Radu Drăgușin a înscris primul său gol în Serie A, în Genoa - Verona 1-0 / Foto: Profimedia

Radu Drăgușin și-a ales viitoarea destinație: "Îmi place foarte mult!"

articol scris de Digi Sport
22.12.2023, 14:00
  • MEDIA: Liga Digi Sport, marți, 15:30, DGS 1

  • MEDIA: Digi Sport Special, marți, 21:00, DGS 1

Radu Drăgușin (21 de ani) se numără printre principalele produse de export ale celor de la Genoa

Radu Drăgușin: "Mi-ar plăcea să joc în Premier League!"

În ultimele zile s-a vorbit din ce în ce mai mult despre plecarea internaționalului român la altă echipă. 

Nume mari ale Europei s-au înscris pe lista pentru semnătura fundașului central: Tottenham, Arsenal, Newcastle, Barcelona sau AC Milan.

Radu Drăgușin a dezvăluit că visul său încă din copilărie este să evolueze în Premier League.

"M-am gândit pentru că s-a scris despre acest lucru. Dar nu m-am gândit nicio secundă să mă duc acolo (n.r. în Arabia Saudită).

Premier League este un campionat în care mi-ar plăcea să joc, îmi place foarte mult și îl urmăresc foarte des. De ce nu? Acolo îmi doream de mic să joc și sper ca în viitor să o fac.

Niciodată să nu spui niciodată (n.r. dacă îl vom vedea în Liga 1). Eu mereu spun asta. Cine știe? Poate la final de carieră. Nu se știe.", a declarat Radu Drăgușin, pentru GSP.ro.

Genoa i-a stabilit și prețul fundașului român: 30 de milioane de euro. Actualul club l-a transferat de la Juventus, în vara anului 2023, pentru 5.5 milioane de euro.

Radu Drăgușin ar deveni cel mai scump fotbalist român din istorie, dacă va pleca de la Genoa pe 30 de milioane de euro. Recordul îi aparține acum lui Adrian Mutu, după transferul de la Parma la Chelsea, din 2003, făcut pentru 19 milioane de euro.

  • 10 milioane de euro este cota de piață a lui Radu Drăgușin, potrivit transfermarkt.com

Mama lui Radu Drăgușin a "rupt" tăcerea: ce a spus despre iubita fotbalistului

Galerie Foto

Radu Drăgușin are parte de împlinire și pe plan personal: trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ioana Stan.

Cei doi sunt împreună de aproximativ trei ani, de pe vremea când fotbalistul evolua pentru Juventus Torino, iar mama fundașului de la Genoa a "rupt" tăcerea: a povestit cum s-au cunoscut aceștia, dar și ce sacrifiu au făcut.

"Am primit-o pe Ioana cu brațele deschise, nu fac parte din categoria ‘soacrelor’, îmi place să cred că fac parte din categoria ‘mamelor’. I-am spus Ioanei să-mi spună pe nume și a fost frumos să aflu că și mama Ioanei i-a spus același lucru lui Radu. Suntem Sveti și Miha.

Ioana este studentă la arhitectură, învață foarte mult și de fiecare dată când poate, vine să stea la Radu. Încercăm să ne facem programul astfel încât să stăm cât mai mult cu Radu, viața lui nu este chiar așa cum se vede din afară… este foarte multă muncă, disciplină și profesionalism.

Multă lume își închipuie că viața de fotbalist este ușoară, iar iubitele au o viață ‘dolce far niente’. Da, este o viață frumoasă și plină de satisfacții, dar nu este pentru oricine. Ai nevoie de disciplină și de multă pasiune, dar mai ales ai nevoie să ai alături o persoană care să te înțeleagă", a declarat Svetlana Simion, mama lui Radu Drăgușin, pentru cancan.ro.

Meira Drăgușin: ”Sunt norocoasă că este fratele meu”

Galerie Foto

Meira este sora lui Radu Drăgușin și spune că se mândrește cu acest lucru de fiecare dată când are ocazia. Aceasta a spus cum trăiește de pe stadion meciurile fratelui său.

La toate meciurile lui Radu emoțiile noastre, ale mele, dar și ale familiei sunt foarte mari. Dar mereu avem încredere în el că va da totul pe teren. Personal, îmi place mai mult să merg la meciurile de la Națională pentru că văd zeci de mii de oameni care trăiesc momentele de fotbal cot la cot cu băieții.

Trebuie să zic că în momentele când îi aud numele pe tot stadionul sunt totul pentru mine. Atunci simt mai tare ca oricând cât sunt de norocoasă că este fratele meu. Și sunt foarte mândră de el.

Nu am un mod anume de a-l încuraja, dar, cu siguranța, știe că trăiesc fiecare faza alături de el. Știu că, pentru el, este important doar că sunt acolo. Când aud oamenii din jurul meu că spun ceva frumos despre el, cu greu mă abțin să nu mă întorc la ei și să le spun că eu sunt sora lui.

Radu este o persoană foarte calmă. El este cel care mă temperează și îmi dă sfaturi indiferent de situație. La rău sau la bine este întodeauna alături de mine.

Sincer, nu contează cu ce echipe va fi în grupe (n.r. România la EURO 2024). Sunt sigură că indiferent de echipele cu care va juca, el și colegii lui vor da totul pe teren și am mare încredere în ei că vor ajunge departe”, a spus Meira Drăgușin, potrivit Fanatik.

Meira Drăgușin a practicat baschetul în trecut, iar în prezent se ocupă de gestionarea unei firme pentru nunți, iar pe lângă asta mai deține și o florărie online.

Etichete: premier league , transfer , genoa , radu dragusin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un turist în vârstă de 55 de ani a fost găsit mort pe insula Corfu din Grecia. Este al treilea, în decurs de o săptămână

Cadavrul unui turist american în vârstă de 55 de ani a fost descoperit duminică pe insula Corfu, ceea ce ridică la trei numărul turiştilor străini găsiţi morţi în Grecia în decurs de o săptămână. Alţi trei turişti străini sunt căutaţi pe alte insule greceşti, potrivit presei elene.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

România - Ucraina 3-0. VICTORIE IMENSĂ! ”Tricolorii” au făcut-o șah-mat pe Ucraina și au un debut de vis la EURO 2024

Cum ne-au numit ucrainenii înaintea meciului direct de la EURO 2024

Foto ”Cel mai dezgustător moment de la EURO 2024”. Selecționerul Olandei, într-o ipostază jenantă: ”Ce faaaci?”

E gata! "Telenovela" Arnold Garita la FCSB s-a încheiat

Decizia luată de jucătorul pe care Gigi Becali ”l-a invitat” să semneze rezilierea contractului în această vară

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

România a scris istorie la Munchen: record absolut la EURO! Performanța pe care n-a reușit-o nimeni în 64 de ani

"Pomană". Cea mai dură reacție din străinătate, după victoria României: "O catastrofă pentru toată lumea!"

Exclusiv Ilie Dumitrescu, verdict total neașteptat după România - Ucraina: ”Cel mai bun din istoria fotbalului românesc!”

UEFA a rezumat în doar 5 cuvinte ce s-a întâmplat la România - Ucraina

Citeşte şi

Fabrizio Romano a scos în evidență cifrele excelente ale lui Radu Drăgușin din România - Ucraina 3-0

Foto Gest revoltător în Rusia! Jucătorul român folosit pentru a acoperi stema Ucrainei

PEROZCe i-a spus prințul George lui Kate Middleton, la Trooping the Colour. Remarca adorabilă dezvăluită de un expert în citirea pe buze

FILM NOWDaniel Radcliffe, apariție rară pe covorul roșu alături de iubita lui. Actorul din „Harry Potter” și Erin Darke sunt împreună de 12 ani

Gigi Becali anunță că Florinel Coman a fost vândut, după meciul România – Ucraina 3-0. „I-au plătit ăia clauza!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răducioiu cucerit total de meciul naționalei: "M-a surprins. E forța!" citeşte ştirea pe ziare.com

România, o țară falimentară. Firmele îngropate de autorități prin taxe și impozite, recordul ultimilor 12 ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bebe Rexha, atacată din nou de fani. Gestul făcut de artistă în timpul concertului: „Mi-ar plăcea să mă îmbogățesc”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bebe Rexha, atacată din nou de fani. Gestul făcut de artistă în timpul concertului: „Mi-ar plăcea să mă îmbogățesc”

Digi World

Semnalul transmis de corpul tău care te avertizează că nu ar trebui să bei cafea. Poți face un test simplu în oglindă

Digi Animal World

Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri