Dorin Goian / Foto: Getty Images

Dorin Goian a povestit cum a făcut accident în Scoția după nici măcar un kilometru condus

articol scris de Digi Sport
26.12.2021, 15:31
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Dorin Goian (41 de ani) a evoluat pentru Rangers un singur sezon, 2011/2012, însă a strâns destule amintiri memorabile.

Ajuns în Glasgow de la Palermo, Goian a întâmpinat o mare problemă în Scoția - traficul desfășurat pe partea stângă, care le pune bețe în roate tuturor care conduc pentru prima dată în Marea Britanie.

Dorin Goian a povestit cum a făcut accident în Scoția după nici măcar un kilometru de condus

Într-un interviu acordat recent în presa scoțiană, fostul fundaș a povestit momentul când a condus pentru prima dată pe străzile din Glasgow. Goian primise o mașină din partea clubului, însă a reușit să provoace un accident ușor la nici măcar un kilometru după ce a început să o conducă.

"Imediat după ce am semnat contractul mi-au adus o mașină. Rangers avea un parteneriat cu Audi și mi s-a spus 'Uite, Dorin, trebuie să mergi la hotel, aici ai codul poștal, iar ăsta e codul poștal pentru baza de antrenament, așa că ne vedem mâine dimineață acolo'.

A fost pentru prima dată în viața mea când am condus pe partea stângă, așa că a fost puțin ciudat. Îmi aduc aminte că am condus 300 de metri și am zgâriat mașina pe partea stângă. Nu știam ce să fac așa că am dus-o înapoi la Murray Park și i-am spus tipului de acolo 'Uite, scuză-mă, dar am lovit mașina'.

Mi-era puțin rușine, dar mi-a spus 'Hei, mașina are asigurare, stai liniștit, nu e nicio problemă'. În câteva minute mi-au adus altă mașină dar a fost o poveste amuzantă", a relatat Goian, conform Rangers Review

  • Dorin Goian a dezvăluit recent și care a fost singurul meci în care a vrut să ceară schimbare. 

Dorin Goian i-a dat un sfat prețios lui Ianis Hagi

Unul dintre subiectele discutate în interviu a fost și viitorul lui Ianis Hagi. Goian l-a sfătuit pe șeptarul de pe Ibrox Stadium să mai rămână un sezon sau două la echipă, deoarece este cea mai potrivită pentru evoluția sa.

"Ianis Hagi este unul dintre cei mai talentați fotbaliști din România în momentul de față. E urmărit la fiecare meci de oamenii de fotbal din România, sunt mulți ochi pe el.

Sper că va câștiga din nou campionatul din nou și va continua să se îmbunătățească odată cu fiecare joc. Are calitatea necesară și știm că poate face mult mai multe.

Cred că se simte bine la Rangers pentru că, de fiecare dată când joacă pentru România, îl vâd vorbind de Rangers în interviuri, pot să-mi dau seama că e fericit acolo. Este cel mai bun mediu pentru el pentru a juca un fotbal bun, pentru a crește și pentru a evolua de la zi la zi.

Poate într-un an sau doi, când va avea o ofertă de la un club mare din Europa, va face mutarea, dar momentan este exact unde trebuie să fie, se află într-un mediu în care poate evolua. Sper, ca român și ca fan al echipei, că o iubește pe Rangers", a transmis Goian, pentru Rangers Review.

Etichete: rangers , dorin goian


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

”Acord total!”. Ianis Hagi s-ar fi înțeles cu noua echipă

Chemat la ”probe”? De ce depinde viitorul lui Ianis Hagi

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”