Leo Messi, omagiu pentru Maradona, în Barcelona vs. Osasuna/ foto: Getty Images

Reacție nouă și de calitate de la Kevin-Prince Boateng. Unde îi recomandă lui Messi să se transfere. "Ar fi ca într-un film!"

articol scris de Digi Sport
11.12.2020, 14:05
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Kevin-Prince Boateng, component al formației din Serie B, Monza, îi recomandă fostului său coleg de la FC Barcelona, Lionel Messi, să se transfere la Napoli.

Decarul argentinian are un viitor incert pe Camp Nou, iar Boateng vine cu un sfat inedit. Omagiul adus de Messi lui Diego Armando Maradona, când a celebrat golul cu Osasuna arătându-și spre camere tricoul cu El Pibe D'Oro pe care-l purta pe sub echipamentul de joc i-a dat idei jucătorului ghanez. 

Galerie Foto

Scenariul lui Boateng: "Napoli a retras tricoul cu numărul 10, dar mi-ar plăcea ca Messi să mai joace un an sau doi la Napoli, fără să se gândească la aspectul financiar, doar cu inima"

Kevin-Prince Boateng a avansat o ipoteză sensibilă în timpul unei discuții cu ESPN. Varianta propusă de fostul jucător de la Milan și Barcelona a fost dezvăluită de Goal.com. "Messi își va termina la un moment dat contractul cu Barcelona. Ce minunat ar fi dacă el i-ar contacta pe cei de la Napoli și le-ar spune: <<Voi veni!>>. Napoli a retras tricoul cu numărul 10, dar mi-ar plăcea ca Messi să mai joace un an sau doi la Napoli, fără să se gândească la aspectul financiar, doar cu inima", a fost mesajul transmis de Kevin Prince-Boateng. 

"Aș vrea să fiu în pielea lui Messi. Aș vrea să fiu Messi și să-l sun pe președintele lui Napoli"

"Ar fi ca într-un film! Ar trebui să meargă la antrenamente cu elicopterul pentru că fanii l-ar mânca! Atât de fericiți ar fi! Dar e doar o poveste. <<În numele lui Maradona, vreau să vin și să joc pentru Napoli>>. Ce poveste ar fi nu numai pentru fotbal, ci pentru întreaga lume!? Aș vrea să fiu în pielea lui Messi. Aș vrea să fiu Messi și să-l sun pe președintele lui Napoli", a mai adăugat Kevin-Prince Boateng. 

În minutul 73 al partidei de pe Camp Nou, Barcelona - Osasuna 4-0, când scorul era deja 3-0, Messi a luat o acțiune pe cont propriu, a fentat doi adversari și a trimis un șut imparabil cu piciorul stâng. Căpitanul catalanilor și-a dat jos tricoul Barcelonei, sub care avea unul cu Newell's Old Boys, echipa la care el a debutat în fotbalul profesionist și totodată formația pentru care Diego Maradona a evoluat în perioada 1993-1994.

Kevin-Prince Boateng a evoluat doar în patru partide pentru catalani, în cele șase luni petrecute la Barcelona, când a fost coleg cu Messi.

  • 3 milioane de euro valorează în prezent Kevin-Prince Boateng, născut în Germania, la Berlin 
  • 6 selecții a strâns Kevin-Prince Boateng la naționala U21 a Germaniei 
  • 15 selecții și două goluri a adunat atacantul de la Monza pentru naționala de seniori a Ghanei 
  • 23 milioane de euro valora Boateng în urmă cu opt ani 

Etichete: messi , kevin prince boateng , messi maradona , maradona napoli , messi napoli


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Galerie Foto Messi a făcut show! Balonul de Aur a dus-o pe Inter Miami pe primul loc

Dezvăluirile făcute în L'Equipe despre Neymar, la 8 luni de la plecare: ”Messi măcar te saluta!”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”