Ianis Hagi, mijlocașul lui Rangers / Foto: Profimedia

Exclusiv Cum l-a impresionat Ianis Hagi pe Gică Popescu: "A moștenit asta de la tatăl său" + Campioana Rangers, proiectul ideal

articol scris de Octavian Vasilescu
08.03.2021, 13:22
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Rangers a devenit campioană în Scoția pentru a 55-a oară, iar Ianis Hagi și colegii săi au primit, duminică, tricourile de campioni.

Președintele Viitorului, Gheorghe Popescu, l-a lăudat pe Ianis Hagi pentru modul în care a evoluat pe toată durata campionatului și este convins că fiul "Regelui" se află într-un proiect foarte bine pus la punct: "De zece ani nu mai câștigaseră campionatul, este o performanță importantă pentru Rangers. Este primul trofeu câștigat de Ianis afară, este un început, de aici sperăm să vină și alte trofee. Rangers este o echipă de tradiție, cu un trecut frumos, este locul unde Ianis poate să crească.

Cum l-a impresionat Ianis Hagi pe Gică Popescu: "A moștenit asta de la tatăl său" + Campioana Rangers, proiectul ideal

El a demonstrat ce poate în acest sezon, cred că mai avea nevoie de un declick și acesta tocmai a venit. Cred că Ianis a făcut un campionat foarte bun, evoluțiile lui au fost de la bune spre foarte bune. E încrezător, a moștenit asta de la tatăl său. Mai are nevoie de timp, de jocuri, dar anul acesta a fost un an excepțional pentru el. Dacă va rămâne la Rangers sperăm să câștige un nou titlu, să joace în Champions League, să aibă în continuare evoluții foarte bune.

Proiectul de la Rangers este genul de proiect în care orice fotbalist ar vrea să fie implicat. Gerrard l-a dorit foarte mult pe Ianis și asta s-a văzut în jocul lui. A fost printre cei mai buni pasatori din Scoția, de aici trebuie să meargă obligatoriu în sus, în niciun caz în jos", a spus Gheorghe Popescu, pentru Digi Sport.

Galerie Foto

Rangers este noua campioană a Scoției

În urma rezultatului de duminică, Rangers, care a învins St. Mirren în acestă etapă, 3-0, cu Ianis Hagi pe lista marcatorilor, este matematic noua campioană a Scoției, cu șase meciuri rămase de disputat.

  • 9 titluri consecutive avea Celtic în Scoția

În urma celor două rezultate din această rundă, diferența din clasament dintre Rangers și Celtic a devenit 20 de puncte, imposibil de recuperat în cele șase meciuri rămase, unul din sezonul regular și cele cinci din play-off.

  • 88 de puncte a acumulat Rangers în 32 de etape (28 de victorii și 4 remize)

Rangers a cucerit, astfel, al 55-lea titlu din istorie, dar titlu după o așteptare de 10 ani, perioadă în care s-a confruntat cu falimentul și ”renașterea” din liga a patra.

Titlul din sezonul 2020 - 2021 al primei ligi din Scoția este primul din cariera lui Ianis Hagi, care a mai cucerit o Cupă și o Supercupă ale României, cu Viitorul, și o Supercupă a Belgiei, cu Genk.

În acestă stagiune, Ianis Hagi a contribuit la câștigarea campionatului de către Rangers cu șase goluri și nouă pase decisive, performanțe bifate în 26 de meciuri.

Etichete: rangers , ianis hagi , gica popescu , steven gerrard , steven gerrard rangers , presedinte viitorul , ianis hagi rangers


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Concluziile trase de eroul lui Dortmund, după ce a adus victoria cu PSG: ”Rămânem umili”

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

Citeşte şi

Foto Imagini rare cu Gică Popescu și fiica sa! Unde au fost surprinși Maria și tatăl său

Anunț din interior! Ce se întâmplă cu Ianis Hagi, după ce în ultimele 4 meciuri a fost uitat pe bancă

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă