Valerio Giuffrida, Florin Manea, Radu Drăgușin și Gabriele Giuffrida / Foto: Twitter@gg11official

Foto Răspunsul ”de geniu” al lui Florin Manea când a fost întrebat de ce este criticat de fanii lui Tottenham

articol scris de Digi Sport
15.01.2024, 13:54
  • SuperLiga: FC Voluntari - U Cluj, duminică, 21:30, DGS 2

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Radu Drăgușin (21 de ani) a fost transferat de Tottenham de la Genoa în schimbul sumei de 31 de milioane de euro, iar acesta a debutat deja în partida cu Manchester United, scor 2-2.

Chiar dacă abia a ajuns la Londra, impresarul său, Florin Manea a declarat că în câțiva ani îl vede pe Drăgușin transferându-se la Real Madrid sau la Barcelona, motiv din cauza căruia și-a pus fanii în cap.

  • Fanii lui Spurs i-au cerut lui Drăgușin să îl concedieze de urgență pe Manea: "A dus lipsa de respect față de Spurs la alt nivel! Drăgușin nici măcar nu a jucat un meci. Calmează-te, prietene!".

Florin Manea a oferit răspunsul pe Facebook

Recent, Florin Manea a postat pe Facebook o fotografie alături de Radu Drăgușin și un mesaj prin care l-a lăudat pe internaționalul român.

”Acum 6 ani eu cu Radu am pornit la un drum pe care l-am prevăzut cum prea bine se știe. El, eu, Costin Manea și familia lui. Pe acea vreme nu era nimeni pe lângă noi, nici în poză, nici prin preajmă. Valoarea lui Radu o știam de atunci, dar se stabilea la 260 de mii de euro pe Transfermarkt.

Astăzi suntem la 30 de milioane minimum. Meritul este 99 la sută a acestui tânăr din poză, dar îmi rezerv un 1 la suta ca participare. Am zis atunci că este începutul. În prezent ne-am atins visul de a juca la Tottenham. Future is here (n.r. Acesta este viitorul). I am so proud of You (n.r. Sunt atât de mândru de tine)”, a scris Florin Manea în postarea sa.

În secțiunea de comentarii, Florin Manea a primit întrebarea: ”De ce vă critică fanii lui Tottenham?”, iar impresarul a răspuns: ”Pentru că sunt un geniu”.

Răspunsul dat de Florin Manea / Foto: Facebook @Florin Manea

Ce a transmis Florin Manea, după faza în care a fost implicat Radu Drăgușin în finalul meciului cu Manchester United

În minutul 90+5, Radu Drăgușin a fost implicat într-o fază care le putea aduce "Diavolilor Roșii" golul victoriei. Garnacho a trimis o centrare de pe partea stângă, reluată de McTominay, însă lovitura de cap a scoțianului s-a dus puțin peste transversală. 

Marcajul făcut de elevii lui Ange Postecoglou (58 de ani) a stârnit nenumărate discuții în mediul online, acolo unde părerile au fost împărțite. Înainte de centrare, Drăgușin îl marca pe Hojlund, iar Udogie pe McTominay. Italianul, care îl avea pe McTominay în față și pe Antony în spate, l-a scăpat din marcaj pe scoțian, iar marele noroc al londonezilor a fost că mijlocașul nu a cadrat mai bine lovitura de cap.

După faza în care a fost implicat și Radu Drăgușin, agentul fotbalistului român, Florin Manea, a reacționat și a spus cum ar fi trebuit să se procedeze în prelungirile partidei.

Trebuie să iei omul din fața ta. În spate, ăla (Udogie) trebuia să strângă”, a transmis Florin Manea, pe rețelele sociale, potrivit AS.ro.

Etichete: tottenham , florin manea , raspuns , radu dragusin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de cântăreți.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclus! Verdict categoric despre transferul de 46.000.000€ al lui Radu Drăgușin

Dezastru! România va vedea încă un Mondial la TV, în ciuda victoriei din prima manșă a barajului

Video Cum s-a purtat Dan Petrescu imediat după finalul meciului cu FCSB

S-a aflat abia acum! Ce s-a întâmplat după meci cu arbitrii de la Real Madrid - Bayern

Citeşte şi

Ce a spus Florin Manea, după ce a aflat că Radu Drăgușin își poate spulbera propriul record: 46 de milioane de euro!

Ange Postecoglou a dat verdictul, după cele 20 de minute jucate de Radu Drăgușin

PEROZAre sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”