Video Rapid - AS Singureni 10-1. Giuleștenii promovează en-fanfare în Liga a 3-a! Hat-trick pentru Daniel Niculae

23.06.2018, 21:00
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Min 90. FINAL. Rapid promovează în Liga a 3-a cu scorul general de 17-1! 9000 de fani au urmărit ultimul meci al lui Daniel Niculae în calitate de fotbalist, atacantul marcând trei goluri! 

Au marcat: D. Niculae '10 '67 '84, Vlada '12 '47, Goge 23, Bratu (pen.) '45, Dovleac '52, Maftei '74, Burlacu '79  / Păun '82. Ca și în tur, la AS Singureni a evoluat și primarul comunei, Marian Pătuleanu (Maryo Primaru'). Acesta a încercat un moment de virtuozitate în minutul 12 al meciului, însă s-a făcut de râs după ce "braziliana" sa a fost interceptată. 

Golul meciului a fost marcat de Daniel Niculae, în minutul 66, când a reluat din semi-foarfecă mingea centrată de Voicu.

Înaintea partidei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Vasile Copil, fost jucător al echipei Rapid în perioada între 1956-1962, decedat zilele trecute la vârsta de 82 de ani.

Academia Rapid, înfiinţată în vara anului 2017, va evolua sub denumirea de FC Rapid Bucureşti în ediţia 2018-2019 a Ligii a III-a, după ce, la 12 iunie, a achiziţionat la licitaţie cu 406.800 de euro plus TVA mărcile, culorile şi trofeele clubului SC FC Rapid SA aflat în faliment.

LIVE TEXT

Min 84. GOOL RAPID! Daniel Niculae înscrie golul 10 al giuleștenilor cu capul, la colţul lung, din 6 metri, după o centrare din stânga, din corner, a lui Voicu.

Min 82. GOOL SINGURENI! Vladimir Păun pătrunde în careu, trece de Boian şi înscrie cu un şut din 10 metri uşor lateral dreapta.

Min 79. GOOL RAPID! Burlacu înscrie din lovitură liberă, din colțul stânga al careului.

Min 76. Iese Tănase Muşat şi intră Vladimir Păun

Min 73. GOOL RAPID! Maftei înscrie la vinclu din mijlocul careului. Tot Voicu a centrat decisiv.

Min 70. Iese Alin Lădaru şi intră Adrian Mitea.

Min 68. Iese Doru Bratu şi intră Adrian Boian.

Min 66. GOOL RAPID! Niculae înscrie spectaculos, din semi-foarfecă, de la 8 metri de poartă, pe centru, după o centrare a lui Voicu.

Min 62. Iese Ciprian Iliescu şi intră jucătorul cu numărul 25, care nu e trecut pe foaia de joc. Arbitrul îl ţine pe margine două minute, trece ceva în carneţelul său şi abia apoi îl lasă să pătrundă pe gazon.

Min 56. Doru Bratu vede galbenul.

Min 52. GOOL RAPID! Dovleac înscrie al șaselea gol al meciului.

Min 47. GOOL RAPID! Vlada marchează al doilea său gol din acest meci.

Min 46. Începutul reprizei secunde.

Min 45. PAUZĂ

Min 45. GOOL RAPID! Doru Bratu trage tare, la semi-înălțime, și înscrie al 4-lea gol al partidei.

Min 44. PENALTY! Giuleștenii primesc penalty după ce Dovleac a fost faultat în careu.

Min 34. Iese Goge și intră Dovleac.

Min 22. GOOL RAPID! Goge înscrie simplu din interiorul careului!

Min 21. Șutul lui Niculae din interiorul careului probabil că a trecut peste peluza inactivă a stadionului.

Min 12. GOOL RAPID! Vlada șutează superb din marginea careului, cu latul, și-l suprinde pe Popa.

Min 10. GOOL RAPID! Goge a tras din afara careului, mingea respinsă de Popa în față a fost reluată în poartă de Daniel Niculae.

# Daniel Niculae a fost premiat înainte de startul jocului. Este ultimul său meci în calitate de jucător.

Min 1. Începutul partidei. Si acest meci a fost precedat de un moment de reculegere ţinut în memoria lui Vasile Copil, care a decedat în această saptamână la vârsta de 81 de ani. Fostul fotbalist care a jucat la Rapid între 1956 şi 1962, s-a stins după o lungă și grea suferință. A fost președinte de onoare al AFC Rapid.

Cel mai bun rezultat al său la echipa feroviară a fost un loc 3 în sezonul 1960-1961, când Vasile Copil a fost om de bază al Rapidului, cu 22 de meciuri jucate. Ulterior, el a plecat din Giuleşti. S-a întors la prima dragoste şi echipa care l-a format, Progresul.


UPDATE. Echipa de start a giurgiuvenilor:

Popa - Lincu, Zamfir, Fluerică, Rădulescu - Mușat, Ciulică, Nicolescu, Iliescu - Danteș, Pătuleanu (primarul localității Singureni).
Rezerve: Vl. Păun - Piperea, Trandafir, Piperea, Fl. Ene, Moangă, Odoroabă
Antrenor: Cristian Toma

Partida este arbitrată de Valentin Porumbel.

UPDATE. Echipa de start a Rapidului:

Ignat - Doicu, Iacob, Bratu, Lădaru - Burlacu, Maftei, Duriță, Goge - Niculae, Vlada.
Rezerve:
Ciuculescu - Boian, Ad. Grigore, Al. Olariu, Dovleac, Mih. Stancu, Adrian
Antrenor: Constantin Schumacher


UPDATE. ora 19:45. Meciul gloriilor s-a terminat la egalitate, scor 3-3. Golurile au fost marcate de Șoavă și Constantinovici, "dublă", iar Robert Ilyes a reușit un hat-trick. 


UPDATE. ora 18:30. Acum se joacă meciul demonstrativ Rapid Old Boys - România 100. Partida a fost precedată de un moment de reculegere ţinut în memoria lui Vasile Copil.


În această seară, pe stadionul Giulești "Valentin Stănescu", Academia Rapid și AS Singureni se vor reîntâlni în returul barajului pentru promovarea în Liga 3, începând cu ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Giuleștenii sunt ca și promovați în al treilea eșalon după ce în tur, la Giurgiu, s-au impus cu 7-0.

Pe lângă acest joc, vişiniii vor să sărbătorească şi cumpărarea brandului Rapid, dar şi 95 de ani de la momentul în care echipa a fost înfiinţată de câţiva angajaţi de la Atelierele Griviţa din Bucureşti. Victor Socaciu va fi și el pe stadion pentru a interpreta live cel mai frumos cântec al rapidiștilor.

Prin urmare, de la 18:30 se va juca și un meci demonstrativ între nume importante din istoria echipei (Rapid Old Boys) şi jucătorii rapidiști care au îmbrăcat tricoul echipei naționale (România 100).

Pe gazon sau în tribune se vor afla nume din trecutul mai îndepărtat al clubului de lângă Podul Grant, cum ar fi Motroc, Răducanu, Năsturescu, dar şi mai apropiat, între care se vor afla Rednic, Iencsi, Pancu etc.

Etichete: rapid , baraj , retur , liga 3 , as singureni


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto ”Cel mai bun! Îți ziceam și nu credeai”. Meme Stoica, dat pe spate de un fotbalist de la FCSB

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Exclusiv ”M-a sunat domnul Șumudică”. Patronul din SuperLiga a dezvăluit totul: ”Eram în pământ”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Citeşte şi

Exclusiv ”Șucu insistă”. Rapid pregătește marea lovitură a verii: Mircea Lucescu

Mihai Rotaru, în culmea fericirii după succesul cu Rapid: ”Te iubesc, dar nu ca pe o victorie în minutul 90”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Visul cel mai mare al lui Gigi Becali, pe cale să fie spulberat? Omul cu banii de la CFR Cluj a pornit ofensiva împotriva FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”