Kurt Zouma la o conferință de presă / Foto: Getty Images

West Ham a anunțat ce va face cu amenda de 300.000 de euro aplicată lui Kurt Zouma după ce și-a maltratat pisica

articol scris de Digi Sport
12.02.2022, 14:38
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Kurt Zouma (27 de ani) a rămas fără ambele pisici bengaleze la scurt timp după ce a postat pe internet un videoclip în care o maltratează pe una dintre ele. 

Mai mult, West Ham a decis să îl penalizeze cu 300.000 de euro, amenda maximă pe care le-o poate aplica clubul londonez jucătorilor săi. Banii nu vor intra, însă, în bugetul clubului, ci vor fi redirecționați către organizațiile caritabile care au în grijă animale. 

West Ham va dona amenda de 300.000 de euro aplicată lui Kurt Zouma

Anunțul a fost făcut de către vicepreședintele lui West Ham, Karren Brady. Britanica a explicat că, prin acest mod, clubul și Zouma încearcă să facă și un bine necuvântătoarelor, după ce francezul și-a lovit și apoi azvârlit una dintre pisici. 

"Permiteţi-mi să fiu clară: nu există nicio scuză pentru comportamentul lui Kurt Zouma. Eu, la fel ca toată lumea care a văzut videoclipul, am fost șocată de ce am văzut.

Poziția acestui club a fost clară încă de la început - condamnăm categoric acțiunile lui și nu am putea promova niciodată orice formă de cruzime față de animale. Am luat o decizie rapidă și i-am aplicat amenda maximă (n.r. 300.000 de euro).

Fiecare bănuț din această sumă va fi donat către organizații caritabile care au în grijă animale. Kurt a acceptat sancțiunea imediat, fără nicio ezitare și a fost total de acord să donăm banii unei astfel de cauze, pentru a ne asigura că am făcut și un bine.

Credem că este cel mai potrivit lucru pe care îl putem face și clubul a luat deja legătura cu unele organizații de acest fel, pentru a le susține munca fantastică și vitală", a transmis Brady, conform The Sun

Vedetele lui West Ham s-au scandalizat când au aflat că Kurt Zouma are cel mai mare salariu de la echipă

După ce cazul a luat amploare, West Ham a decis să îl amendeze pe fotbalist cu 300.000 de euro, echivalentul salariului său pe 2 săptămâni. Informația a fost oferită la unison de către presa britanică, iar prin acest mod colegii săi au aflat și că este cel mai bine plătit jucător din lot. 

Conform AS, vestea că Zouma primește cel mai mare salariu din vestiarul lui West Ham a nemulțumit mai mulți jucători. Michail Antonio (31 de ani), Declan Rice (23 de ani) sau Tomas Soucek (26 de ani) sunt doar câteva dintre vedetele scandalizate din efectivul "ciocănarilor".

Aceeași sursă mai menționează că fotbaliștii care au aflat că primesc mai puțini bani decât francezul adus vara trecută de la Chelsea (n.r. pentru 35 de milioane de euro) se vor uni și vor cere socoteală conducerii. 

  • Conform Transfermarkt, Zouma este al patrulea cel mai valoros fotbalist de la West Ham. Rice, liderul, este cotat la 75 de milioane de euro, în timp ce francezul valorează doar 32 de milioane de euro. 

Etichete: amenda , west ham , kurt zouma , zouma , pisica


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali a găsit noul fundaș stânga de la FCSB! E din România: ”Am vorbit în iarnă”

Video ”Aoleu, Doamne!”. Ce a spus Valentin Crețu despre viitorul său la FCSB, după ce a cucerit titlul

Un jucător de la FCSB a ajuns în presa din străinătate, după ce a devenit campion în SuperLigă

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Citeşte şi

UEFA a decis: o echipă de tradiție din Europa, suspendată 3 ani din toate competițiile europene!

Ar fi lovitura anului! Jose Mourinho, așteptat să semneze cu un club din Premier League

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”