S-a decis stadionul care va găzdui partida CSA Steaua - Academia Rapid. Steliștii sunt nemulțumiți

23.03.2018, 21:56
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Derby-ul Ligii a 4-a dintre CSA Steaua şi Academia Rapid, programat în etapa a 23-a, se va juca pe terenul celor de la Concordia Chiajna, echipă ce activează în Liga 1, informează steaualibera.com. Partida va avea loc pe 13 sau 14 aprilie, data exactă urmând a fi stabilită ulterior de către AMFB. Inițial, Daniel Pancu, unul dintre jucătorii giuleștenilor și mebru în staff-ul echipei, a anunțat la Digi Sport că partida se va desfașura pe Arena Națională. 

Clubul Armatei a anunțat recent că meciul cu Academia nu poate fi jucat pe stadionul Steaua, pentru că acesta ar fi fost predat deja către Compania Naționala de Investiții. Totuși, CNI nu a preluat încă nimic, iar guvernul a aprobat de abia în aceasta lună martie investițiile pentru reconstrucția stadioanelor pregătite pentru Euro 2020.

În aceste conditii, conform sursei, galeria roș-albastră e nemulţumită de mutarea derby-ului pe terenul ilfovenilor. Liderii fanilor trupei roş-albastre şi-au luat angajamentul că le vor oferi rapidiştilor 1.000 de bilete, însă arena din Chiajna are o capacitate redusă, de circa 5.100 de locuri.

"Poate ca mulți vor ignora această problemă, preferând să se concentreze asupra faptului că, în sfârșit, Steaua va juca un meci pe un stadion serios, cel putin în terorie. Spun în teorie, pentru că stadionul Concordiei are o capacitate de doar 5000 de locuri. Daca vor fi scoase 5000 de bilete la vânzare, 1500 se vor duce către academicieni, conform protocolului semnat anul trecut.

În acest moment, pe terenul 5 din Ghencea încap 2000 de oameni. Nu sunt destule locuri, evident. Însă nici nu e o diferența foarte mare între acest teren și stadionul din Chiajna.

Stadionul de rugby al Stelei are o capacitate de 3000 de locuri. Nici acesta nu e foarte mare, dar putea fi mărit. Nu e de parca tocmai am aflat când va avea loc meciul cu Academia. Am știut acest lucru de luni bune, luni în care atât Stadionul Steaua cât și celelalte terenuri din complexul sportiv ar fi putut fi renovate sau marite. Însă, așa cum ne-a obisnuit deja, conducerea Stelei nu a facut nimic.

E o rușine că Steaua nu va putea juca un ultim meci în Templu. O foarte mare rușine!

Clubul ar fi putut să obțină aprobare pentru macar un singur meci. Și nici măcar nu ar fi trebuit să fie folosit întreg stadionul. Doar 10 mii de locuri. Ar fi fost destul. Ca să ne putem lua și noi, suporterii, rămas bun de la cel mai important stadion din România.", se arată în mesajul postat pe steaualibera.com.

În tur, cele două rivale au jucat în Giuleşti şi au încheiat la egalitate, 1-1.

Ninsorile abundente din ultimele zile au determinat Asociația Municipală de Fotbal București să amâne etapele 18 și 19 din Liga a 4-a.

22 martie 2015 este data ultimului meci jucat în Ghencea. Atunci, FCSB (care în acel moment încă purta denumirea de Steaua) a câștigat cu 4-1 contra Viitorului (VIDEO), în etapa a 23-a din sezonul 2014-2015 al Ligii 1.

Etichete: csa steaua , chiajna , decizie , stadion , retur , liga 4 , academia rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

NE-BU-NI-E! O echipă din liga secundă a marcat în minutul 90+9, a câștigat Cupa și va juca în Europa League

A fost desemnat cel mai bun jucător al anului: ”Sunt foarte mândru”

Dennis Politic a vorbit despre tensiunile de la Dinamo: ”Am avut o întâlnire toți”

Pintilii a spus care este jucătorul de la FCSB care nu suportă să piardă niciodată: ”Se oftică foarte mult!”

Citeşte şi

Video Liga 2 | Șelimbăr - Gloria Buzău, Live Video, 17:00, pe Digi Sport 1. Oaspeții pot promova matematic în SuperLigă

Exclusiv Marius Lăcătuș cere explicații de la CSA Steaua: ”Nu mi se pare normal”

PEROZPovești de dragoste ca-n filme. 8 cupluri care au rezistat la Hollywood și secretele relațiilor lor

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună