția lui Novak Djokovic, după scenele fără precedent de la Roland Garros

Foto Meme-urile apărute după România - Liechtenstein 0-0: ”Tricolorii”, luați la țintă

Foto România - Liechtenstein 0-0. Rezultat rușinos pentru ”Tricolori” înainte de EURO 2024

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Finala CE Minifotbal | România - Serbia 0-1, ACUM, pe DGS 1. ”Tricolorii” luptă pentru al șaptelea trofeu

Liechtenstein, singura țară membră UEFA fără campionat intern! Trimite o singură echipă în Europa, care joacă în altă ligă

După ce l-a pierdut gratis pe Kylian Mbappe, PSG pregătește o lovitură pentru Real Madrid

Video Dan Șucu, alături de Neil Lennon la meciul României U18. Reacția antrenorului de la Rapid

Citeşte şi

Liverpool l-a pus pe lista de transferuri, iar Barcelona a intrat pe fir. Prețul: 75.000.000€

Jucătorul care ”i-a luat fața” lui Dennis Man este dorit de Liverpool

PEROZFiica Iuliei Albu, fabuloasă la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a, unde a pășit ca pe podium. Fanii: „Este ireal de frumoasă!”

FILM NOWA fost soție de actor și obișnuia să strălucească. Acum trăiește pe străzi, caută prin tomberoane și tot ce mai are încape într-un cărucior de cumpărături

Soluția finală pentru atacul României lui Edi Iordănescu la EURO 2024, după dezastrul cu Liechtenstein citeşte ştirea pe Prosport.ro

Roland Garros 2024: cum s-a terminat finala feminină dintre Iga Swiatek și Jasmine Paolini citeşte ştirea pe ziare.com

Ea este Miss Alabama 2024. Ce reacție a avut când a fost criticată că nu duce un stil de viață sănătos citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Digi World

Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”