Ianis Hagi, într-un meci Motherwell vs. Rangers/ foto: Getty Images

Ianis Hagi a dezvăluit secretul formei excelente: ”Înainte de asta, stăteam închis în casă și mă uitam doar la TV!”

articol scris de Digi Sport
06.02.2021, 17:55
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Ianis Hagi a dezvăluit motivul pentru care joacă din ce în ce mai bine în ultima perioadă - mijlocașul de 22 de ani a fost cel care a semnat miercuri ultima victorie a lui Rangers cu 1-0 la St Johnstone cu al 4-lea său gol din campionatul Scoției.

Ianis a mărturisit că are altă stare de spirit după ce a petrecut sărbătorile alături de părinții săi, Gheorghe și Marilena Hagi.

“A fost o perioadă dificilă din cauza pandemiei. Am stat mult închis în apartament, mă uitam nonstop la meciuri de fotbal la televizor.

A trebuit să mă adaptez situației. Dar m-a ajutat mult faptul că părinții mei au putut să vină să mă viziteze. 

Am fost norocos că au stat cu mine de Crăciun și de Revelion.S-a văzut și pe teren că eram mai vesel. Când cei dragi sunt alături de tine, când ai cu cine să vorbești, e minunat.

  Am fost extrem de fericit, dar apoi ei s-au întors în România, nu putea rămâne pentru multă vreme, dar a fost o perioadă foarte frumoasă”, a declarat Ianis Hagi. 

Câte puncte a adus Ianis Hagi pentru Rangers în Premiership, după ce a fost din nou decisiv

Ianis Hagi (22 de ani) a înscris golul victoriei pentru Rangers în ultimul meci de campionat, cu St. Johnstone, scor 1-0, și a mai adus încă trei puncte pentru echipa lui Steven Gerrard.

Șapte puncte din cele 75 strânse de Rangers în cele 27 de meciuri au fost câștigate grație inspirației lui Ianis Hagi. Este pentru a treia oară în acest sezon când Hagi Jr. este decisiv pentru echipa sa.

Ianis Hagi, din nou decisiv pentru Rangers

Prima oară s-a întâmplat în septembrie, într-un meci cu Hibernian, încheiat cu scorul de 2-2. Atunci, mijlocașul român a contribuit cu o pasă decisivă în egalul obținut de actualul lider din Premiership.

Pe finalul anului 2020, Ianis Hagi a fost din nou decisiv în meciul retur cu Hibernian, câștigat de Rangers pe teren propriu cu 1-0, prin golul marcate de mijlocașul român.

5 reușite a bifat Ianis în toate competițiile pentru Rangers, la care se mai adaugă și 11 pase decisive. Nouă dintre ele au fost în Premiership, unde românul este cel mai bun pasator, la egalitate cu James Tavernier.

Ce a declarat Ianis Hagi după Rangers - St. Johnston 1-0

„A fost una dintre serile în care a trebuit să fim răbdători și să încercăm să forțăm primul gol și să nu primim gol așa cum am făcut tot sezonul, pentru că cred că avem un sezon chiar bun din punct de vedere defensiv.

Așa cum am spus, în prima repriză ne-am creat șanse, puteam înscrie. Știam că ne trebuie puțină magie, ne trebuie câțiva jucători care să facă diferență. Sunt fericit că șutul meu a intrat.

Cred în șuturile mele, cu stângul sau cu dreptul, e una dintre calitățile mele. Oriunde sunt pe gazon încerc să 'exploatez' asta.

Ofensiva începe de la portar, defensiva începe de la atacant, deci de fiecare dată când marcăm sau nu primim gol cred că e munca echipei. Acesta a fost doar un alt meci și mai avem alte partide în fața noastră până la final”, a spus, printre altele, Ianis Hagi, pentru Rangers TV.

Etichete: gheorghe hagi , ianis hagi , gol ianis hagi , ianis hagi rangers


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară a aflat că iubitul o înșală și a pus la punct un plan sinistru de răzbunare. S-a dat de gol povestind totul în jurnal

O profesoară de școală primară din Marea Britanie a pledat vinovată la mijlocul procesului în care era judecată pentru uciderea iubitului ei și a recunoscut că l-a atras în dormitor cu o partidă de sex, l-a legat de pat și l-a înjunghiat în gât, după care i-a îngropat cadavrul în grădina din spatele casei.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fanii lui Tottenham au răbufnit după eșecul cu Arsenal! Îl cer pe Drăgușin în primul 11: ”E cel mai bun”

Exclusiv Gigi Becali pune piciorul în prag la FCSB. Mesaj pentru ”Haralamb”, Pintilii și MM Stoica

S-a autopropus la Barcelona și i-a anunțat pe catalani cât trebuie să plătească pentru transferul său: ”De atât e nevoie”

Un moldovean i-a dat replica lui Ciolacu, după ce a spus că ”Buzăul nu e în Moldova, nu mă jigniți!”

Citeşte şi

Foto Cum a fost surprins Ianis Hagi la antrenamentul lui Alaves, după ce a fost lăsat pe bancă 3 meciuri la rând

Ianis Hagi, regretat de o fostă echipă? ”A făcut un super sezon” / ”I-a împiedicat ascensiunea”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”